Shane от The l word
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Shane от The l word
Не знам какво да кажа прекарасна е ....
Вие какво мислите за нея ? Някой случайно да знае дали наистина е лесбийка или не ? 
Вие какво мислите за нея ? Някой случайно да знае дали наистина е лесбийка или не ? 

Zahiri- Брой мнения: 22
Re: Shane от The l word
И аз се чудех същото, впрочем, дали актрисата е наистина обратна. Ако не е... Еее, то значи е доста добра актриса, а...
И все пак, обратна или не, остава си супер готина!

И все пак, обратна или не, остава си супер готина!

От това, което съм чела из интернет пространството Кейт Манинг е актрисата, която най-ревностно пази личния си живот в тайна. Досега няма интервю, в което да е потвърдила своята сексуалност. Не е казвала, че е е лесбийка, но не е казвала и че не е такава. Аз лично бих се учудила ако е хетеросексуална
Мисля, че се сещам за една статия, в която една от актрисите в L Word обясняваше, че като хетеросексуална имала проблеми в началото да навлезе във филма, но пък Лиша, Илейн и Кейт много и помогнали с въпросите относно лесбийството, които не й били ясни.
ИНаче аз съм решила ако се появи Кейт на нашия небосклон /българския/ в близко време, ще организирам отвличането й, така че не й се точете много, много
Мисля, че се сещам за една статия, в която една от актрисите в L Word обясняваше, че като хетеросексуална имала проблеми в началото да навлезе във филма, но пък Лиша, Илейн и Кейт много и помогнали с въпросите относно лесбийството, които не й били ясни.
ИНаче аз съм решила ако се появи Кейт на нашия небосклон /българския/ в близко време, ще организирам отвличането й, така че не й се точете много, много

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
Поразрових се из нета и попаднах на информация в която се твърди ,че повевчето актриси ,който са лесбийки играят такива роли (инфото се потвърждава с реални примери де) нещо ми попадна пред очите точно ,когато търсих други филми в които е очаствала . Намерих един мисля ,че се казваше ,,art school " или нещо подобно в който странно защо тя пак играе роля на хомосексуално момиче
не казвам ,че това я прави лесбийка ,но самата поредица на действията беше странна ! Още нещо важно ,което забелязах до сега изгледах наистина много клипове снимки ,части от епизодите ,нещо като интервиюта и т.н държанието ,което демонстрира във филма не е кой знае колко по-различно в реална среда и също така и в играта и във някои други от филмите в който е участвала . Имам в пред вид на нея това нещо и е вродено а в роля тя просто нябляга на определени неща зависещи от героинята й . Съжалявам ,но нещо в мен просто ме кара да си мисля ,че тя ама изобщо не хетеро и дано 
не казвам ,че това я прави лесбийка ,но самата поредица на действията беше странна ! Още нещо важно ,което забелязах до сега изгледах наистина много клипове снимки ,части от епизодите ,нещо като интервиюта и т.н държанието ,което демонстрира във филма не е кой знае колко по-различно в реална среда и също така и в играта и във някои други от филмите в който е участвала . Имам в пред вид на нея това нещо и е вродено а в роля тя просто нябляга на определени неща зависещи от героинята й . Съжалявам ,но нещо в мен просто ме кара да си мисля ,че тя ама изобщо не хетеро и дано 

Zahiri- Брой мнения: 22
Има и още един филм в който също играе лесбийка и си партнира с Дрю Баримор... Но ролята й е малка така или иначе... Тази жена в реалния живот може да има мн як характер, обаче героинята й Шейн мога да я опиша само с една дума... "Бляк" 

Е, недей така описва героинята с една дума...
Да, вярно, че има кофти недостатъка да спи с всичко живо, но пък са изградили характера й много комплескен и объркан, но с много силни позитивни черти
Но това си е моето мнение де, всеки си има право на такова, не мисли, че се опитвам да те оборвам по някакъв начин
Да, вярно, че има кофти недостатъка да спи с всичко живо, но пък са изградили характера й много комплескен и объркан, но с много силни позитивни черти
Но това си е моето мнение де, всеки си има право на такова, не мисли, че се опитвам да те оборвам по някакъв начин

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
"Zahiri" .. като заговори за "странна поредица" .. се сетих и за още нещо.
Ако съдим по тази логика, то значи и Пейпър Перабо е лесбийка
Когато е гледах в "Грозна като смърта" тайничко си мечтаех да е видя в някой такъв филм и .. внезапно ми попадна "Lost and Delirious" , а след което (съвсем случайно) партнира на Лена Хейди в "Imagine me and you". :P
Та, колкото до Катрин .. Мммм аз е гледах и в един друг сериал "Young Americans" и там играеше като момче, но беше влюбена в съквартиранта си, но така и никой не разбра, че е момиче
А относно "Three Rivers" .. там си е същинска "Шейн" но с искуствена дулга коса.. а походката й, маниерите..абе всичко ми говореше за "Шейн"
.. таАм определено бих се учудила, ако е хетеро 
Ако съдим по тази логика, то значи и Пейпър Перабо е лесбийка
Когато е гледах в "Грозна като смърта" тайничко си мечтаех да е видя в някой такъв филм и .. внезапно ми попадна "Lost and Delirious" , а след което (съвсем случайно) партнира на Лена Хейди в "Imagine me and you". :P
Та, колкото до Катрин .. Мммм аз е гледах и в един друг сериал "Young Americans" и там играеше като момче, но беше влюбена в съквартиранта си, но така и никой не разбра, че е момиче
А относно "Three Rivers" .. там си е същинска "Шейн" но с искуствена дулга коса.. а походката й, маниерите..абе всичко ми говореше за "Шейн"
.. таАм определено бих се учудила, ако е хетеро 

Sara Shuster- Брой мнения: 8
Аз пък съм чела,че и извън сериала е лесбийка,а иначе мнението ми за ''Шейн'' героинята е,че е пич отвсякъде
Тя ми беше една от любимките в сериала,заедно с Джени,Алис и Кармен.
Тя ми беше една от любимките в сериала,заедно с Джени,Алис и Кармен.
aleks4et0- Брой мнения: 88
не е лесбийка. Тази, която играе Алис е би, а тази, която играе Мойра е лесбийка. Другите, доколкото знам са си хетеро (главните героини де).
Колкото до Шейн- не ми допада... не си падам по по мъжествени, макар че и аз не съм такава
Колкото до Шейн- не ми допада... не си падам по по мъжествени, макар че и аз не съм такава

Bette- Брой мнения: 93
Местожителство: София
актрисата която играе Алис е лесбийка, Мойра също. Кейт (Шейн) се крие добре от медийте , ама и тя е
. А Миа (Джени) май е бисексуална. Тва е от мене...
а Кейт (Шейн) оооо да ми падне :
. А Миа (Джени) май е бисексуална. Тва е от мене...
а Кейт (Шейн) оооо да ми падне :

blacknwhite- Брой мнения: 22
Местожителство: sofia
мисля, че Ерин е хетеро

blacknwhite- Брой мнения: 22
Местожителство: sofia
Харесвам ШЕЙН-харесвам е слаба дума!!!
ШЕЙН е скрита сила, тих вулкан, тайна и течение...
ШЕЙН е тук и не тук, затворена в "ъгъл"-"в сянка"...
ШЕЙН има болка своя и може да нарани с болка друга...
ШЕЙН може да се сбие, може дойде в дъжд в буря, тя е смелост и все едно е!
ШЕЙН е поглед надолу, половин думи, смелост-тя е сила и САМА да е!
ШЕЙН е коси през очи, ШЕЙН минава през всичко дори да боли!
Не аз да съм ШЕЙН-не, а ШЕЙН да срещна, намеря и видя!
...
ШЕГА!!! НЕ ШЕЙН!
Шейн няма романс...Шейн само превзема...
Шейн няма търпелива топлина...няма дълбока душа...
Шейн няма да ме хваща за ръка...а искам да сме две души в една.
ШЕЙН е скрита сила, тих вулкан, тайна и течение...
ШЕЙН е тук и не тук, затворена в "ъгъл"-"в сянка"...
ШЕЙН има болка своя и може да нарани с болка друга...
ШЕЙН може да се сбие, може дойде в дъжд в буря, тя е смелост и все едно е!
ШЕЙН е поглед надолу, половин думи, смелост-тя е сила и САМА да е!
ШЕЙН е коси през очи, ШЕЙН минава през всичко дори да боли!
Не аз да съм ШЕЙН-не, а ШЕЙН да срещна, намеря и видя!
...
ШЕГА!!! НЕ ШЕЙН!
Шейн няма романс...Шейн само превзема...
Шейн няма търпелива топлина...няма дълбока душа...
Шейн няма да ме хваща за ръка...а искам да сме две души в една.

Linde- Брой мнения: 80
Местожителство: Saldanha-RSA und Varna-Bulgarien
Страница 1 от 2 • 1, 2