за колекционерската страст
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 3 от 3 • Share •
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Re: за колекционерската страст
Олее...каква страхотна тема. Върнахте ме в основното
Събирах миришещи хартийки, картинки от дъвки LOVE и Турбо (имаше една много яко колекция покрай световното през 98-ма с всичките футболисти), фонокарти, монети. В момента колекционирам спомени и красиви моменти.
Събирах миришещи хартийки, картинки от дъвки LOVE и Турбо (имаше една много яко колекция покрай световното през 98-ма с всичките футболисти), фонокарти, монети. В момента колекционирам спомени и красиви моменти.
Ако нещо има символично значение за мен, почвам да го колекционирам.Събирам концертни ,самолетни билети,слънчеви очила.
Като бяях ощеее в детската градинаааа колекционирах покемон тазове,които още притежавам.
Като бяях ощеее в детската градинаааа колекционирах покемон тазове,които още притежавам.

Mischie- Брой мнения: 36
Не мога да го нарека чaк колекционерство , нито пък страст, но... не устоявам на интересни запалки, макар да не съм пушач
Както и разни дребни предмети с рисунки в стил pin- up girl.
Като дете- музикални кутийки тип латерна, от съвсем мъничките, не от тези с танцуващата балерина. В тях намирах нещо... зловещо.
И също като Mischie си пазя всички bileti от пътувания или събития.
Както и разни дребни предмети с рисунки в стил pin- up girl. Като дете- музикални кутийки тип латерна, от съвсем мъничките, не от тези с танцуващата балерина. В тях намирах нещо... зловещо.
И също като Mischie си пазя всички bileti от пътувания или събития.

lexi- Брой мнения: 446
Местожителство: имам местожителство :)
Ехх каква носталгия ме обвзе..... сега нищо не колекционирам и незнам защо.Като малка първото което започнах да събирам целенасочено
бяха приватизираните миришещи хартийки от брат ми .После картинките от дъвки Турбо ,имаше и едни със снимки от филма Титаник ,както и на Паулър Рейнджърс ,картинки и тазове на Покемоните. На Чипикао игрите- променящите се картинки и имаше такивар които се лепеха по една карта не ми достигнаха за нея 2 редки картинки ... голяма мъка ми беше
както и доста значки- соц нещица.
бяха приватизираните миришещи хартийки от брат ми .После картинките от дъвки Турбо ,имаше и едни със снимки от филма Титаник ,както и на Паулър Рейнджърс ,картинки и тазове на Покемоните. На Чипикао игрите- променящите се картинки и имаше такивар които се лепеха по една карта не ми достигнаха за нея 2 редки картинки ... голяма мъка ми беше
както и доста значки- соц нещица.
blue_eyes- Брой мнения: 13
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 3 от 3