BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

''Голата Истина'' 5 5 4

''Голата Истина''

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Искате ли ''Гола Истина''

80% 80% 
[ 8 ]
20% 20% 
[ 2 ]

Общо гласове : 10

Re: ''Голата Истина''

Писане by Гост on Нед Мар 14, 2010 2:57 pm

tulipan написа:Щом всяка потребителка има право да задава по 5 въпроса на ден, а избраната да отговаря само на 5, това означава, че тя ще отговаря на 5 въпроса по свой избор. Защото ако още първият ден тя получи 30 въпроса от 6 потребителки, то до края на петте дни тя не би могла да отговори на всички въпроси, защото има право да отговаря на по 5 въпроса на ден. Струва ми се, че ще бъде интересно.

:lol: :lol: :lol: Добре как да го кажа по по-разбираем начин...
Една от вас влиза в голата истина...и ние ВСИЧКИ и задаваме всеки ден по 5 въпроса.....и тя отоговаря на всяка от нас поотделно... и всяка от нас има право да и зададе по 5 въпроса... на ден... не изпадай в такива подробности, никой не е нужно да смята на колко въпроса ще отговори тя в цялата ''сесия'', важното е че всяка от нас има право на по 5 въпроса към нея на ден...просто е.
:idea:

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Писане by tulipan on Нед Мар 14, 2010 3:06 pm

Не искам да изпадам в подробности, но не мога да разбера точно правилата, освен това, че всяка има право да задава по 5 въпроса. Значи избраната потребителка трябва да получи по 5 въпроса на ден, не повече. Аха.. значи влизам в голата истина. Виждам, че днес избраната потребителка е получила 5 въпроса и нямам право да задавам повече. Трябва да чакам до другия ден. Това ли е? Кажи-да!

tulipan

Брой мнения: 29

Писане by Гост on Нед Мар 14, 2010 3:15 pm

Абсурд! Мислех, че горе долу умея да обяснявам , особено правилата на тази игра...ти сама някакси си ги усложняваш, представи си ги по по-простичък начин, не задълбавай толкова.
Избират теб в голата истина. Отваряме тема ''Голата Истина на tulipan ''
Сега трябва да посочиш две потребителки, които да сложим в анкета за следващата Гола Истина. Ти ги казваш - аз ги слагам. В това време всяка една потребителка от форума влиза в темата, пише ти по 5 въпроса лично нейни си - и ти отговаряш на тях. Влиза втора, задава ти още 5 - ти пак отговаряш, влиза 3-та и процедурата е същата...няма нищо сложно. И така в рамките на 5 дена. Целта на тия правила е да се задават възможно най-подбрани и интересни въпроси, за да има все пак нещо интригуващо в темата с въпроси, а не просто ''коя зодия си'' и т.н.
Не случайно се казва ''Голата Истина'' .

Гост
Гост

Писане by tulipan on Нед Мар 14, 2010 3:27 pm

Аха...няма проблем Smile Така го разбрах още първия път като писах, че всъщност избраната потребителка отговаря на повече от 5 въпроса на ден. Просто някъде прочетох, че няма да са толкова много въпросите и реших да сметна. Ти като ми отговори се замислих, че може би не съм разбрала правилата. Вече ми е ясно. Съжалявам, ако съм те поизнервила, Synaesthesia. За миг се заблудих от толкова много писане Smile

tulipan

Брой мнения: 29

Писане by Гост on Нед Мар 14, 2010 3:28 pm

tulipan написа:Аха...няма проблем Smile Така го разбрах още първия път като писах, че всъщност избраната потребителка отговаря на повече от 5 въпроса на ден. Просто някъде прочетох, че няма да са толкова много въпросите и реших да сметна. Ти като ми отговори се замислих, че може би не съм разбрала правилата. Вече ми е ясно. Съжалявам, ако съм те поизнервила, Synaesthesia. За миг се заблудих от толкова много писане Smile

Няма ядове Wink

Гост
Гост

Писане by EVI on Вто Мар 16, 2010 4:38 pm

Няма да е лошо тази игра да започне по някакъв начин... Synaesthesia, е?

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by Гост on Вто Мар 16, 2010 6:09 pm

Ще започне Smile Нали трябваше да се уверим , че сте ''за'' : ))))

Гост
Гост

Писане by eklekth on Сря Мар 17, 2010 8:02 pm

Аз съм за. И без това почти всички се разписаха в предната тема. А и все пак е доста по различно.

eklekth

Брой мнения: 40

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics