за жените 30+, мъдростта и още нещо...
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Re: за жените 30+, мъдростта и още нещо...
Kris написа: Всеки следващ път става по- болезнен, може би защото самочувствието на натрупаните години дава увереност, че този път наистина ще се получи, че това е Човека..
Ето една мъдрост.

SIN- Брой мнения: 41
откакто минах 40те забелязвам невероятен подем в тази област, не знам дали, защото всеки път си мисля, че ще ми е за последно
желанието да се експериментира се губи някъде във времето и пространството
Какво противоречие. Това се казва богатство на мнения. А аз си мисля, че желанието ми за експерименти ще се засилва,
защото все по-често ще се сещам за първия цитат.

SIN- Брой мнения: 41
Жените 30+ са определно по- секси
.
Дано и аз да съм станала такава.
.
Дано и аз да съм станала такава.Последната промяна е направена от Gravity на Сря Фев 29, 2012 9:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Gravity- Брой мнения: 60
Оооо, жените 30+ са...
Но не знам дали това за "сексуалния подем" е вярно. Надявам се да е
От една страна, с времето идва умората и може би отегчението. От друга - увереността, липсата на задръжки. Може би истината е някъде посредата? Вероятно при всеки е различно.
А аз без да съм 30+ се присъединявам към почитателките на гушкането и нежността. В момента най-много ми се иска някой да ми подържи ръката...
Но не знам дали това за "сексуалния подем" е вярно. Надявам се да е
От една страна, с времето идва умората и може би отегчението. От друга - увереността, липсата на задръжки. Може би истината е някъде посредата? Вероятно при всеки е различно.
А аз без да съм 30+ се присъединявам към почитателките на гушкането и нежността. В момента най-много ми се иска някой да ми подържи ръката...

БлатнаФея- Брой мнения: 191
Имам чуството, че сега усещам нещата по цялостно.А и независимостта, която ти дава опита, трезвотата в преценките ...

Gravity- Брой мнения: 60
Gravity написа:Имам чуството, че сега усещам нещата по цялостно.А и независимостта, която ти дава опита, трезвотата в преценките ...
Ммм дааа, има нещо вярно. Все съм си мислила, че нищо няма да се промени, но нещо наистина се случва. Абе добре се чувствам от както навърших 30, по-улегнала, повече мисля, когато върша нещо, спомням си горчивия опит от миналото и гледам да не си повтарям грешките. И най-важното, когато ми се иска да "убия" някой, понеже ме е вбесил тотално, просто преглъщам и давам напред

djidjo79- Брой мнения: 12
Местожителство: Athens/Sliven
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Similar topics» Защо жените харесват лошите момчета?
» Защо плачат жените??????
» Жените използвачки.
» нещо мило ... истински ангел
» 8 от 10 жени свършват сами!
» Защо плачат жените??????
» Жените използвачки.
» нещо мило ... истински ангел
» 8 от 10 жени свършват сами!