Нещо си за Уганда и смъртните присъди
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 1 • Share •
Нещо си за Уганда и смъртните присъди
Нещо си разцъквах и попаднах на следната информация: http://mushabusha.wordpress.com/2010/01/20/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B0/
не знам дали някъде наоколо е писано или сме го коментирали, но на която от вас й е интересно има какво да се чете. и просто не го разбирам това със смъртните присъди!
не знам дали някъде наоколо е писано или сме го коментирали, но на която от вас й е интересно има какво да се чете. и просто не го разбирам това със смъртните присъди!

lira- Брой мнения: 868
Re: Нещо си за Уганда и смъртните присъди
Това е някаква екстремна степен на "Господ е казал... и ние сме сигурни, че така мисли". За мен подобен тип мислене, нищо, че изглежда географски далеч си дърпа света назад и прави нещата тегави, но по същия начин нещата могат да стават и по-добри, ако се напънат някои нации и законодателства.

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
ами странно е как хората изобщо не се учат, просто не мога да проумея. всеки, запознат дори бегло със световната история, може да си направи някакви изводи до къде водят такива крайни мерки. не мога да разбера как изобщо може да се обсъжда все още въпросът с равнопоставеността на еднополовите бракове, това си е абсолютно нарушаване на човешките права. а пък вече затвор и смъртна присъда е направо като от някакъв филм на ужасите. всеки път като прочета нещо по темата и се ядосвам и шокирам. и това, което видях е, че явно няма да можем да ходим на романтични лесбо екскурзии на Сейшелите, щото ще ни пратят в затвора, сега тотално ми объркаха плановете :evil:

lira- Брой мнения: 868
Много тъжно е, че такива неща се продължават да се случват, докато разни политици, организации и медии непрекъснато говорят за човешки права и толерантност. Мисля, че няколко стотин години еволюция не ни достигат да се наречем цивилизовани хора във истинския смисъл на думата.
lira, за романтична лесбо екскурзийка можеш да скокнеш до Непал. Там до 2007 хомосексуализмът е бил забранен, а сега хорицата се чудят как да направят страната привлекарелна гей дестинация. Какво ли не правят парите с хората...и държавите.
lira, за романтична лесбо екскурзийка можеш да скокнеш до Непал. Там до 2007 хомосексуализмът е бил забранен, а сега хорицата се чудят как да направят страната привлекарелна гей дестинация. Какво ли не правят парите с хората...и държавите.

jessy- Брой мнения: 395
Местожителство: София
Цивилизовани хора в истинския смисъл на думата има, но са твърде нарядко. А света като цяло ще се самозатрие, преди да еволюира до поносимо ниво на човешки взаимоотношения.

DUKA- Брой мнения: 30
не е истина, потресена съм от гледката на всички ония червени, оранжеви и жълти огромни петна на позор по света.
съгласна съм с Duka - май никога няма да еволюираме като достойни човеци, бахта махта
съгласна съм с Duka - май никога няма да еволюираме като достойни човеци, бахта махта

feet of clay- Брой мнения: 640
Местожителство: София
Similar topics» Нещо ново си купи и на нас се похвали :)
» Цитрусови дръвчета
» Суеверията по света
» Тест за измерване коефициента на сексуалната “интелигентност”.
» Старата кръв
» Цитрусови дръвчета
» Суеверията по света
» Тест за измерване коефициента на сексуалната “интелигентност”.
» Старата кръв
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 1