''Голата Истина''
:: Административни :: Кошче :: Метал
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Искате ли ''Гола Истина''
''Голата Истина''
Значи дами имам едно запитване/предложение към вас.
Виждам, че до скоро темата ''Въпросчета за 2 дена'' е била доста актуална и за това реших да ви предложа нещо малко по-интересно от същото тематично естество. Нарича се ''Голата Истина'' и по принцип се радва на голям интерес. Ще представлява подкатегория във ''Игри'' (ако разбира се решите, че искате такава игра да съществува и да замести ''Въпросчета за 2 дни'')
Сега ще ви обясня правилата и принципа на играта. Нарочно не се прави само тема, а цял подфорум, защото за всяка потребителка, към която се задават въпроси се прави отделна тема, иначе настава какафония с въпросите и отговорите.
В ''Голата Истина'' имате право да задавате по 5 въпроса на ден към потребителката, която предварително е избрана в анкета. А във самата анкета трябва да фигурират точно 2 потребителки, които се посочват от предишната потребителка, която следва да отговаря на въпросите ви. Въпросите могат да бъдат от всякакво естество , дори и лично такова. Ще имате точно по 5 дена, за да задавате въпросите си на избраната потребителка в ''Голата Истина'', след което мястото й заема тази, която е събрала най-много гласове в анкетата.
Сега пускам анкета, за да разбера дали искате да съществува такава игра и представлява ли тя интерес за вас?
П.П. Пак да подчертая , че ако гласувате положително, ''Въпросчета за 2 Дни'' повече няма да съществува!
Вие сте
Само да вметна, че това, което прави ''Голата Истина'' по-интригуваща от ''Въпросчета за 2 дни'', е че има правила! Тоест въпроса не е в това да зададеш на дадена потребителка 50 безразборни въпроса, а само по 5 на ден, които да ги изпипаш както си трябва, така че да е интересно на всички ни
Виждам, че до скоро темата ''Въпросчета за 2 дена'' е била доста актуална и за това реших да ви предложа нещо малко по-интересно от същото тематично естество. Нарича се ''Голата Истина'' и по принцип се радва на голям интерес. Ще представлява подкатегория във ''Игри'' (ако разбира се решите, че искате такава игра да съществува и да замести ''Въпросчета за 2 дни'')
Сега ще ви обясня правилата и принципа на играта. Нарочно не се прави само тема, а цял подфорум, защото за всяка потребителка, към която се задават въпроси се прави отделна тема, иначе настава какафония с въпросите и отговорите.
В ''Голата Истина'' имате право да задавате по 5 въпроса на ден към потребителката, която предварително е избрана в анкета. А във самата анкета трябва да фигурират точно 2 потребителки, които се посочват от предишната потребителка, която следва да отговаря на въпросите ви. Въпросите могат да бъдат от всякакво естество , дори и лично такова. Ще имате точно по 5 дена, за да задавате въпросите си на избраната потребителка в ''Голата Истина'', след което мястото й заема тази, която е събрала най-много гласове в анкетата.
Сега пускам анкета, за да разбера дали искате да съществува такава игра и представлява ли тя интерес за вас?
П.П. Пак да подчертая , че ако гласувате положително, ''Въпросчета за 2 Дни'' повече няма да съществува!
Вие сте

Само да вметна, че това, което прави ''Голата Истина'' по-интригуваща от ''Въпросчета за 2 дни'', е че има правила! Тоест въпроса не е в това да зададеш на дадена потребителка 50 безразборни въпроса, а само по 5 на ден, които да ги изпипаш както си трябва, така че да е интересно на всички ни

Гост- Гост
Re: ''Голата Истина''
Нямам нищо против... да пробваме и така, как ще се развие Играта... 

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
оки, хубава идея. само не мога да разбера защо непременно трябва да замести другата? не могат ли и двете да съществуват?
хихихи, аз като видна пенсия да си защитим старото, нали :laugh:

feet of clay- Брой мнения: 640
Местожителство: София
feet of clay написа:оки, хубава идея. само не мога да разбера защо непременно трябва да замести другата? не могат ли и двете да съществуват?
Ами просто защото е глупаво да има две такива теми, най-малкото ще са конкурентни и нито една от двете няма да бъде достатъчно смислена като съществуване.
Гост- Гост
Обърнаха ми внимание, че трябва да поясня, че темата и съответно всички отговори във "Въпросчета за два дни" няма да бъдат изтрити, а само заключени. Така информацията ще остане непокътната за поколенията

Ще е най-справедливо да заключите "Въпросчета за два дни" след като tulipan отговори... нали?

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
иииииииииискааааааааааааам сииииии въпросчетата за два дена
нищо не може да замени количеството и усилията на Еви да пита толкова мило и подробноооо
хихихи, разбира се :laugh:
нищо не може да замени количеството и усилията на Еви да пита толкова мило и подробноооо
хихихи, разбира се :laugh:

feet of clay- Брой мнения: 640
Местожителство: София
Ами аз предлагам вместо да негодуваме, просто да гласуваме в анкетата, която в крайна сметка да реши какво да се прави и какво не
Защото две такива теми няма да има. Както вече казах безсмислено е , темите са почти еднакви, само че в едната има малко по-строги правила, които мислех, че ще я направят по-интересна за вас , от двудневните въпросчета, в които да засипете участничката с по 30-50 въпроса и тя да се види в чудо..вместо това, идеята беше да имате 5 дена по 5 въпроса към дадена потребителка
Оттук нататък вие решавате, анкетата е ваша.
Защото две такива теми няма да има. Както вече казах безсмислено е , темите са почти еднакви, само че в едната има малко по-строги правила, които мислех, че ще я направят по-интересна за вас , от двудневните въпросчета, в които да засипете участничката с по 30-50 въпроса и тя да се види в чудо..вместо това, идеята беше да имате 5 дена по 5 въпроса към дадена потребителка
Оттук нататък вие решавате, анкетата е ваша.
Гост- Гост
Добро съботно утро! Много, много се извинявам, но искам да уточня нещо и да споделя с вас моите възгледи относно Въпросчета/ Гола истина. Първо, смятам, че анкетата е малко некоректно зададена, т.е. например аз искам Гола истина (имам слабост към голите неща), но пък не ми харесва, че това автоматично означава, че не искам Въпросчетата. Искам всичко! И не разбирам защо трябва да съществува само едната тема, не е чак толкова трудно да прочетеш и да отговориш на 50 въпроса. Това е засега...

lira- Брой мнения: 871
Заради дулбирането и припокриването няма да има две игри с горе-долу еднаква насоченост. По очевидни причини едната ще е излишна. Предполагам, че на повечето ще им е скучно да отговарят на едни и същи въпроси по 10 пъти. Понякога "повече" не означава "по-добре", колкото и да са редки тези случай 

нека демократично решим :-X
нека демократично решим :-X_________________
ха! ти си изглеждала много добре...на снимки...в гръб

lira- Брой мнения: 871
Господ не спори, само предлага по-доброто за вас
Да видим...
Да видим..._________________
If what I think is happening is happening - it better not be.
Прочетох правилата на "Голата истина". Общо взето играта е съвсем единтична с "Въпросчета за два дни". Разликата е, че е за 5 дни, а не за два и въпросите ще бъдат задавани от различни потребителки, а не от една. Не че във "Въпросчета за два дни" не е можело всяка да си зададе въпросите. Разликата е, че всяка избрана потребителка ще отговаря на различни въпроси, а не на едни същи както във "Въпросчета за два дни". Ами, да! Защо не, ще гласувам за разнообразието 
Имам въпроси: Избраната в анкетата потребителка всъщност трябва да отговаря на не на 5, а на много повече въпроси на ден, защото аз ако задам 5, някой друг още 5 и т.н.? Правилата абсолютно строги ли са? Може ли да бъде зададен един въпрос или два, а не 5?

Имам въпроси: Избраната в анкетата потребителка всъщност трябва да отговаря на не на 5, а на много повече въпроси на ден, защото аз ако задам 5, някой друг още 5 и т.н.? Правилата абсолютно строги ли са? Може ли да бъде зададен един въпрос или два, а не 5?

tulipan- Брой мнения: 29
tulipan написа:
Избраната потребителка отговяра на по 5 въпроса на ден от всички потребители.Тоест всяка потребителка има право да зададе по 5 въпроса в рамките на еидн ден. В продължение на 5 дни както вече споменах. А иначе правилата не са ''строги'', но щом ги има е препоръчително да се спазват, защото така или иначе са наложени във самата игра. Точно 5 въпроса на ден, нито повече, нито по-малко

Гост- Гост
Щом всяка потребителка има право да задава по 5 въпроса на ден, а избраната да отговаря само на 5, това означава, че тя ще отговаря на 5 въпроса по свой избор. Защото ако още първият ден тя получи 30 въпроса от 6 потребителки, то до края на петте дни тя не би могла да отговори на всички въпроси, защото има право да отговаря на по 5 въпроса на ден. Струва ми се, че ще бъде интересно. 

tulipan- Брой мнения: 29
Страница 1 от 2 • 1, 2 
:: Административни :: Кошче :: Метал
Страница 1 от 2