Определяне на "официален" ден за bgles парти - анкета + отворени мнения
:: Развлекателни :: Парти
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Избери ден от седмицата, в който да се провежда форумна среща:
Re: Определяне на "официален" ден за bgles парти - анкета + отворени мнения
добра аргументация, имате ме за вторник 

junkpaper- Брой мнения: 426
Местожителство: София
lira написа: обичам да не съм в Софията колкото се може по-често, което предполага уикендното ми отсъствие!!
lira, добра аргументация, но мисля, че забравяш същественото, а то е да се съберем колкото е възможно повече съфорумки. Живеещите в Сф можете да се виждате през всеки ден от седмицата, но тези, които са извън Сф предпочитат съботата... един уйкенд ще си останеш в столицата, какво толкова?
Ще се жертваш за една събота и неделя, нали?
Преди две години ходих на форумна среща /сайта на Елия/... събрахме се над 40 дИвойки, бяха дошли съфорумки и от чужбина.... срещата беше в събота, имахме предварителна резервация в една голяма пицария и така...

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
ох, трябва да ви споделя нещо за УЙкенда...може да е малко шокиращо за някои от вас, но всъщност аз съм щастливо омъжена и имам дете, а съпругът ми не знае, че съм лесбийка. в петък и събота той обича да прекарваме времето заедно и ще ми е много трудно да се измъкна. в същото време, любовницата ми не знае, че пиша в този форум и ако заподозре нещо с тази форумна среща може да си имам проблеми и с нея. сами разбирате, че положението е комплицирано. в крайна сметка мисля, че ще можете да се справите и без моето присъствие, нали няма да страдате прекалено, а аз обещавам да дойда на някоя седмична форумна среща 

lira- Брой мнения: 871
lira написа:ох, и без моето присъствие, нали няма да страдате прекалено
:( Напротив! Ще страдаме! :(

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
колкото и да е странно, някак си не ми се нрави това, което виждам.
ако ще има форумна среща, трябва да има консенсус. както е тръгнало, е тръгнало на никъде.
за мен лично, четвъртък е един от най-подходящите дни. работните петъци обикновено са лежерни, а уйкенда остава свободен.
от друга страна, тази седмица 3ти март е неработен, така, че 2ри е една чудесна опция...
за съфорумничките извън софия винаги бихме могли да организираме една широкомащабна вечер с пици или други кулинарни изкушения в иден, подходящ период...макар, че лично аз харесвам спонтаността и бих отишла без предварителна резервация...и то да кажем в Тамбукту...
колкото до страданието - то извисява духа.
ако ще има форумна среща, трябва да има консенсус. както е тръгнало, е тръгнало на никъде.
за мен лично, четвъртък е един от най-подходящите дни. работните петъци обикновено са лежерни, а уйкенда остава свободен.
от друга страна, тази седмица 3ти март е неработен, така, че 2ри е една чудесна опция...
за съфорумничките извън софия винаги бихме могли да организираме една широкомащабна вечер с пици или други кулинарни изкушения в иден, подходящ период...макар, че лично аз харесвам спонтаността и бих отишла без предварителна резервация...и то да кажем в Тамбукту...
колкото до страданието - то извисява духа.

Авада- Брой мнения: 320
lira написа:ох, трябва да ви споделя нещо за УЙкенда...може да е малко шокиращо за някои от вас, но всъщност аз съм щастливо омъжена и имам дете...
В името на твоята полигамна хетеро-хомосексуалия ще се жертвам и ще се съглася на вторник :lol:
Или може да оставим нещата в ръцете на съдбата... На някакъв случаен принцип /със зарчета, случайно разлистване на страници от 1 до 31, и т.н./ може да изберем две дати и всеки месец на тези дати да прайм кот ша прайм, независимо какъв ден се падат. Пак, който може, може. Който не, не. Колкото до това къде, аз съм почитател на караокето
Но ще се задоволя с бар/клуб с приятна атмосфера и колкото се може по-културни посетители, независимо от сексуалната им ориентация и прочие...

Ihina- Брой мнения: 662
Местожителство: София
Страница 2 от 2 •
1, 2
Similar topics» ТУКА ВСИЧКИ ПОГЛЕДНЕТЕ,РИМИЧКА СИ СЪТВОРЕТЕ И В "ТУЦИ" НАПИШЕТЕ!!!
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» "Туитър" атакуван от червей, дело на 17-годишен хакер
» "Моите снимки" или "Аз фотографът" или "Снимай с мен"
» Откриха "чудодейно" лекарство, което ще конкурира виаграта
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» "Туитър" атакуван от червей, дело на 17-годишен хакер
» "Моите снимки" или "Аз фотографът" или "Снимай с мен"
» Откриха "чудодейно" лекарство, което ще конкурира виаграта
:: Развлекателни :: Парти
Страница 2 от 2