Търся Жената от сънищата си
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Търся Жената от сънищата си
Хм, толкова чуствено написано, толкова романтично и интимно...

Light power- Брой мнения: 238
Местожителство: София
Re: Търся Жената от сънищата си
Всеки е преживял нещо в живота и добро и лошо, но съжаление живеем в жесток и материален свят и човешките стойностти. Научени от нашите баби и дядовци за неща от рода на : съвест, морал, разбиране, подкрепа, помощ, принцип и дълг в днешните рядко би имало значение или ако ми значение само самата дума и нищо повече.
Така, че от дядо ми научих някой неща : " Всеки камък си тежи на мястото и ако го преместиш той губи своята стойност".
Трудно мога да опиша самият ад през който минах и не го пожелавам на никого да се случи и да останеш непокътнат въпроки всичко не е за всеки и трябва да имаш желязна воля и самоконтрол над себе да не се подадеш на отчаянието.
Затова виннаги гледам напред с надеждата за нещо по - добро и никога да не падаме духом - не всеки може и някой се пречупват от страх и слабост. Отчасти това ме е изградило, като силен характер да вземам самостоятелно решенията, които не винаги са добри в моя полза - Как се случи с нея и аз взех решението вместо нея и тя не беше в състояние да реши и второ нейните са против мен и ще бъдат винаги против мен и да чакам се уморих вече. Знам, че ме обича някъде вътре в себе и всеки път трия съобщенията, защото не виждам какъв смисъл има да съм с нея, като всички са против мен. Тя не работи и не може и трябва аз да я издържам - не съм против това и второ тя е освидетелствена за белята и беше изнасилена от наш колага и аз работих и плащах известно време едни пари, докато бях в чужбина и като се върнах баща ѝ ми е наложил ограничителна заповед да не се доближавам до нея. Макар, че нямам вина в това, но таъкв е живота жесток и противен.
Надявам се да я срещна някой ден и все пак имам право и на малко щастие.
Затова отчасти самотата я запълвам с работата си и с игрижите по вилата.
Така, че от дядо ми научих някой неща : " Всеки камък си тежи на мястото и ако го преместиш той губи своята стойност".
Трудно мога да опиша самият ад през който минах и не го пожелавам на никого да се случи и да останеш непокътнат въпроки всичко не е за всеки и трябва да имаш желязна воля и самоконтрол над себе да не се подадеш на отчаянието.
Затова виннаги гледам напред с надеждата за нещо по - добро и никога да не падаме духом - не всеки може и някой се пречупват от страх и слабост. Отчасти това ме е изградило, като силен характер да вземам самостоятелно решенията, които не винаги са добри в моя полза - Как се случи с нея и аз взех решението вместо нея и тя не беше в състояние да реши и второ нейните са против мен и ще бъдат винаги против мен и да чакам се уморих вече. Знам, че ме обича някъде вътре в себе и всеки път трия съобщенията, защото не виждам какъв смисъл има да съм с нея, като всички са против мен. Тя не работи и не може и трябва аз да я издържам - не съм против това и второ тя е освидетелствена за белята и беше изнасилена от наш колага и аз работих и плащах известно време едни пари, докато бях в чужбина и като се върнах баща ѝ ми е наложил ограничителна заповед да не се доближавам до нея. Макар, че нямам вина в това, но таъкв е живота жесток и противен.
Надявам се да я срещна някой ден и все пак имам право и на малко щастие.
Затова отчасти самотата я запълвам с работата си и с игрижите по вилата.
mimok- Брой мнения: 163
Страница 2 от 2 •
1, 2
Similar topics» Безплодие (стерилитет) при мъжа и жената – профилактика и лечение
» Гадаене на сънищата
» В любовта трябва да сме смели
» Всичко за плетивото!
» Mодни тенденции-Чанти!
» Гадаене на сънищата
» В любовта трябва да сме смели
» Всичко за плетивото!
» Mодни тенденции-Чанти!
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 2 от 2