BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Брюнетки или блондинки? :)

Страница 2 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Брюнетки, блондинки или...? :)

73% 73% 
[ 103 ]
16% 16% 
[ 23 ]
10% 10% 
[ 15 ]

Общо гласове : 141

Re: Брюнетки или блондинки? :)

Писане by lira on Сря Мар 10, 2010 11:19 am

хммм, само да попитам, нали говорим за естествен цвят на косата?

lira

Брой мнения: 824

Върнете се в началото Go down

Писане by tulipan on Сря Мар 10, 2010 1:32 pm

Дали е естествен цвета ли не, има ли значение? Ако дадена жена се е боядисала в русо, примерно, то значи, че се усеща като блондинка и се чувства добре под тази си визия. Моята коса примерно е светла, но съм боядисана в тъмно. Казвам, че съм брюнетка, защото се усещам като такава, и в крайна сметка изглеждам по този начин. Нищо, че цвета не е естествен, нали? Ако ме видиш на улицата няма да разбереш, че съм блондинка Smile

tulipan

Брой мнения: 29

Писане by lira on Сря Мар 10, 2010 1:43 pm

значи ли това, че същото важи и за перуките?

lira

Писане by tulipan on Сря Мар 10, 2010 1:51 pm

:lol: Ако примерно дадената жена никога не сваля перуката, освен когато спи....Да, защо да не важи. По този начин човек представя себе си пред останалите. Ако не сваля перуката не бихме могли да кажем - блондинка или брюнетка е.

tulipan

Писане by tulipan on Сря Мар 10, 2010 1:59 pm

Като видиш, примерно дадена жена, да речем брюнетка, си казваш: "О, какво симпатично момиче!" Ако харесваш тъмнокоси и видиш едно хубаво тъмнокосо момиче на улицата, едва ли ще се запиташ, "ама това естественият ѝ цвят ли е?" На теб ще ти е харесала, защото изглежда по конкретния начин, а как е стигнала до там да изглежда по този начин е вече друга тема Smile

tulipan

Писане by lira on Сря Мар 10, 2010 2:25 pm

ох, в мен започва да се заражда едно усещане, че темата се задълбочава и излиза от конкретността на анкетата. ако говорим за това, кой би ми станал симпатичен, изобщо няма ограничения в цвят на косата, пол, етнос и религия, хаха. признавам, че гласувах за брюнетки, може би по чисто статистическа причина, но все пак не мисля, че цветът на косата би бил определящ за отношенията ми с даден човек. пак забавна случка: има една жена, близка до моето сърце и душа, за която дълго време си мислех, че е руса...а то се оказа, че косата й била бяла, хахахах, фани ме ритни! за чудещите се, нямам диоптър Rolling Eyes

lira

Писане by tulipan on Сря Мар 10, 2010 2:45 pm

Както вече писах по-рано по същата тема, разбира се, че цвета на косата не е определящ за отношенията ни с даден човек. Аз също гласувах за брюнетките, защото всички мои момичета са били тъмнокоси и това ме наведе на мисълта, че може би повече се привличам от брюнетки. А твоята случка е доказателство, че не е важен естествения цвят на косата. Важно е как даден човек желае да бъде възприеман от останалите и съответно е възприеман по този начин. Smile

tulipan

Писане by Гост on Сря Мар 10, 2010 3:10 pm

Ееее да бе...глупости сега Smile Предпотичам да си говорим за естествени момичета, не боядисани, пребоядисани или с перуки както каза lira
Иначе донякъде се обезмисля темата... тука говорим за естествения цвят на косата, а пък и няма нищо по-добро от една естествена жена Smile
Боята е лесна, още утре мога да съана блондинка или чернокоса, но файда няма, така или иначе това няма да е истинския ми вид независимо колко комфортно може да се почувствам.А като се позамислим в днешно време колко са малко момичетата с хубави естествени и натурални коси...без класически прегорялата от вафлички от пресата коса... :laugh: Без лакове, пяни и бои.. : ))
Но това естествено е по-голяма привилегия на хетеросексуалните жени, за което винаги са ми били много странни... не ги разбирам Rolling Eyes Както и да е..отплеснах се!

Гост
Гост

Писане by tulipan on Сря Мар 10, 2010 3:22 pm

Synaesthesia, ти сама го каза: "още утре мога да съана блондинка или чернокоса". Това, че няма да си естествена не те прави по-малко брюнетка или блондинка.
Спирам да пиша, защото не е по темата Smile

tulipan

Писане by feet of clay on Сря Мар 10, 2010 3:25 pm

аз гласувах за червенокоски. смешното е, че сума ти години се подигравах на сестра ми, че се боядисва червеникава, а какво стана накрая... трепва ми душицата от морковения цвят и хич не ми пука естествен ли е. в края на краищата сме жени и е естествено да се разкрасяваме. аз самата няколко лета съм се боядисвала, ама престанах..
хм, иначе никак не ме радват светлите коси, не съм сигурна защо - просто не ме привличат блондинки. прекалено бледолики са, хахаха, no offence :whiteflag:

feet of clay

Брой мнения: 636
Местожителство: София

Писане by Гост on Сря Мар 10, 2010 3:40 pm

feet of clay написа:
хм, иначе никак не ме радват светлите коси, не съм сигурна защо - просто не ме привличат блондинки. прекалено бледолики са, хахаха, no offence :whiteflag:

Хах, нали? Very Happy Тъмната коса и тъмните очи определено подчертават някакси самото излъчване и самия чар на една жена, докато тези неща някакси се притъпяват и избледняват когато е със светла...естествено говоря за себе си само...точно заради това обичам тъмнокосите жени. Дори и тъмнооките Embarassed
Да речем, че ще го преживея ако мацката е рускиня... първо, защото са МНОГО красиви..и второ , защото 80% от тях са блондинки и ако искам рускиня бая ще трябва да се поровя за брюнетка :laugh: Та тогава мога да направя компромис angel

Гост
Гост

Писане by Luxe/ on Сря Мар 10, 2010 4:49 pm

Гласувах за брюнетките, но и червенокоските са ми голяма слабост. Twisted Evil

Luxe/

Брой мнения: 372
Местожителство: софия

Писане by Valkyrie on Сря Мар 10, 2010 6:40 pm

Ех значиии... никой още не е написал, че е гласувал за блондинките или... че ги харесва (освен мен де) Very Happy ужасно, може ли такова нещо (rofl)

Valkyrie

Брой мнения: 15
Местожителство: Varna

Писане by jessy on Сря Мар 10, 2010 7:21 pm

Е не се оплаквай де-тъкмо има повече блондинки за теб Wink

jessy

Брой мнения: 393
Местожителство: София