BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

иии за философстващите дами :) 5 5 1

иии за философстващите дами :)

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: иии за философстващите дами :)

Писане by HummingMelodies on Пет Фев 11, 2011 2:58 pm

А ти как успяваш да привлечеш нещото, което искаш? На мен ми е много трудно. Казвам си, че мога, но имам все още някакво отрицание.
Правиш ли нещо специално, всяка сутрин си казваш нещо . Разясни моля Very Happy

HummingMelodies

Брой мнения: 62

Върнете се в началото Go down

Писане by earl_grey on Пет Фев 11, 2011 8:31 pm

Всяка сутрин благодаря за живота, който имам. Ставам по-рано, за да мога да изпия кафето си с наслада и без капка притеснение, че закъснявам...мечтая и си казвам, че всичко е възможно. когато се прибера вкъщи медитирам минимум 10 мин, за да разкарам стреса, а после мисля само за хубави неща...Всеки има своите малки "ритуали".
Идеята е, че не може да се надваш да хванеш златната рибка, когато се съмняваш, че тя съществува. Не можеш да искаш да я хванеш, а да те мързи да отидеш на риболов.
Ефектът е може би е плацебо, но трябва да настроиш психиката си така, че да вярваш дори в плацебото.
Има много литература по темата. Йога практиката също помага.
Успех! Wink

earl_grey

Брой мнения: 942

Писане by HummingMelodies on Съб Фев 12, 2011 10:41 pm

Мерси за бързият отговор. Ще се опитам да мисля положително. От доста време си казвам, че това, което искам да се сбъдне ще се случи, може би очаквам да се получи твърде рано.
Тъй като виждам, че се интересуваш от такива неща чувала ли си за "ангелски карти"? Още края на миналата година си ги купих. Нещо като таро са, но са единствено с положителни мисли и странното е, че наистина действат. На всички, които гледах им позна всичко и някак си просто с четенето на посланията има и много хубави картинки, това те зарежда положително. Ако си от София можеш да ги намериш в някоя книжарница Ориндж, ако си заинтересована.

HummingMelodies

Брой мнения: 62

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics