Брюнетки или блондинки? :)
Страница 2 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Брюнетки, блондинки или...? :)
Re: Брюнетки или блондинки? :)
хммм, само да попитам, нали говорим за естествен цвят на косата?

lira- Брой мнения: 824
Дали е естествен цвета ли не, има ли значение? Ако дадена жена се е боядисала в русо, примерно, то значи, че се усеща като блондинка и се чувства добре под тази си визия. Моята коса примерно е светла, но съм боядисана в тъмно. Казвам, че съм брюнетка, защото се усещам като такава, и в крайна сметка изглеждам по този начин. Нищо, че цвета не е естествен, нали? Ако ме видиш на улицата няма да разбереш, че съм блондинка 

tulipan- Брой мнения: 29
значи ли това, че същото важи и за перуките?

:lol: Ако примерно дадената жена никога не сваля перуката, освен когато спи....Да, защо да не важи. По този начин човек представя себе си пред останалите. Ако не сваля перуката не бихме могли да кажем - блондинка или брюнетка е.

Като видиш, примерно дадена жена, да речем брюнетка, си казваш: "О, какво симпатично момиче!" Ако харесваш тъмнокоси и видиш едно хубаво тъмнокосо момиче на улицата, едва ли ще се запиташ, "ама това естественият ѝ цвят ли е?" На теб ще ти е харесала, защото изглежда по конкретния начин, а как е стигнала до там да изглежда по този начин е вече друга тема 

ох, в мен започва да се заражда едно усещане, че темата се задълбочава и излиза от конкретността на анкетата. ако говорим за това, кой би ми станал симпатичен, изобщо няма ограничения в цвят на косата, пол, етнос и религия, хаха. признавам, че гласувах за брюнетки, може би по чисто статистическа причина, но все пак не мисля, че цветът на косата би бил определящ за отношенията ми с даден човек. пак забавна случка: има една жена, близка до моето сърце и душа, за която дълго време си мислех, че е руса...а то се оказа, че косата й била бяла, хахахах, фани ме ритни! за чудещите се, нямам диоптър 

Както вече писах по-рано по същата тема, разбира се, че цвета на косата не е определящ за отношенията ни с даден човек. Аз също гласувах за брюнетките, защото всички мои момичета са били тъмнокоси и това ме наведе на мисълта, че може би повече се привличам от брюнетки. А твоята случка е доказателство, че не е важен естествения цвят на косата. Важно е как даден човек желае да бъде възприеман от останалите и съответно е възприеман по този начин. 

Ееее да бе...глупости сега
Предпотичам да си говорим за естествени момичета, не боядисани, пребоядисани или с перуки както каза lira
Иначе донякъде се обезмисля темата... тука говорим за естествения цвят на косата, а пък и няма нищо по-добро от една естествена жена
Боята е лесна, още утре мога да съана блондинка или чернокоса, но файда няма, така или иначе това няма да е истинския ми вид независимо колко комфортно може да се почувствам.А като се позамислим в днешно време колко са малко момичетата с хубави естествени и натурални коси...без класически прегорялата от вафлички от пресата коса... :laugh: Без лакове, пяни и бои.. : ))
Но това естествено е по-голяма привилегия на хетеросексуалните жени, за което винаги са ми били много странни... не ги разбирам
Както и да е..отплеснах се!
Предпотичам да си говорим за естествени момичета, не боядисани, пребоядисани или с перуки както каза lira
Иначе донякъде се обезмисля темата... тука говорим за естествения цвят на косата, а пък и няма нищо по-добро от една естествена жена

Боята е лесна, още утре мога да съана блондинка или чернокоса, но файда няма, така или иначе това няма да е истинския ми вид независимо колко комфортно може да се почувствам.А като се позамислим в днешно време колко са малко момичетата с хубави естествени и натурални коси...без класически прегорялата от вафлички от пресата коса... :laugh: Без лакове, пяни и бои.. : ))
Но това естествено е по-голяма привилегия на хетеросексуалните жени, за което винаги са ми били много странни... не ги разбирам
Както и да е..отплеснах се!
Гост- Гост
Synaesthesia, ти сама го каза: "още утре мога да съана блондинка или чернокоса". Това, че няма да си естествена не те прави по-малко брюнетка или блондинка.
Спирам да пиша, защото не е по темата
Спирам да пиша, защото не е по темата

аз гласувах за червенокоски. смешното е, че сума ти години се подигравах на сестра ми, че се боядисва червеникава, а какво стана накрая... трепва ми душицата от морковения цвят и хич не ми пука естествен ли е. в края на краищата сме жени и е естествено да се разкрасяваме. аз самата няколко лета съм се боядисвала, ама престанах..
хм, иначе никак не ме радват светлите коси, не съм сигурна защо - просто не ме привличат блондинки. прекалено бледолики са, хахаха, no offence
:whiteflag:
хм, иначе никак не ме радват светлите коси, не съм сигурна защо - просто не ме привличат блондинки. прекалено бледолики са, хахаха, no offence
:whiteflag:
feet of clay- Брой мнения: 636
Местожителство: София
feet of clay написа:
хм, иначе никак не ме радват светлите коси, не съм сигурна защо - просто не ме привличат блондинки. прекалено бледолики са, хахаха, no offence:whiteflag:
Хах, нали?
Тъмната коса и тъмните очи определено подчертават някакси самото излъчване и самия чар на една жена, докато тези неща някакси се притъпяват и избледняват когато е със светла...естествено говоря за себе си само...точно заради това обичам тъмнокосите жени. Дори и тъмнооките
Да речем, че ще го преживея ако мацката е рускиня... първо, защото са МНОГО красиви..и второ , защото 80% от тях са блондинки и ако искам рускиня бая ще трябва да се поровя за брюнетка :laugh: Та тогава мога да направя компромис

Гост- Гост
Гласувах за брюнетките, но и червенокоските са ми голяма слабост. 

Luxe/- Брой мнения: 372
Местожителство: софия
Ех значиии... никой още не е написал, че е гласувал за блондинките или... че ги харесва (освен мен де)
ужасно, може ли такова нещо (rofl)
ужасно, може ли такова нещо (rofl)
Valkyrie- Брой мнения: 15
Местожителство: Varna
Е не се оплаквай де-тъкмо има повече блондинки за теб 

jessy- Брой мнения: 393
Местожителство: София
...пък и донякъде може би поне 1 брюнетка повече за нас