Нека да е лято... :)
:: Развлекателни :: Почивка и отдих
Страница 1 от 1 • Share •
Нека да е лято... :)
Като пренебрегна УЖАСНИЯ март, който в момента наблюдаваме , аз вече все по-усилено си мисля за лятото и за това какво смятам да правя когато настъпи то : ))
Моренце задължително, дълги бирени нощи в парка... : ) За мен горе долу така протича всяко лято и съм си доволна от начина, по който изживявам тоя сезон : )
А вие какво смятате да правите това лято? Къде искате да отидете с кого искате да отидете? : )) Правите ли си въобще планове или просто изчаквате лятото да дойде , пък на момента решавате как и къде точно да го прекарате? : )
Общо взето аз си имам една теза, че където и да съм , с когото и да съм и каквото и да правя..важното е просто да е лято ! : )
Моренце задължително, дълги бирени нощи в парка... : ) За мен горе долу така протича всяко лято и съм си доволна от начина, по който изживявам тоя сезон : )
А вие какво смятате да правите това лято? Къде искате да отидете с кого искате да отидете? : )) Правите ли си въобще планове или просто изчаквате лятото да дойде , пък на момента решавате как и къде точно да го прекарате? : )
Общо взето аз си имам една теза, че където и да съм , с когото и да съм и каквото и да правя..важното е просто да е лято ! : )
Гост- Гост
Re: Нека да е лято... :)
решенията ще са по-късно, но ей го къде е, само да има лед в розето!

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Лято... да и аз го харесвам, но тази година лятната ми ваканция се очертава супер скучна. Старата компания се разпадна и вероятно ще си прекарам лятото скитосвайки по улиците 

black_tearsss- Брой мнения: 16
ммммммммм, само да ми падне...
от сега знам само едно - че няма да пропусна Джулая в Каварна
иначе предвид катастрофалното ми фаянсово положение - ще си кротувам и ще продължавам да се наслаждавам на парковете на Софето... и новото поколение бебоци, които започнаха да излизат на разходка /за кучета говоря/
важното е да е лятооо
от сега знам само едно - че няма да пропусна Джулая в Каварна
иначе предвид катастрофалното ми фаянсово положение - ще си кротувам и ще продължавам да се наслаждавам на парковете на Софето... и новото поколение бебоци, които започнаха да излизат на разходка /за кучета говоря/
важното е да е лятооо

feet of clay- Брой мнения: 640
Местожителство: София
Аз за това лято планирам едно хубаво моренце и може някой рок концерт
Гост- Гост
Здравейте и от мен
Силно се надявам да "отскоча" за няколко дена до Приморско,а после ако сме живи и здрави и до Родопите да видя тово прословуто " дяволско гърло"
Силно се надявам да "отскоча" за няколко дена до Приморско,а после ако сме живи и здрави и до Родопите да видя тово прословуто " дяволско гърло"
deep_blue_666- Брой мнения: 22
Similar topics» Идва лято, как ще се подготвите?
» Е-тата !Нека бъдем грамотни!
» Депресии!!!!
» Новогодишни и Коледни пожелания
» Е-тата !Нека бъдем грамотни!
» Депресии!!!!
» Новогодишни и Коледни пожелания
:: Развлекателни :: Почивка и отдих
Страница 1 от 1