BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Ревността 5 5 2

Ревността

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Ревността

Писане by utopia on Вто Яну 04, 2011 2:04 am

Ревността е маниакално чувство за собственост, развалящо връзки.. в повечето случаи е абсолютно безпочвена, по-скоро се базира на вътрешни страхове и комплекси.

utopia

Брой мнения: 14
Местожителство: Sofia

Върнете се в началото Go down

Писане by fallen_angel96 on Чет Яну 13, 2011 10:11 pm

Ревността...това е болест! Заразна,гадна и гнусна болест която не води до нищо добро.Има хора които понеже никога не са били ревнувани ии искат да бъдат(както винаги желаят това което не могат да имат).Но след като си загубят "свободата" започват да обвиняват,че не могат да дишат,че нямат въздух,че искат да са сами.Общо взето няма угодия.Най-правилния подход вероятно е да не се показва прекалено много,но все пак да не са изпуснати напълно юздите.
А колкото до това дали аз ревнувам...О да из съм ярустна ревнивка. Което съсипва всичко.Мразя това у себе си.Но наистина няма как.Единственото което можем да направим за ревността е да я контролираме...

fallen_angel96

Брой мнения: 45
Местожителство: Sofiq

Писане by bright_kiss on Чет Фев 03, 2011 9:05 pm

Ами според мен ревността е липса на доверие на човека до теббе.. да понякога може да бъде сладка, например да видиш мацката ти , как се притеснява от някакви дребни нещица, но нали си има и граници.. Аз лично никога не съм ревнувала. Наскоро видях едно изречение, което много съвпада с мнението ми: ,, Човек не е ревнив когато обича, а когато иска да бъде обичан... "

bright_kiss

Брой мнения: 13
Местожителство: София

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics