BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Нещо си за Уганда и смъртните присъди 5 5 1

Нещо си за Уганда и смъртните присъди

Предишната тема Следващата тема Go down

Нещо си за Уганда и смъртните присъди

Писане by lira on Нед Яну 24, 2010 12:25 am

Нещо си разцъквах и попаднах на следната информация: http://mushabusha.wordpress.com/2010/01/20/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B0/

не знам дали някъде наоколо е писано или сме го коментирали, но на която от вас й е интересно има какво да се чете. и просто не го разбирам това със смъртните присъди!

lira

Брой мнения: 868

Върнете се в началото Go down

Re: Нещо си за Уганда и смъртните присъди

Писане by aX Tuuu... on Нед Яну 24, 2010 12:47 am

Това е някаква екстремна степен на "Господ е казал... и ние сме сигурни, че така мисли". За мен подобен тип мислене, нищо, че изглежда географски далеч си дърпа света назад и прави нещата тегави, но по същия начин нещата могат да стават и по-добри, ако се напънат някои нации и законодателства.

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by lira on Нед Яну 24, 2010 1:16 am

ами странно е как хората изобщо не се учат, просто не мога да проумея. всеки, запознат дори бегло със световната история, може да си направи някакви изводи до къде водят такива крайни мерки. не мога да разбера как изобщо може да се обсъжда все още въпросът с равнопоставеността на еднополовите бракове, това си е абсолютно нарушаване на човешките права. а пък вече затвор и смъртна присъда е направо като от някакъв филм на ужасите. всеки път като прочета нещо по темата и се ядосвам и шокирам. и това, което видях е, че явно няма да можем да ходим на романтични лесбо екскурзии на Сейшелите, щото ще ни пратят в затвора, сега тотално ми объркаха плановете :evil:

lira

Брой мнения: 868

Писане by jessy on Нед Яну 24, 2010 2:28 am

Много тъжно е, че такива неща се продължават да се случват, докато разни политици, организации и медии непрекъснато говорят за човешки права и толерантност. Мисля, че няколко стотин години еволюция не ни достигат да се наречем цивилизовани хора във истинския смисъл на думата.
lira, за романтична лесбо екскурзийка можеш да скокнеш до Непал. Там до 2007 хомосексуализмът е бил забранен, а сега хорицата се чудят как да направят страната привлекарелна гей дестинация. Какво ли не правят парите с хората...и държавите.

jessy

Брой мнения: 395
Местожителство: София

Писане by DUKA on Съб Яну 30, 2010 10:31 pm

Цивилизовани хора в истинския смисъл на думата има, но са твърде нарядко. А света като цяло ще се самозатрие, преди да еволюира до поносимо ниво на човешки взаимоотношения.

DUKA

Брой мнения: 30

Писане by feet of clay on Нед Яну 31, 2010 4:19 pm

не е истина, потресена съм от гледката на всички ония червени, оранжеви и жълти огромни петна на позор по света.
съгласна съм с Duka - май никога няма да еволюираме като достойни човеци, бахта махта

feet of clay

Брой мнения: 640
Местожителство: София

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics