BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Търся Жената от сънищата си 5 4.6 9

Търся Жената от сънищата си

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Търся Жената от сънищата си

Писане by clarissa on Нед Мар 28, 2010 10:34 pm

- тази, която ме преследва всяка нощ от години. Жената от сънищата ми няма лице, но прегръдките и са най-горещите, най-безапелационните, най-безкрайните…Жената от сънищата ми ме намира навсякъде - в подземия, в претъпкани автобуси, в полуразрушени сгради, сред тълпи демонстриращи хора…Аз зная едно за нея – безсрамно иска близостта ми. Моята. Само моята. Всеки път. Понякога ме предава. Често ме наранява. Но винаги се завръща и тогава чувствам, че съм нейната специална любима.
Имам нужда от Жената от сънищата си. Имам нужда от разрушителната и мощ за всички глинени постройки, в изграждането на които влагам толкова усилия. Имам нужда от съзидателната и мощ, за да вгради сянката ми в малкото каузи, които считам за мои.
Не се страхувам от Жената от сънищата си - без нея не бих се докоснала до усещането за цялостност и завършеност .Страхувам се от изтичащото време и от очите на жените, в които не я разпознавам…

Ако срещате в сънищата си жена, изплетена от ин – енергия или просто харесвате дългите горещи прегръдки, ако „ Очи на синьо куче „ е сред любимите в колекцията ви или пък обичате да тълкувате сънища, ако смятате, че в живота ви е дошло време за разрушаване на привнесени стереотипи или просто ви влече светът на сенките, пишете моля.

clarissa

Брой мнения: 42

http://1001stoki.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Търся Жената от сънищата си

Писане by milenz on Вто Апр 06, 2010 8:51 pm

mnogo e hubavo

milenz

Брой мнения: 6

Писане by clarissa on Сря Апр 07, 2010 1:38 pm

Благодаря ти, мило!
Вече почти съжалявах, че съм го споделила - все пак, 10 дни и никакъв коментар...
Дет се вика, една критика около литературната му стойност/правописа и т.н., би ми дошла по-добре от това ужасяващо мълчание.

clarissa

Писане by aX Tuuu... on Сря Апр 07, 2010 4:36 pm

Ееееее, все пак очакванията към жената от сънищата не са никак ниски , но унинието в никакъв случай не е решение. Мога да дам само малък жокер за по-висока успеваемост по отношение на категорията "търси се". Наблюдава се една по-голяма доверчивост към потребителки, които са участвали с повече коментари и останалите участнички във форума имат чувството, че познават по-добре. Това, разбира се, е само стратегически погледнато и може изобщо да не е вярно в дадената ситуация... и все пак - бъдете активни и се забавлявайте. Доказано е, че тези сложни създания жените имат нужда от време, за да разберат какво искат!

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by milenz on Чет Апр 08, 2010 3:41 pm

ama nikakvi gre6ki ne moje da ima tyka
smeq da kaja 4e e UNIKALNO
Kiss

Бележка на администратора aX Tuuu...: Моля пишете на кирилица съгласно правилата на форума.

milenz

Писане by EVI on Чет Апр 08, 2010 4:14 pm

milenz написа: UNIKALNO Kiss

Нямаш ли кирилица?

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by milenz on Пет Апр 09, 2010 9:07 pm

Имам просто съм свикнала така Smile

milenz

Писане by Гост on Пон Апр 12, 2010 11:55 pm

..Жената от сънищатата.. Поздравявам те за наистина проникновения и толкова дълбок промисъл,написан с такава лекота.. А смосъла на думите ти е толкова дълбок и чувствен..Имаш наистина дарба и талант в писанетоSmile Аз също обичам да пиша по подобен начин,да описвам свои неща,желание ,копнежи.. Да накарам човека отсреща наистина да си представи,че едва ли не съм до него и го докосвам..да изтръпне от вируалния ми допир..Много е вълнуващо,когато можеш да докоснеш някого с думи и малко от неговата фантазия все пак и при желание. Smile Аз също имам жена от сънищата си..но вски път е различна Very Happy Все пак това е сън Smile Наяве имам нужда само от една,стига да я имам и нея.. Не спирай да я търсиш! Smile Тя сама ще дойде при теб рано или късно.Оглеждай се повече Smile

Гост
Гост

Писане by clarissa on Вто Апр 13, 2010 12:50 am

Благодаря ти, Anastasia, много топло от твоя страна...
За мен откровеността е начин на живот и искам да ти споделя, че се отказах да търся тази жена.Прекарах години в опити да я намеря, обличах в дрехите и аромата на тялото и други, създадох си нови спомени, по кожата ми останаха белези от разочарование, и надежда, и опрощение...Все "реални" неща...Дотолкова, доколкото животът е реален...
Уморих се да се вглеждам и да се вслушвам.Уморих се да я търся.И да я сънувам се уморих...
Сега стоя на витрината на пренаселен магазин като бутилка вино със странен и изненадващ вкус, имам етикет, който разказва историята на нейната жажда, и цена, и безвремие пред себе си...
Чакам я да ме открие.

clarissa

Писане by Гост on Вто Апр 13, 2010 9:09 pm

Змисляла ли си се да напишеш роман?Smile или предполагам по-скоро,че имаш твои творби,твои писания,произведения.Имайки предвид стила ти на писане.. С удоволствие бих прочела нещо от теб! Smile Толкова е... някак преливащо в синхрон..думите ти са като разтопен мед.. който нежно и бавно се стича по човешката душа.. залива я цялата и я обладава напълно,пренасяйки съзнанието някъде там.. в сладостта на 100%товия пчелен мед.. Опияняващия му аромат обгръща мислите и започва да рисува фантазиите и мисленото изображение на изказаните думи..Скякаш си художник и то даровит!, който рисува картина,а ние жадно поемаме всяка чертичка,всяка нарисувана щриха,всяка точица отбелязана от боята..и си представяме картината..
Не зная с какво се занимаваш,но този стил на писане не се среща често Smile Поне до сега не съм го срещала и го сравнявам съ стил на писател Smile Чудно ми е само,защо съдбата не те е срещнала вс еоще с жената на сънищата ти.. Човек с толкова качества,имайки способността да изрази с думи желанията си , си мисля,че може и с действия да изрази усещанията си.Но.. явно има защо и явно още не ти е писано.Явно има нещо,което да си доизясниш,да разбереш,да проумееш или просто този факт,който ти самата си извде,че някак май е по-добре да спреш да я търсиш и да се луташ.. и да я оставиш тя да те намери.Вярно малко е изтъркано и аз много не вярвам в това,но.. има смисъл.На няколко пъти,когато съм била на пределите на търпението си и съм се примирявала с факта,че колкото повече търся,толкова по нищо не намирам и точно тогава ми се случва така,че нещо да влезе в живота ми,било то човек личност или някакво готино усещане,което ми дава сили за живот,да виждам,че има смисъл всичко..Тоест трябва да стигнеш дъното,за да можеш да се изкачиш до върха Smile

Гост
Гост

Писане by sleepy_bunny on Съб Юни 05, 2010 9:55 pm

Имаше една теория за сънищата,че сънищата са повлиани от това,което най-много желаем и най-много искаме.
Винаги съм се смяла на онази фраза "От сън спомени няма!". Хиляди пъти съм им казвала,че от съня идват най-хубавитем неща. Повечето велики книги са написани след някакъв много вълнуващ сън. А,няма нищо по хубаво от мечтите. Сънищата хранят мечтите,а човек без мечта е като кораб без платна.
Понякога съм готова да убия някой,ако ме събуди по средата на някой много хубав сън. За това обичам да спя,защото в сънищата ми се намирам на място,което искам да бъда,място където всичко се върти около мен,а в реалния живот не обичам да съм център на внимание.
Винаги съм искала сънищата ми да се збъднат,някой от тях с моята упоритост се и с това,че искам това да стане.
Дано твойте най-хубави сънища да се збъднат и да опишеш сънищата си в някое хубаво произведение,за да стане нова класика. Wink

sleepy_bunny

Брой мнения: 89

Писане by Bette on Пет Авг 20, 2010 12:57 am

и аз... същвата...

