BGLES

Приятели

БГ Транслатор

"Coming out" или "коя съм аз?" 5 5 4

"Coming out" или "коя съм аз?"

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: "Coming out" или "коя съм аз?"

Писане by Indian on Нед Ное 21, 2010 6:51 pm

Разбира се, така е - страшно лично нещо е решението да се разкриеш. Ние в общността сме невероятно различни, случаи от А до Я. Като започнем от семейната среда на всеки, а тя влияе - от много консервативни семейства до либерални. И много други фактори. Кълна ти се че никога не съм натрапвал на познатите си решението " аутвай се". Smile Може някои други да го правят, но не и аз.

Indian

Брой мнения: 61
Местожителство: София

http://www.georgealexandrov.dir.bg

Върнете се в началото Go down

Писане by BlackHoleSun on Пет Яну 14, 2011 1:12 am

Тази тема е... пареща рана. Не заради обществото или приятелите...или близките като цяло. Всъщност всички те са ме приели отдавна без пазарлъци и бунтове. Нямала съм проблеми с приятели, познати, братовчеди и сие. Големия подчертан неразрешим проблем идва от майка ми (сигурно сте супер учудени....)
Мда. Не мога да се справя с тая жена. Не смея и дума да обеля. И ме е яд, яд ме е много, защото е пич, защото е разбираща, грижовна, широко скроена, забавна ... майка ми е човек, с когото можеш да си говориш всевъзможни простотии, никога не би й представлявало проблем да седнем и да си говорим за секс с мъже в най-абсурдните детайли, за мъжката...анатомия и прочее. С две думи просто няма тема ''табу'' за тая жена, никога през живота ми не е имало нещо, което не мога спокойно да й споделя. Сигурна съм, че ако сега отида и й кажа ''Абе напоследък ми се случва на ден да пушвам марихуана по 2-3 пъти'' ще ми каже ''Еми то сега ти е времето... не е хубаво, но ти сама ще го разбереш''. Така или иначе сме говорили вече на тази тема. Обаче стане ли въпрос за хомосексуализъм... дори по принцип тя няма нищо против хомосексуализма като ''явление'', но дума не може да се продума относно моята сексуална ориентация. И честно казано...не, не ми пука особено, обаче понякога хвърлям бегъл поглед към бъдещето и откровенно казано ме е страх от случващото се в него. Тя реагира много агресивно драматично и негативно на тая тема... ''моята ориентация''. Толкова упорито продължава да си вярва, че ще ми мине, че абсолютно е игнорирала този факт. ТОЗИ факт. Истината! Ще имам ужасно много проблеми с нея в скоро бъдеще и го знам. А просто не искам, защото ми е майка и защото ми се иска да си имаме тези.. хубави отношения - майка - дъщеря...ама уви. Не искам да чуе въобще , грам, дори да поговорим пак си знае нейното... Постоянно ми бута някакви пръчове пред погледа и ми ги хвали и си прави едни такива планове...ама това е супер егоистично!!! Много егоистично от нейна страна и не е права. Аз не мисля, че съм егоистична към нея, тъй като съм имала безбожно много връзки с жени и никога не съм си позволила да й демонстрирам, нито дори СПОМЕНАВАМ някоя от тях. Щадя я колкото мога, но няма изгледи тя да пощади мен. Ако можех да изградя някакъв дори минимален мир с нея по този въпрос бих била много щастлива. Обаче не знам това как би могло да се случи...и тая мисъл ме оскърбява.

BlackHoleSun

Брой мнения: 23
Местожителство: grungeland

Писане by aX Tuuu... on Пет Яну 21, 2011 10:27 am

Тези майки, колкото и да е тежко да се обсъди това с тях, са най-добрият вариант, защото имат потенциал да разберат. Процес е, но има място за развитие Smile. Успех с твоята!

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by Ishtar on Пон Май 30, 2011 2:10 pm

Аз съм би сексуална и приятелите ми знаят или поне повечето Smile Но за родителите и дума да не става те ще откачаt Very Happy Ще ми кажат нещо от сорта на : "Я не говори глупости. Жената е създадена за мъжа и мъжа за жената . Мислиш ли, че това е нещо естествено ? Да не чувам такава простотия повече! " И после известно време ще се опитва да ме отдели от половината ми приятели с мисълта, че ми влияят зле. Майка ми е виждала бившата ми приятелка дори семействата ни се познават, но си мислят, че сме най добри приятелки Very Happy Майка ми е откачена наистина не приема гей обществото въобще .. На вилата ни има 2 жени който живеят заедно и майка ми постоянно вика че са откачени лесбийки
За приятелите ми никога съм нямала проблем. Казвам им го все едно им казвам, че ще ям Very Happy нещо съвсем нормално и тe го приемат така ..

Ishtar

Брой мнения: 14
Местожителство: Varna

Писане by Гост on Чет Юни 16, 2011 5:16 pm

Здравейте.
Намерих една интересна статия за тези ,които все още се чудят
дали да се "разкриват".

http://razkrivane.deystvie.org/?page_id=66

Може да намерите отговори на следните въпроси:

Трябва ли да се разкривам?