Море или планина?
:: Развлекателни :: Почивка и отдих
Страница 1 от 1 • Share •
Море или планина?
Какво предпочитате повече за почивката, отдиха или дълго чаканата отпуска?
Море или планина и ЗАЩО?
Море или планина и ЗАЩО?

Гост- Гост
Re: Море или планина?
Определено планина. Нямам приятни спомени от морето, но нощтните бани и разходки си струват 

black_tearsss- Брой мнения: 16
Ех, винаги се разкъсвам на тези въпроси и ми се иска да имам и двете едновременно!
За тези, които имат същите терзания, препоръчвам уникални географски места като Sierra Nevada, (но испанската, а не северно американската) където върховете са близо 3500 м., има чудесни ски писти целогодишно, а плажът на Андалусия е на около 45 минути с кола. Уникално за лицето на планетата ни място.

Нещо се развълнувах и се замислих кои са местата в Европа, където има "гей" туризъм и е приятно да отидеш и да се държиш за ръка с приятелката си без да се притесниш, че може да изскочи някои подобен на общинарите от Пазарджик... Затова ви подготвяме такава тема в БГЛЕС съвсем скоро... идва време за почивка, дори за тези, които нямат умора
За тези, които имат същите терзания, препоръчвам уникални географски места като Sierra Nevada, (но испанската, а не северно американската) където върховете са близо 3500 м., има чудесни ски писти целогодишно, а плажът на Андалусия е на около 45 минути с кола. Уникално за лицето на планетата ни място.

Нещо се развълнувах и се замислих кои са местата в Европа, където има "гей" туризъм и е приятно да отидеш и да се държиш за ръка с приятелката си без да се притесниш, че може да изскочи някои подобен на общинарите от Пазарджик... Затова ви подготвяме такава тема в БГЛЕС съвсем скоро... идва време за почивка, дори за тези, които нямат умора

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
веднага се сещам за Холандия и Германия /ей, тия хора знаят как да спретнат як гей-фест/
и за да не оспамя темата - никое от двете, хахаха
моята страст и цел от години е да обиколя света, така че почивките ми все натам ме дърпат...
и за да не оспамя темата - никое от двете, хахаха
моята страст и цел от години е да обиколя света, така че почивките ми все натам ме дърпат...

feet of clay- Брой мнения: 636
Местожителство: София
feet of clay написа:веднага се сещам за Холандия и Германия /ей, тия хора знаят как да спретнат як гей-фест/
Ооох, как си мечтая да отида в Холандия! Никога не съм ходила там, а много искам, само хубави неща съм чувала за тая страна...
А в Германия много обичам да ходя, но за съжаление отдавна не съм била там.
Изобщо не ме интересува планина или море, стига да не е в България. Не искам да звуча така все едно не си понасям собствената страна (макар че на моменти не я понасям наистина), но в страни като Германия ми е много по-приятно.
Няма нужда да обяснявам защо.
Е, и ако все пак трябва да избирам между на море и на планина, сигурно бих избрала на море...
Причините са: обичам да плувам, обичам да се излежавам на слънце и да слушам звуците на морето (вълните, чайките и т.н.). Само едно нещо много мразя... Да ми влиза пясък в банския.

Synaesthesia написа:
Море или планина и ЗАЩО?
Планина
... планината предразполага за приятни разходки, красиви гледки, мириса на борчетата и др. дръвчета, срещаш птички и животинчета, има прохладни сянки, ако огладнееш си набираш ягодки или малинки, не се блъскаш в тълпи пияни туристи, като на морето
...
EVI- Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс
Предпочитам планина. Действа ми супер релаксиращо. Преди една година ходих на екскурзионно в Рила , а пък по-предната в Родопи за по 10 дена. Много успокояващо ми действа лично на мен планината. Тихичко, спокойничко, далеч от хора и грижи. А морето май само ме натоварва психически и вместо да си почина се връщам от там още по-уморена. Пък и на каква природа да се любувам по морето ... на застроените с хотели плажове?? Затова предпочитам да си хвана раничката и да се отправя към някоя сгушена между гори хижичка 

angel91- Брой мнения: 9
Местожителство: Габрово
предпочитам морето [h]
и на планина обичам да ходя, но някак си морето ме привлича адски много, все едно пъпа ми в хвърлен там
хаха
всяка година ако не съм поне 2 пъти на море сигурно ще умра
а и половината рода е там, няма начин да не ги посетя всичките поне 1 път в годината 
и на планина обичам да ходя, но някак си морето ме привлича адски много, все едно пъпа ми в хвърлен там
хахавсяка година ако не съм поне 2 пъти на море сигурно ще умра
а и половината рода е там, няма начин да не ги посетя всичките поне 1 път в годината 

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Аз не мога да избера.
И морето и планината си имат своите плюсове и минуси.
И за да няма подобни терзания лятото отиваш и на планина
и на море
И морето и планината си имат своите плюсове и минуси.
И за да няма подобни терзания лятото отиваш и на планина
и на море
Гост- Гост
Събираме се компанията и хвърляме чоп накъде да поемем към морето или планината ... и каквото се падне натам отиваме и се разцепваме

No Ordinary Love- Брой мнения: 108
Местожителство: Plovdiv
Абе,стига да имам пари ще ходя на море,и на планина,не само море или планина бих обиколила целия свят,ако някои ден имам възможност.
Иначе кое предпочитам ли,нямам претенции,знаеш ли къде е раят,раят е на Бахамите
Иначе кое предпочитам ли,нямам претенции,знаеш ли къде е раят,раят е на Бахамите

Phantom_Girl- Брой мнения: 54
:: Развлекателни :: Почивка и отдих
Страница 1 от 1