BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Море или планина?

Предишната тема Следващата тема Go down

Море или планина?

Писане by Гост on Сря Мар 10, 2010 5:17 pm

Какво предпочитате повече за почивката, отдиха или дълго чаканата отпуска?
Море или планина и ЗАЩО? Smile

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Re: Море или планина?

Писане by black_tearsss on Пон Мар 15, 2010 10:39 pm

Определено планина. Нямам приятни спомени от морето, но нощтните бани и разходки си струват

black_tearsss

Брой мнения: 16

Писане by aX Tuuu... on Пон Мар 15, 2010 10:53 pm

Ех, винаги се разкъсвам на тези въпроси и ми се иска да имам и двете едновременно!

За тези, които имат същите терзания, препоръчвам уникални географски места като Sierra Nevada, (но испанската, а не северно американската) където върховете са близо 3500 м., има чудесни ски писти целогодишно, а плажът на Андалусия е на около 45 минути с кола. Уникално за лицето на планетата ни място.

Нещо се развълнувах и се замислих кои са местата в Европа, където има "гей" туризъм и е приятно да отидеш и да се държиш за ръка с приятелката си без да се притесниш, че може да изскочи някои подобен на общинарите от Пазарджик... Затова ви подготвяме такава тема в БГЛЕС съвсем скоро... идва време за почивка, дори за тези, които нямат умора

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by feet of clay on Чет Мар 25, 2010 6:44 am

веднага се сещам за Холандия и Германия /ей, тия хора знаят как да спретнат як гей-фест/

и за да не оспамя темата - никое от двете, хахаха
моята страст и цел от години е да обиколя света, така че почивките ми все натам ме дърпат...

feet of clay

Брой мнения: 636
Местожителство: София

Писане by choco_nut on Пет Апр 02, 2010 1:09 pm

feet of clay написа:веднага се сещам за Холандия и Германия /ей, тия хора знаят как да спретнат як гей-фест/

Ооох, как си мечтая да отида в Холандия! Никога не съм ходила там, а много искам, само хубави неща съм чувала за тая страна... Smile А в Германия много обичам да ходя, но за съжаление отдавна не съм била там. Изобщо не ме интересува планина или море, стига да не е в България. Не искам да звуча така все едно не си понасям собствената страна (макар че на моменти не я понасям наистина), но в страни като Германия ми е много по-приятно. Smile Няма нужда да обяснявам защо. Smile

Е, и ако все пак трябва да избирам между на море и на планина, сигурно бих избрала на море... Smile Причините са: обичам да плувам, обичам да се излежавам на слънце и да слушам звуците на морето (вълните, чайките и т.н.). Само едно нещо много мразя... Да ми влиза пясък в банския. Embarassed

choco_nut

Брой мнения: 18
Местожителство: София

http://www.facebook.com/choco.nut.jo

Писане by EVI on Чет Апр 08, 2010 3:24 pm

Synaesthesia написа:
Море или планина и ЗАЩО? Smile

Планина bounce ... планината предразполага за приятни разходки, красиви гледки, мириса на борчетата и др. дръвчета, срещаш птички и животинчета, има прохладни сянки, ако огладнееш си набираш ягодки или малинки, не се блъскаш в тълпи пияни туристи, като на морето ...

EVI

Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс

Писане by angel91 on Пет Апр 09, 2010 12:39 am

Предпочитам планина. Действа ми супер релаксиращо. Преди една година ходих на екскурзионно в Рила , а пък по-предната в Родопи за по 10 дена. Много успокояващо ми действа лично на мен планината. Тихичко, спокойничко, далеч от хора и грижи. А морето май само ме натоварва психически и вместо да си почина се връщам от там още по-уморена. Пък и на каква природа да се любувам по морето ... на застроените с хотели плажове?? Затова предпочитам да си хвана раничката и да се отправя към някоя сгушена между гори хижичка Smile

angel91

Брой мнения: 9
Местожителство: Габрово

Писане by Insomnia on Съб Май 08, 2010 4:24 pm

предпочитам морето [h]
и на планина обичам да ходя, но някак си морето ме привлича адски много, все едно пъпа ми в хвърлен там Smile хаха
всяка година ако не съм поне 2 пъти на море сигурно ще умра Smile а и половината рода е там, няма начин да не ги посетя всичките поне 1 път в годината bounce

Insomnia

Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad

Писане by Гост on Сря Май 18, 2011 9:01 am

Аз не мога да избера.
И морето и планината си имат своите плюсове и минуси.
И за да няма подобни терзания лятото отиваш и на планина
и на море

Гост
Гост

Писане by No Ordinary Love on Съб Окт 15, 2011 12:11 pm

Събираме се компанията и хвърляме чоп накъде да поемем към морето или планината ... и каквото се падне натам отиваме и се разцепваме bounce

No Ordinary Love

Брой мнения: 108
Местожителство: Plovdiv

Писане by Phantom_Girl on Пон Ное 14, 2011 9:46 am

Абе,стига да имам пари ще ходя на море,и на планина,не само море или планина бих обиколила целия свят,ако някои ден имам възможност.
Иначе кое предпочитам ли,нямам претенции,знаеш ли къде е раят,раят е на Бахамите Wink

Phantom_Girl

Брой мнения: 54

Писане by boginqta_ on Вто Дек 27, 2011 11:40 pm

планина. предпочитам...не случайно живея в Алпите Smile

boginqta_

Брой мнения: 83
Местожителство: Cervens, france

http://profile.imageshack.us/user/boginqta/