Bette

Брой мнения: 93
Местожителство: София

Писане by Lili Rose on Сря Ное 17, 2010 1:31 am

Понякога обаче сънищата са виновни за липсата на реалното изживяване. Почнем ли да се вглъбяваме прекалено в сън, който ни преследва, тогава сякаш ние самите почваме да преследваме именно това което сме сънували и забравяме, че за да изживеем нещо подобно то няма как да се случи от раз.
В сънищата всичко може да е перфектно, както би могло да бъде и крайно разрушително, но там нямаме избор. Сънят е този който диктува правилата, докато в реалността ние сме тези които в даден момент да променим някаква случка и събитие, така както сметнем че е правилно. Сънят ни лишава от контрол и не е нужно този контрол да се разпростира и извън него.
Да...наистина от всичко което прочетох е дълбок сън, но е и сън който може да обърка съзнанието.
Дори си мисля, че успееш ли да "избягаш" от жената която те преследва в сънищата ти, ще попаднеш на жената в живота ти.
Онази която властва над теб когато сънуваш те е обладала до такава степен, че си започнала да търсиш нейно копие в живота си. Вместо да срещнеш половинката си, нищо чудно да попадаш на нови и нови разочарования, защото никоя няма да бъде като "Нея".
Очите и те преследват и всичко което сте изживяли в онези моменти, когато си сънувала. Имам чувството, че си попаднала в собствената си клетка...Клетка която е изградена от неизживяни моменти и липса.
Точно тогава се е появила и "Тя" - Жената от сънищата.
Спасителка или Покорителка?
... Съзнанието ти не е свободно. Тя те е завлядала...
Нима така една жена е способна да намери любовта?

Извинявам се, ако това е било просто разказ.
Аз считам, че е нещо което изживяваш и затова мнението ми е такова.

Lili Rose

Брой мнения: 10
Местожителство: На ръба на лудостта/ДОБРИЧ

http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000943367637

Писане by laPequeñaSandíaVenenosa on Сря Фев 09, 2011 7:16 pm

ееехх, колко меланхолия има в образа на жената от сънищата, който рисуваме...
а ти намери ли жената от сънищата си? или жената от реалността??
тази тема е от почти преди година и се питам колко ли време отнема търсенето на една мечта, реализирането на един сън... питам се в очите на колко жени си погледнала и дали съвпадението на предпочитаните книги е помогнало...
питам се всички тези неща и дълбоко в себе си се надявам наистина да си я намерила, защото това някак би родило надежда и за моята мечтана жена... защото вече е време да я срещна - способността да отчиташ онези неща в живота, които болят е много тежък товар за сам човек

laPequeñaSandíaVenenosa

Брой мнения: 4
Местожителство: New Delhi, India

Писане by mimok on Чет Апр 28, 2011 11:03 am

Smile Според мен сънищата са плод на нашите неосъществени дъблоки и потайни мечти, които в реални и жесток свят трудно биха се реализирали по начина който ние искаме. Съдбата ни, обаче променя нещата и ги извъртва по начина, който не сме очаквали и понякога се разминаваме и това ни оставя един вид разочарование и отчасти надежда да вярваме, че бихме срещнали мечтаната жената на нашите сънища.
Аз все още вярвам и се надявам някой ден да я срещна, защото човека с когото открих и познавах не мога да бъда с него никога и по ред обстоятелства се отказах от нея в името на нещо по - добро за нея и второ тази връзка няма да се развие към нещо повече и ще си остане в застой и чаках цели 7 години и разбрах, че нямам място в живота и се разделихме завинаги.
И това ми остави една болка, която от доста време я нося, като товар на плещите си. study

mimok

Брой мнения: 163

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics