Спортна среща
:: Спорт и здраве :: Спорт
Страница 1 от 41 • Share •
Страница 1 от 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41 
Спортна среща
Здравейте,
Преди малко се регистрирах в сайта и първо да кажа на всички Привет!
Имам предложение към по-активните от Вас да се организираме и да си направим една спортна среща в някакъв определен ден от седмицата, да поцъкаме футбол, баскетбол, тенис на маса. Мисля, че ще е забавно, писна ми от фитнес зали и безцелно тичане по градинките. Предлагам, например всеки четвъртък да се събираме и практикуваме някакъв спорт.
Ако има и запалени на белот съм насреща.
Преди малко се регистрирах в сайта и първо да кажа на всички Привет!
Имам предложение към по-активните от Вас да се организираме и да си направим една спортна среща в някакъв определен ден от седмицата, да поцъкаме футбол, баскетбол, тенис на маса. Мисля, че ще е забавно, писна ми от фитнес зали и безцелно тичане по градинките. Предлагам, например всеки четвъртък да се събираме и практикуваме някакъв спорт.
Ако има и запалени на белот съм насреща.

тамагочи- Брой мнения: 97
Местожителство: Sofia
Re: Спортна среща
Здравей и добре дошла! Надявам се да намериш желаещи за спорт тук
. До този момент тази категория не е била популярна във форума (може би защото тази година все още не сме се виждали по бански), но ето, че сега има шанс. Успех в организирането!
Съгласно съветите на форума ви препоръчам след като спретнете стройна група и коментирате идеи и желаещи да уредите часа и местата за среща чрез функцията PM (лично съобщение).
. До този момент тази категория не е била популярна във форума (може би защото тази година все още не сме се виждали по бански), но ето, че сега има шанс. Успех в организирането!Съгласно съветите на форума ви препоръчам след като спретнете стройна група и коментирате идеи и желаещи да уредите часа и местата за среща чрез функцията PM (лично съобщение).

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Ех, ставите ми се наобадиха, ама пък фантазията ми е жадна за спорт, атлетични тела, поляни, въздух... може и малко трева. По кои градинки тичаш, тамагочи, примерно? 

Ами, в борисовата градина най-често, там играем и тенис на маса. Хайде за сега Ви пожелвам весели празници, надявам се след това да размърдате овехтелите стави и да си направим един олимипийски отбор по свободна борба 

Много добра идея, тамагочи! Дори страхотна
Аз спортувам само навън. Бягам, карам колело. Бих идвала с удоволствие на такива спортни срещи. Супер навита съм. Жалко, че не живея в София. Аз съм от Търново. Знаеш ли от колко време се опитвам да организирам такава група?! Няма кой да ми се навие на акъла 
Аз спортувам само навън. Бягам, карам колело. Бих идвала с удоволствие на такива спортни срещи. Супер навита съм. Жалко, че не живея в София. Аз съм от Търново. Знаеш ли от колко време се опитвам да организирам такава група?! Няма кой да ми се навие на акъла 

tulipan- Брой мнения: 29
Здравей Тулипан, жалко, че си толкова далеч, защото май си единствената ентусиазирана.
Хайде, момичета раз,два....
Хайде, момичета раз,два....

Аз за тенис на маса винаги съм навита, или поне кагато имам свододно време де. 
А за другите мероприятия ако се съберем повече - ок. Така че свиркай ако измислиш нещо.

А за другите мероприятия ако се съберем повече - ок. Така че свиркай ако измислиш нещо.

jessy- Брой мнения: 393
Местожителство: София
В това време можем да тренираме само пиене на закрито... 

Нямам само мрежа, иначе имам хилки и топче
Нямам само мрежа, иначе имам хилки и топче

Освен и аз да се включа!
За спорт винаги съм навита.Може да не спортувам кой знае какво и колко, но съм голям ентусиаст!В каквото и да участвам веднага се вижда спортменския ми дух,така чее само кажете кога и къде и какво да нося,че си нямам хилка и топче за тенис,карти от вас, с тичането..малко сме на Вие,че.. бързо се уморявам,но тренирам боксче,така че наваксвам 
За спорт винаги съм навита.Може да не спортувам кой знае какво и колко, но съм голям ентусиаст!В каквото и да участвам веднага се вижда спортменския ми дух,така чее само кажете кога и къде и какво да нося,че си нямам хилка и топче за тенис,карти от вас, с тичането..малко сме на Вие,че.. бързо се уморявам,но тренирам боксче,така че наваксвам 
Гост- Гост
Групата се увеличава. Сега ни остава само да изчакаме маааалко по-хубаво време. 

jessy- Брой мнения: 393
Местожителство: София
Уф, аз как го чакам това по-хубаво време, писна ми от дъжд. но според прогнозите ще продължава да вали 

Даа .. И аз искам вече по-хубаво време,макар че то е в унисон със състоянието ми,духовно и физическо и емоционално..
Искам слънчице и да е топличко и да изникне като гъбка някоя жена и за мен..
Искам слънчице и да е топличко и да изникне като гъбка някоя жена и за мен..
Гост- Гост
Ехо, какво се умълчахте всички? Времето е идеално за разходки и тенис на маса из парковете. Има ли още ентусиасти? 

Страница 1 от 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41 
Similar topics» Най-доброто място за първа среща?
» ТОСТОВЕ за Разни ПоВоДи
» Първата любов-незабравима
» Често срещани грешки на първа среща!
» ТОСТОВЕ за Разни ПоВоДи
» Първата любов-незабравима
» Често срещани грешки на първа среща!
:: Спорт и здраве :: Спорт
Страница 1 от 41