Малка форумна среща ... ? (анкета)
:: Развлекателни :: Парти
Страница 1 от 4 • Share •
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4 
Оградете с кръгче верния отговор
Последната промяна е направена от Doña Dyke на Чет Фев 11, 2010 1:44 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : Може би така ще е малко по-лесно...)

junkpaper- Брой мнения: 426
Местожителство: София
Re: Малка форумна среща ... ? (анкета)
Хайде, дами
победителката с верния отговор получава награда тостер! 
победителката с верния отговор получава награда тостер! 

Тостер?! Е как... значи се включвам с отговор е :lol:

Divz- Брой мнения: 1217
Анкетата ще продължи в най-лошия случай до първи март. Който писал, писал - кака се ожени.
срещата ще се случи според събраните статистики, които нашата data processing мениджърка ще... обработи.
срещата ще се случи според събраните статистики, които нашата data processing мениджърка ще... обработи.

Здравейте дами
!
Много се радвам, че искате да направите общуването по-невиртуално, но дори със завидно уважение към способностите ви да се справяте сами в живота, искам да спомена, че ви приканваме да правите всичките си по-конкретни уговорки за дата, час и място на срещите си през функцията PM (много ни е хубава). Разбира се, това зависи от вашето желание, но трябва да имате предвид, че съобщенията във форума могат да бъдат четени и от нерегистрирани интернет потребители, а ние от време на време се занимаваме с индивиди, които нямат желание да спазват правилата на форума или не отговарят на профила на средата, които имаме желание да създадем тук. Така или иначе се надяваме да ви е приятно и полееееееееееееееезно!
Иначе мотивацията с тостера е застрашително силна и не мога да не се поддам. Дали не е верен отговор а)!, а?
!Много се радвам, че искате да направите общуването по-невиртуално, но дори със завидно уважение към способностите ви да се справяте сами в живота, искам да спомена, че ви приканваме да правите всичките си по-конкретни уговорки за дата, час и място на срещите си през функцията PM (много ни е хубава). Разбира се, това зависи от вашето желание, но трябва да имате предвид, че съобщенията във форума могат да бъдат четени и от нерегистрирани интернет потребители, а ние от време на време се занимаваме с индивиди, които нямат желание да спазват правилата на форума или не отговарят на профила на средата, които имаме желание да създадем тук. Така или иначе се надяваме да ви е приятно и полееееееееееееееезно!
Иначе мотивацията с тостера е застрашително силна и не мога да не се поддам. Дали не е верен отговор а)!, а?

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Надявам се junkpaper да не се сърди, че съм й отнела част от забавлението покрай data processing-а с леката си намеса в анкетата й. Готова съм да й върна първоначалния вид, ако има недоволни 
P.S. Ще трябва да помоля гласувалите досега да дадат гласа си отново...

P.S. Ще трябва да помоля гласувалите досега да дадат гласа си отново...
а ако има повече от една, как ще делим тостера?! :affraid:
а ако има повече от една, как ще делим тостера?! :affraid:

feet of clay- Брой мнения: 640
всъщност като се замисля - може би е по-добре да го направим другата седмица, за да може повече хора да разберат.

feet of clay- Брой мнения: 640
НЯМА ДА Е ДНЕС?????
Аз чак сега рабирам, че има шанс да не спечеля 
...
дори и след този удар... бих се включила отново в надпреварата, ако разигравате бойлер или... фритюрник
Аз чак сега рабирам, че има шанс да не спечеля 
...

дори и след този удар... бих се включила отново в надпреварата, ако разигравате бойлер или... фритюрник

Тостеееееер...!!! Дайте ми го! Мой еееееееееееееееее!!!
В петък тамън ш'съм прилично изтрещяла след десетчасов работен ден /два часа овъртайм ще чукна, чи мъ пумоли началството/
Ihina- Брой мнения: 662
ние от Варна, какво, да си направим паралелна среща с вашата?
ама предлагам пак вие да осигурите тостера за тук хаха
ама предлагам пак вие да осигурите тостера за тук хаха
Ех значиииииииииии, Burntwithdesire, пак ни безпокоиш в редакцията!
Ами гледай малко по-глобално на нещата - ей я къде е София, и тук има Университет по архитектура, строителство и геодезия. Да не искаш да кажеш, че ще те спре снега? Какво са 2 метра за Варна?
Аз гласувах за вчера де и вече изпуснах (Junkpaper не ми е писала, че печеля), но ти имаш шанс за други дати! 
Ами гледай малко по-глобално на нещата - ей я къде е София, и тук има Университет по архитектура, строителство и геодезия. Да не искаш да кажеш, че ще те спре снега? Какво са 2 метра за Варна?
Аз гласувах за вчера де и вече изпуснах (Junkpaper не ми е писала, че печеля), но ти имаш шанс за други дати! 

Ако правим нещо ще ви помоля да сте сериозни,защото много мразя несериозните работи :lol:

aleks4et0- Брой мнения: 88
... в такъв случай, Junkpaper, моля те внеси ред в темата. Аз възприемам непрофесионалните си срещи като забавни, т.е., не особено сериозни... и си позволявам да решавам на момента дали ми се излиза или не.

Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4 
Similar topics» Най-доброто място за първа среща?
» Развиващи игри.
» Полезни ли са компютърните игри за децата?ДЕТЕТО И КОМПЮТЪРА
» ТОСТОВЕ за Разни ПоВоДи
» Всичко за банята-съвети и идеи!
» Развиващи игри.
» Полезни ли са компютърните игри за децата?ДЕТЕТО И КОМПЮТЪРА
» ТОСТОВЕ за Разни ПоВоДи
» Всичко за банята-съвети и идеи!
:: Развлекателни :: Парти
Страница 1 от 4