BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

човешки зов 5 3.6 23

човешки зов

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: човешки зов

Писане by feet of clay on Чет Мар 18, 2010 2:42 pm

молим, молим, аз съм горда и без грях на душата, пхахахаха
не е редно да се срамувам - осъзнавам го, но това не променя фактите.
е - важното е, че се престраших и никой не ме застреля, хахахаха bounce sunny

feet of clay

Брой мнения: 640
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Писане by Гост on Вто Мар 23, 2010 7:58 pm

Здравейте и от мен! Smile Като гледам обявата още не е изтекла Smile Бих желала да се кандидатирам за обявнената "позиция"...хихиихи
Сякаш кандидатствам за работа ! Smile
Искам само да изразя и своята позиция по въпроса.. Сподем мен.. по-истинско и някак си реално и по-желано,по трайно е когато успееш да откриеш някого,търсеното в реалния живот..Един поглед...една усмивка.. Разтуптяно сърце и.. ето че някой ти е направил впечатление и сърцето ти го е харесал..И някак е по вълнуващо така..
Но живеем в 21 век и.. някак всичко се компютизира.. и доста често ,да не кажа всеки се рови в сайтове с надеждата да открие нещо интересно.. нещо,което да го грабне и да го понесе в облаците , едва ли не..
Като цяло според мен е въьможно д аоткриеш любов в интернет пространството,но.. е въпрос на късмет и съдба..Това е самата истина,така че ще ти стискам палци и на всички,които са в тъсене..(следователно си стискам и на мен) .
Само д апопитам как може да се врърже човек с теб,лично както се изрази..Не видях сскайп или някакъв друг начин?
Ще се радвам д ауточниш Smile

Здравей и добре дошла във форума! Само да ти обясня, че под аватара на всеки потребител има иконка, на която пише "PM" и като кликнеш на нея можеш да изпратиш лично съобщение на съответния потребител. Отговорите на тези лични съобщения към теб можеш да видиш в главното меню, горе, между бутоните "Профил" и "ЧАТ".
~aX Tuuu...

Гост
Гост

Писане by Гост on Сря Мар 24, 2010 7:24 pm

.

Последната промяна е направена от doubt на Пон Апр 05, 2010 5:44 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти

Гост
Гост

Писане by feet of clay on Чет Мар 25, 2010 4:33 am

еххх, момичета, толкова да сме готини, пък да няма кой да ни вземе, а? почти не се майтапя, хахаха
вижте сега. имах един разговор точно на тази тема наскоро и мисля, че ще е добре да споделя изводите си.
да - светът доста се компютъризира, но това лично за мен е прекрасно - даде ми възможност да имам приятели по цял свят, да разширя личните си граници, защото е безкрайно интересно да споделяш с хора, израстнали в различна култура и ценности. научила съм страшно много неща и наричам хора, които дори не съм виждала /и едва ли ще видя предвид местожителството им/ приятели, мои soul mates. отплесвам се от същината нещо.
мисля, че лошото идва ако се страхуваш да посрещнеш последиците - ако не направиш следващата крачка и /ако имаш възможност/ се видиш с човека, с който се сближаваш чрез нета.
целта на цялата тази словестна атаке е следната: дори и да няма успех обявата - аз винаги ще продължавам да търся приятели, стойностни хора. и се чудя - кой би се отказал от това? на кого биха му стигнали готините хора, които познава? какво лошо има да се събираме и опознаваме - да, не знаем къде ни чака любовта, но ако не направим усилие - можем и да си загнием в някоя чакалня, хахахаха.
много ме беше срам да пусна обявата - може би БГ начина на пошлия поглед ме е възпирал, не съм сигурна. важното е, че не съжалявам. много повече бих съжалявала, ако знам, че не съм направила елементарно усилие, за да си помогна
леле, май оспамих собствената си тема, хахаха
заключението, та даааа: винаги съм се чудила защо е толкова лесно да възтържествува злото, елементарната злоба, в която дори не се влага умисъл. е - аз съм човек, който винаги залага на любовта - към хората, смеха, живота. не мога да знам къде ме чака моята Човечка и дали ще я позная. сигурна съм в едно - няма да спра да я търся и търсенето ще ме запознае със сумати хора, които ще мога да нарека приятели един ден зелен bounce така че лошо няма - бъдете смели - усмивките не закъсняват Smile

feet of clay

Писане by EVI on Чет Мар 25, 2010 1:35 pm

Wink В мое лице имаш още една приятелка... умея да изслушвам хората... често погледът ми е строг, но добронамерен.... Cool

п.п. Нарочно ли не използУваш главни букви?

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by feet of clay on Чет Мар 25, 2010 8:25 pm

благодаря, Еви, много мила реклама си си спретнала, пхахахаха Wink

п.п. ползвам много word и съм станала мързелива - все забравям, че тук не ми прави автоматично главната буква след точка, срам за мен...

feet of clay

Писане by Гост on Пон Юни 07, 2010 8:14 pm

Срам те е да си признаеш, че си самотна!....О, не...Започна се! Защо бе, хора?! Какво срамно има в самотата?!? Самият факт, че се намирате тук – В този досаден до болка форум и сайт, в които пошлостта взима превес е показателен! Вие сте малцинство в обществото, включая и себе си разбира се, защото и аз съм с нетрадиционна сексуална ориентация. Това ни прави различни, значително скъсява кръга на нашите обекти на желание. Скъсява го понякока до липса на такъв кръг. И се принуждавате да качвате досадните си аватари тук...С надеждата...Но отново става безднадеждно...ЗАЩОТО НЕ ОБЩУВАТЕ! И се срамувате!...

Гост
Гост

Писане by Гост on Пон Юни 07, 2010 10:29 pm

Хей,хей..не така грубо..
Първо този , който е решил да постне подобна обява си има причините,които е споменал.Плюс което това,че ти НЕ ВИЖДАШ кой с кого си пише,защото си имаме лични пощи тук,НЕ означава, че никой не общува.Най-вероятно с теб да не общуват...
Но това си е твой проблем.
Второ..подобна обява е полезна,защото влизат много хора,които нямат профил,а са гости и ако случайно им допадне абоната да му пишат.А горепосочената абонатка няма как да разбере нищо за някой гост,те си нямат профили и няма как да им пише.Затова доводите ти са безпочвени.И ако имаш нещо против някого просот си кажи,не си го изкарвай на ВСИЧКИ във форума. Това,че нещо не ти е натам, не ти дава право да си го изкарваш на нас.
Какво му става на българския човек, защо си изкарва всичковърху другите хора?! Хора,които нямат нищо общо с него..
Както и да е ,това последното май трябва да го постна и в "Искам да се оплача от".

Гост
Гост

Писане by schizophrenic on Вто Юни 08, 2010 1:53 am

lian mokka chi na написа: Самият факт, че се намирате тук – В този досаден до болка форум и сайт, в които пошлостта взима превес е показателен!

Показателното за мен е, че плюеш скучния и досаден до болка форум и сайт, които и ти ползваш
Евала!

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Писане by feet of clay on Вто Юни 08, 2010 2:44 pm

на мен ми е интересно следното - почувства ли се по-добре, след като ми оспами темата? тва с безсмислената злоба требе някой да ми го обясни, че не моем го вденем...
иначе ако държиш да спамиш - създай си тема поне

feet of clay

Писане by feet of clay on Вто Юни 15, 2010 3:04 am

всъщност си оттеглям зова - реално погледнато съм влюбена в неземно и умопомрачително невероятна жена и наистина не е справедливо да вкарвам който и да е друг в загубена битка.
хахаха - права съм била да се колебая, но пък спичелих интересни контакти, което не е за пренебрегване. благодаря, дами sunny

feet of clay

Писане by boby on Вто Юни 15, 2010 5:29 pm

ООООООООООООтова много ме издразни знаеш ли ? Мисля ,чe мястото ти не е тук ааа?какво мислиш по въпроса? а lian mokka ?ххахахахах интересно как себеподобна се обръща към себеподобни ?нима разочарованието ти е толкова голямо или мразиш себе си ,за това което си , но това е отделн въпрос ?явно е така за което съжалявам , но недей така грубо да нападаш .Все пак форума е за това .страшни сте дами

boby

Брой мнения: 35

Писане by feet of clay on Сря Юни 16, 2010 11:29 am

моля, о, божета, изхвърлете тази тема
предварително благодаря sunny

feet of clay

Страница 2 от 2 Previous  1, 2