Определяне на "официален" ден за bgles парти - анкета + отворени мнения
:: Развлекателни :: Парти
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Избери ден от седмицата, в който да се провежда форумна среща:
Определяне на "официален" ден за bgles парти - анкета + отворени мнения
Kакто писах в предишен пост, предлагам да изберем ден от седмицата, в който обикновено да се провежда форумна среща за по-голямо улеснение и "сериозно отношение"
. Предлагам към гласа ви в анкетата да дадете и мнението си дали ще е удачно да се определи някой (желаещ естествено да поеме отговорността), който да координира събиранията, за да не стават изцяло публично достояние чрез публикации във форума.
. Предлагам към гласа ви в анкетата да дадете и мнението си дали ще е удачно да се определи някой (желаещ естествено да поеме отговорността), който да координира събиранията, за да не стават изцяло публично достояние чрез публикации във форума._________________
If what I think is happening is happening - it better not be.
Re: Определяне на "официален" ден за bgles парти - анкета + отворени мнения
да, би било удачно някой да координира събирането.
може би е хубаво да се обсъди и подходящо място - като бар например?
може би е хубаво да се обсъди и подходящо място - като бар например?

feet of clay- Брой мнения: 640
Местожителство: София
фийт ъф клей, това е темата на моята анкета - мястото...направо ще го гласуваме 

Авада- Брой мнения: 320
...ако някой ден разгадая как точно се пуска...засега - изучавам и тренирам.

ууупс, пак нещо не съм чатнала :scratch:
успех, Авада
успех, Авада

хахахха, не, не, така или иначе беше достояние само на моята мисъл...сега е публична тайна 
анкетата ми е разголена...

анкетата ми е разголена...

фанахме ли тееееее :affraid:

@Авада Малък
Ще взема да ти помогна с анкетата, че ми стана мило снощи с изразената зависимост от моето мнение на строг, но справедлив администратор.
За да не кажете, че злоупотребявам с властта и знанията си, ще разкрия тайната на съзиданието.
Така, значи създаваш "Нова тема" чрез бутона.. ъъъ.."Нова тема", скролваш малко по-надолу след мястото за писане на мнение, където има друго поле "Създаване на анкета". Та-да-да-даам! :clap:
Да видим сега какви ще ги нацъкаш...
Ще взема да ти помогна с анкетата, че ми стана мило снощи с изразената зависимост от моето мнение на строг, но справедлив администратор.
За да не кажете, че злоупотребявам с властта и знанията си, ще разкрия тайната на съзиданието.Така, значи създаваш "Нова тема" чрез бутона.. ъъъ.."Нова тема", скролваш малко по-надолу след мястото за писане на мнение, където има друго поле "Създаване на анкета". Та-да-да-даам! :clap:
Да видим сега какви ще ги нацъкаш...

aleks4et0- Брой мнения: 88
Като гледам събота определено е предпочитаният ден.
Хм, тъй като получих забележка, че не съм задала съвсем коректно въпроса, смятам да уточня, че не става дума за ВСЯКА (примерно) събота от месеца. Може да се уточни примерно партито да е всяка първа/втора/трета/четвърта такава, за да не ви идва множко и да не се тревожите...
:lol:
Хм, тъй като получих забележка, че не съм задала съвсем коректно въпроса, смятам да уточня, че не става дума за ВСЯКА (примерно) събота от месеца. Може да се уточни примерно партито да е всяка първа/втора/трета/четвърта такава, за да не ви идва множко и да не се тревожите...
:lol:_________________
If what I think is happening is happening - it better not be.
Най-обичам да купонясвам в петОк след бач... В чест на "официалния" празник на нашия ведър и сплотен форум дори ще работя най-ранната смяна от осем до пет /не че не работя нея по принцип
/
Винаги е добре да има координатор, доброволец естествено :lol: Аз лично съм зле с координацията :lol: тъй, че ще се оттегля от надпреварата...
Иначе идеята да е закотвено примерно всеки първи, втори, трети, четвърти понеделник, вторник, сряда... и т.н. от месеца и да си знаем, че имаме мероприятие него ден, а вече който има възможност има, известява координатора и хопала, а който няма, пак известява и пак хопала...
Ъ-ъ-ъ, надявам се да беше конструктивно мнението ми :cheers:
/Винаги е добре да има координатор, доброволец естествено :lol: Аз лично съм зле с координацията :lol: тъй, че ще се оттегля от надпреварата...
Иначе идеята да е закотвено примерно всеки първи, втори, трети, четвърти понеделник, вторник, сряда... и т.н. от месеца и да си знаем, че имаме мероприятие него ден, а вече който има възможност има, известява координатора и хопала, а който няма, пак известява и пак хопала...
Ъ-ъ-ъ, надявам се да беше конструктивно мнението ми :cheers:

Ihina- Брой мнения: 662
Много бягате от отговорност нещо, ама "га идйете кифтйетата, не се оплаквате"

Doña Dyke, видях аз, видях, къде е анкетата...още снощи.... срещам трудности само с подчертаването и мултиплайването на избора
но пък гледах с едно полузатворено око...с две ококорени, все нещо ще бъде нацвъкано
...цветовата схема също нещо ми е непонятна, може би е константна?
ако срещам непреодолима трудност ще питам на пм, за да не оспамвам форумът
но пък гледах с едно полузатворено око...с две ококорени, все нещо ще бъде нацвъкано
...цветовата схема също нещо ми е непонятна, може би е константна?
ако срещам непреодолима трудност ще питам на пм, за да не оспамвам форумът

Здравейте! признавам си чистосърдечно, че гласувах за вторник и започвам да се аргументирам. като цяло ми е доста скапано да излизам в петък или събота по разни заведения, защото почти навсякъде е супер претъпкано и недишащо (може би не и в Есенс
) освен това обичам да не съм в Софията колкото се може по-често, което предполага уикендното ми отсъствие. всичко това, разбира се, си е мое мнение и не ангажирам никого с него. сега малко позитивизъм...през седмицата, особено в никакъв ден като вторник, повечето заведения са приятни и празни и може да се намерят места почти навсякъде. може би за работещите би било проблем да станат на следващия ден, но все пак нали имаше нещо от сорта "ноу пейн, ноу гейн",хахахаха Нека бъдем некомерсиални, нека изберем вторник :lol: !!!
) освен това обичам да не съм в Софията колкото се може по-често, което предполага уикендното ми отсъствие. всичко това, разбира се, си е мое мнение и не ангажирам никого с него. сега малко позитивизъм...през седмицата, особено в никакъв ден като вторник, повечето заведения са приятни и празни и може да се намерят места почти навсякъде. може би за работещите би било проблем да станат на следващия ден, но все пак нали имаше нещо от сорта "ноу пейн, ноу гейн",хахахаха Нека бъдем некомерсиални, нека изберем вторник :lol: !!!_________________
ха! ти си изглеждала много добре...на снимки...в гръб

lira- Брой мнения: 871
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» ТУКА ВСИЧКИ ПОГЛЕДНЕТЕ,РИМИЧКА СИ СЪТВОРЕТЕ И В "ТУЦИ" НАПИШЕТЕ!!!
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» "Туитър" атакуван от червей, дело на 17-годишен хакер
» "Моите снимки" или "Аз фотографът" или "Снимай с мен"
» Откриха "чудодейно" лекарство, което ще конкурира виаграта
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» "Туитър" атакуван от червей, дело на 17-годишен хакер
» "Моите снимки" или "Аз фотографът" или "Снимай с мен"
» Откриха "чудодейно" лекарство, което ще конкурира виаграта
:: Развлекателни :: Парти
Страница 1 от 2