за гледната точка
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: за гледната точка
Опасявам се,че спадам към категорията на песимистите...
И още при новината,че има добра и лоша новина,съсредоточавам мисловната си дейност към лошата новина
И вече след като съм чула и двете,добрата трябва да е наистина добра,за да компенсира поне малко лошата,в противен случай изобщо не съм отразила,че е имало и добра новина... Като цяло скапаните новини ми вмерисват целия ден,а понякога и по-голям период от време,тц,тц....пфф 
И още при новината,че има добра и лоша новина,съсредоточавам мисловната си дейност към лошата новина
И вече след като съм чула и двете,добрата трябва да е наистина добра,за да компенсира поне малко лошата,в противен случай изобщо не съм отразила,че е имало и добра новина... Като цяло скапаните новини ми вмерисват целия ден,а понякога и по-голям период от време,тц,тц....пфф 
eden написа:... И още при новината,че има добра и лоша новина,съсредоточавам мисловната си дейност към лошата новина ...
Хаха, и при мен е точно така, просто като ми кажат, че има добра и лоша новина и ме попитат коя да ми кажат първо мен ме побиват тръпки и започвам да се чудя дали лошата новина наистина е толкова... лоша.
Нооо иначе предпочитам да чуя първо добрата новина, за да мога да й се порадвам повече. А след това като съм ги чула и двете новини ми е все тая. Има го същия баланс която и новина да ти кажат първо. 
Първо лошата определено.
Макар,че като се замисли човек това не е
от кой знае какво значение понеже така и така
ще ти кажат и една лоша и една добра новина....само от теб зависи
как ще отреагираш в дадената ситуация.
Иначе се старая да гледам реално на живота.
Гост- Гост
Определено добрата новина първо. Иначе съм някъде по средата между оптимизма и песимизма аз. 

Punk/Rac_Pride- Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър
Често едната компенсира другата, все едно ми коя ще чуя първо. Иначе повече съм песимистка определено, опитвам се да гледам на нещата реално и това за мен означава "кофти".

rednviolet- Брой мнения: 52
Местожителство: София
Страница 2 от 2 •
1, 2
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2