Брюнетки или блондинки? :)
Страница 7 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Брюнетки, блондинки или...? :)
Re: Брюнетки или блондинки? :)
Ако изключим ,че харесвам и брюнетки и блондинки, напоследък се усещам, че блондинките повече ми хващат окото.
ПС: перфектна, перфектна, колко да е перфектна....
ПС: перфектна, перфектна, колко да е перфектна....

Annodam Ydal- Брой мнения: 21
Местожителство: Sofia
Annodam Ydal написа:Ако изключим ,че харесвам и брюнетки и блондинки, напоследък се усещам, че блондинките повече ми хващат окото.
ПС: перфектна, перфектна, колко да е перфектна....![]()
да е дива колко да е дива...
За блондинките:
- по-диви в леглото
- по-освободени (пак там)
- по-забавни
За брюнетките:
- по-добри съпруги (по-добри майки, по-добри готвачки и по-добри в семейните финанси)
- по-достойни за доверие
- по-подходящи за дълбок и смислен разговор
- по-секси
- по-страстни
- целуват се по-добре

SilverAngel- Брой мнения: 18
Местожителство: В мислите ти...
Не мога да разбера как всички тези неща, за които говорите, може да зависят само от цвета на косата...
Ето, а аз се чудя защо харесвам брюнетки! А то заради смисления секс, така де - разговор. Пък и по-добри съпруги
Аз лично не мога да разбера разликата между "диви" и "страстни" в леглото, но това явно са категории за висш пилотаж
Butterfly не се опитвай да разбираш, само се възпозлвай! Когато искаш да си по-дива и забавна - перхидрола е твой приятел!
А когато се очаква да си сериозна любовница с познания във финансите - просто отиваш на фризьор
Аз лично не мога да разбера разликата между "диви" и "страстни" в леглото, но това явно са категории за висш пилотаж
Butterfly не се опитвай да разбираш, само се възпозлвай! Когато искаш да си по-дива и забавна - перхидрола е твой приятел!
А когато се очаква да си сериозна любовница с познания във финансите - просто отиваш на фризьор

semper_fi- Брой мнения: 993
Местожителство: София
Аз нямам нужда от перхидрол освен ако не искам да ставам платинено руса, защото и така не ми е много тъмна косата, но няма значение
Дайте сега като съм руса да не може да ми се вярва...
Може и да си брюнетка,но пак да си душата на компанията... Или ако си била брюнетка, но после си се изрусила, значи, че вече не можеш да готвиш и не можеш да се целуваш... Това е много относително или поне аз така смятам ...
Дайте сега като съм руса да не може да ми се вярва...
Може и да си брюнетка,но пак да си душата на компанията... Или ако си била брюнетка, но после си се изрусила, значи, че вече не можеш да готвиш и не можеш да се целуваш... Това е много относително или поне аз така смятам ...
Разбира се, че е относително и в кръга на шегата. 

semper_fi- Брой мнения: 993
SilverAngel
Интересно ми е какво ще ти е мнението тогава за цвят на косата, който се променя с времето. От чисто русо към тъмно русо, през светло-кестенява до кестенява коса.. ? Каквато е моята.
Явно притежавам всичкото в определени количества.
Интересно ми е какво ще ти е мнението тогава за цвят на косата, който се променя с времето. От чисто русо към тъмно русо, през светло-кестенява до кестенява коса.. ? Каквато е моята.

Явно притежавам всичкото в определени количества.

Айси- Брой мнения: 75
Местожителство: България
Айси написа: SilverAngel
Явно притежавам всичкото в определени количества.![]()
![]()
ммммм.. сложен въпрос Айси аз самата съм също така.. (с цвета на косата) доколкото съм забелязала: да са по особенни колко да са по особенни бих казала че сме умни ..за диви колко да са диви? тя може да бъде като магиосница.. като жената сила ..като жената радост..като жената "лисица" , "глезла" и актриса да е забавна колко да е забавна? толкова че да ти се иска винаги да разговаряш с нея..
"Понякога си мисли сама, че е глупава и се опасява, че не е толкова глупава.Тя говори брутално, почти улично. Има речник на гамен и пуши много. Реши ли да захапе, страшно става. Реши ли да бъде приятел: по-голям от нея трудно ще намериш. Създала си е сценичен костюм за живота. Сама обича да се нарича кучка, но в какъвто и смисъл да се употребява думата, не е такава. Но поддържа образа си, за далечните, за тези които държи да си останат далечни и допуска бавно до себе си, много бавно тези които оцени.Може да бъде господарка на света, ако използва очарованието си в сто процентовата му сила, но отдавна си е забранила да го прави. Най-често е висока и руса, но може да бъде пищна и черноока, с червена коса или с момчешка прическа и възлести мускули. Макар винаги да е красива е повече от външността си. Радва погледи, но поразява далеч по-дълбоко отколкото е възможно само чрез сетивното.Тя е блондинка. Тя е жената усмивка. Тя създава радост, но само тя знае, че умее и да плаче. И ако бъде наранена, то е само в този миг на слабост, когато сама си е заповядала да е по-слаба от всяка жена."

SilverAngel- Брой мнения: 18
Местожителство: В мислите ти...
Интересно становище. Макар че описанията са многозначни и някак си по-слабо се долавя връзката . Косата е определяща, но не изцяло за характера. Според мен е като хороскопа. Някои нещица отговарят за всички, но едва 3-5% от характера. Останалото се състои в множество от независими променливи...
Първата част ми хареса, втората - с гамена и паленето не се отнася до мен. Костюми не обличам..И последната част също ми допада
Първата част ми хареса, втората - с гамена и паленето не се отнася до мен. Костюми не обличам..И последната част също ми допада

Айси- Брой мнения: 75
Местожителство: България
Ами...сякаш клоня към брюнетки...може би на кичури (макар,че на малко им ходи),въпрос на излъчване,на черти и на много неща. Но май,че повечето,които ми хващат окото са брюнетки
Не,че не съм се заглеждала и по русички,де 
Не,че не съм се заглеждала и по русички,де 

Devil's Daughter- Брой мнения: 85
SkendY написа:Ами...сякаш клоня към брюнетки...може би на кичури (макар,че на малко им ходи),въпрос на излъчване,на черти и на много неща. Но май,че повечето,които ми хващат окото са брюнеткиНе,че не съм се заглеждала и по русички,де
и аз така хаха

my desire- Брой мнения: 113
Местожителство: Plovdiv
каквото дойде
но иначе предпочитам брюнетки
но иначе предпочитам брюнетки

red_girl- Брой мнения: 89
Местожителство: Варна
От гледна точка на статистиката : брюнетки, иначе к'вото намеря по пътя
по принцип много обичам да се базикам с блондинките, но това не ги вади от класацията
по принцип много обичам да се базикам с блондинките, но това не ги вади от класацията

Lolly- Брой мнения: 54
хаха много си лоша защо се бъзикаш с тея хубави същества

my desire- Брой мнения: 113
Местожителство: Plovdiv
Lolly написа:От гледна точка на статистиката : брюнетки, иначе к'вото намеря по пътяпо принцип много обичам да се базикам с блондинките, но това не ги вади от класацията
![]()
Чак ми стана интересно - опитай се да ме бъзикаш

Alice P.- Брой мнения: 59
Страница 7 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9