BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

за гледната точка

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

за гледната точка

Писане by feet of clay on Съб Фев 20, 2010 1:19 am

е не мога да се сдържа...
какво предпочитате да ви кажат първо - добрата или лошата новина?
а мислите ли, че това показва дали сте оптимист или песимист или гей, хахахаха?
не ми се връзвайте много - не мога да заспя и ги мисля какви ли не...

feet of clay

Брой мнения: 640
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Re: за гледната точка

Писане by Valkyrie on Съб Фев 20, 2010 12:51 pm

ПРедпочитам първо да ми кажат лошата новина. После като ми кажат добрата новина тя малко или много ще измести лошата. Предпочитам да ми се казва гадното и лошото и след това хубавото.
Мн е кофти, когато ти се случват(кажат) хубави неща, а след това се случи нещо гадно и прецаква всичко. И обратното... когато се случват гадни неща, а след това такива, които ще те зарадват, забравяш за лошото. Е... не че забравяш, но може би игнорираш или пренебрегваш. (или поне при мен е така)

Valkyrie

Брой мнения: 15
Местожителство: Varna

Писане by Divz on Съб Фев 20, 2010 1:46 pm

А на мен ми е все едно коя новина ще ми кажат първо, стига да има поне една добра в цялата схема :lol: Иначе спадам към групата на песимистите - винаги си мисля най- лошото за дадена ситуация.

Divz

Брой мнения: 1217

Писане by Doña Dyke on Съб Фев 20, 2010 3:00 pm

лоша –> среднo положение -> добра

Това със средното положение прави ли ме примерно бисексуална на фона на предложените от feet of clay опции? Wink Ако трябва да разчитам на себе си за определение, ще кажа, че съм най-вече реалист с уклон към песимизма, възхищаващ се на оптимизма. Казах - средно положение... Rolling Eyes

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116

http://www.bgles.com

Писане by feet of clay on Съб Фев 20, 2010 3:07 pm

май те прави извънземно, хахаха
просто ми е любопитно дали избора за новината е свързан с това дали си песимист или оптимист. все пак заспиването е трудна работа, хихи

feet of clay

Писане by aleks4et0 on Съб Фев 20, 2010 3:20 pm

Абе има си малко връзка.Някои хора искат да чуят само положителни неща,а ако чуят лоши новини просто не могат да ги приемат,за това и предпочитат първо да им се каже добрата новина.Мен ми е все едно дали ще ми кажат първо добрата,или лошата.Аз самата не се определям нито като оптимист,нито като песимист,защото това са две крайности.Приемам нещата такива каквито са,без лоши мисли,или мечти в облаците.

aleks4et0

Брой мнения: 88

Писане by jessy on Съб Фев 20, 2010 5:15 pm

На мен пък ми се стува, че една лоша новина би изглеждала мааалко по-малко лоша, след една добра новина. А след кратък анализ на ситуацията почти винаги успявам да намеря нещо положително и в лошите новини.
Както се казва всичко е въпрос на гледна точка. Smile

jessy

Брой мнения: 395

Писане by Ihina on Съб Фев 20, 2010 7:06 pm

Стига да има добра новина, която да балансира лошата би ми било без значение, коя ще ми кажат първо... Нали я знаете оная приказка: "Много добре, не е на добре". Стига да има баланс съм О Каппа, както вика моето шеф, което ше рече ОК. Иначе се водя от хората, за които чашата е на половина пълна, ама имам песимистични и цинични залитания Smile

Ihina

Брой мнения: 662

Писане by aX Tuuu... on Съб Фев 20, 2010 8:14 pm

Е тооо... това с добрата и лошата новина си е рядкост - обикновено си е просто една лоша новина, с която някой се старае да ти каже и нещо добро за по-уравновесен ефект. Добрата новина често е признак на хумор - пример: лошата новина е, че май си счупих крака... добрата е, че е много вероятно да припадна всеки момент, т.е. няма да мрънкам по пътя за болницата.
Аз предпочитам да контролирам ситуацията като казвам лоша новина и сама си преценявам дали да включа нещо хубаво за цвят, но не питам кой какво иска първо - нали информацията е в мен? Ако мен ме питат коя искам първо... искам изобщо да не ми губят времето с този въпрос, а да карат по същество. От къде да знам дали лошата е много кофти и дали добрата си заслужава? Казвай, казвай...

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by impure7 on Нед Фев 21, 2010 10:59 pm

Май все пак бих предпочела да чуя първо нещо положително преди да ми кажат лошата новина, за да не се депресирам прекалено. Във всички случаи, по-добре е да ми се каже каквото има, вместо да се премълчава.
Иначе, аз се възприемам като реалист, но всички около мен казват, че съм песимист Smile

impure7

Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia

Писане by feet of clay on Сря Мар 10, 2010 4:20 pm

добре, сега няма да ви питам коя новина искате да чуете първа, хихи
лошата новина е, че не печелите тостер за отговорите си, само благодарност от моя милост. а добрата е, че така или иначе тостер няма - никой няма да ви кара да печете филийки, хахахаха :nuts:

feet of clay

Писане by Гост on Сря Мар 10, 2010 4:40 pm

Определено предпочитам първо лошата Предполагам , защото се надявам, че втората би могла да замаже демиджа от първата

Гост
Гост

Писане by black_tearsss on Пет Мар 12, 2010 11:01 pm

Аз лично предпочитам да чуя първо добрата, че после като чуя лошата да си фуча на воля :lol:

black_tearsss

Брой мнения: 16

Писане by Гост on Съб Мар 20, 2010 9:05 pm

.

Последната промяна е направена от doubt на Пон Апр 05, 2010 5:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Гост
Гост

Писане by rainbow on Сря Мар 24, 2010 5:08 pm

Предпочитам първо лошата, след това си давам малко време и чакам и добрата и така вече съвсем си е заминало настроението от първата новина Smile

rainbow

Брой мнения: 20
Местожителство: Varna

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics