иии за философстващите дами :)
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: иии за философстващите дами :)
А ти как успяваш да привлечеш нещото, което искаш? На мен ми е много трудно. Казвам си, че мога, но имам все още някакво отрицание.
Правиш ли нещо специално, всяка сутрин си казваш нещо . Разясни моля
Правиш ли нещо специално, всяка сутрин си казваш нещо . Разясни моля

HummingMelodies- Брой мнения: 62
Всяка сутрин благодаря за живота, който имам. Ставам по-рано, за да мога да изпия кафето си с наслада и без капка притеснение, че закъснявам...мечтая и си казвам, че всичко е възможно. когато се прибера вкъщи медитирам минимум 10 мин, за да разкарам стреса, а после мисля само за хубави неща...Всеки има своите малки "ритуали".
Идеята е, че не може да се надваш да хванеш златната рибка, когато се съмняваш, че тя съществува. Не можеш да искаш да я хванеш, а да те мързи да отидеш на риболов.
Ефектът е може би е плацебо, но трябва да настроиш психиката си така, че да вярваш дори в плацебото.
Има много литература по темата. Йога практиката също помага.
Успех!
Идеята е, че не може да се надваш да хванеш златната рибка, когато се съмняваш, че тя съществува. Не можеш да искаш да я хванеш, а да те мързи да отидеш на риболов.
Ефектът е може би е плацебо, но трябва да настроиш психиката си така, че да вярваш дори в плацебото.
Има много литература по темата. Йога практиката също помага.
Успех!

earl_grey- Брой мнения: 942
Мерси за бързият отговор. Ще се опитам да мисля положително. От доста време си казвам, че това, което искам да се сбъдне ще се случи, може би очаквам да се получи твърде рано.
Тъй като виждам, че се интересуваш от такива неща чувала ли си за "ангелски карти"? Още края на миналата година си ги купих. Нещо като таро са, но са единствено с положителни мисли и странното е, че наистина действат. На всички, които гледах им позна всичко и някак си просто с четенето на посланията има и много хубави картинки, това те зарежда положително. Ако си от София можеш да ги намериш в някоя книжарница Ориндж, ако си заинтересована.
Тъй като виждам, че се интересуваш от такива неща чувала ли си за "ангелски карти"? Още края на миналата година си ги купих. Нещо като таро са, но са единствено с положителни мисли и странното е, че наистина действат. На всички, които гледах им позна всичко и някак си просто с четенето на посланията има и много хубави картинки, това те зарежда положително. Ако си от София можеш да ги намериш в някоя книжарница Ориндж, ако си заинтересована.

HummingMelodies- Брой мнения: 62
Страница 2 от 2 •
1, 2
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 2 от 2