За лесбийките и зодиите ^_^
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 11 • Share •
Страница 2 от 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Re: За лесбийките и зодиите ^_^
не, не... търсиш си нещата... ако си намериш нещо го обличаш и излизаш с огромна доза сарказъм за себе си и цееееееееееееелия свят.

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
е, то кое не подлежи на сарказъм в днешно време?!, питам аз (уау, колко съм прозорлива) 

Авада- Брой мнения: 320
е някои спортове например...бадминтон... ханбал...
но по темата! има лииииии... нещо вярно в подкатегориите... земни, огнени, въздушни, водни? за мен хем има, понеже най-близките ми хора са от другите категории... хем тези, които са си като мен си мисля, че най-лесно ги рабирам.
но по темата! има лииииии... нещо вярно в подкатегориите... земни, огнени, въздушни, водни? за мен хем има, понеже най-близките ми хора са от другите категории... хем тези, които са си като мен си мисля, че най-лесно ги рабирам.

Въздухът раздухва огъня, водата напоява земята...
единственото, което мога да добавя, е че земните зодии, никога не вярват просто в думи , всичко трбва да бъде видяно със собствение им очи, докоснато, прецизно анализирано, за да могат да повярват. затова и земни- здраво стъпили на земята, трудно палят и хвърчат, без да са се убедили лиЧно, че има защо.

Авада- Брой мнения: 320
както току що вметнах в един друг разговор... понякога го има заблуждението димът от огъня да се окаже всъщност димът на сухия лед.

Хаха! Няма значение от какво е димът, важното е димните сигнали да са ясни и разбираеми :lol:

Divz- Брой мнения: 1217
Местожителство: София
Жалко, че не сте при мен във водата, тук си пращаме сигнали с мехурчета :lol: На мен лично в последно време ми се разбиха представите за някои зодии. Не, всъщност, не точно ми се разбиха, по-скоро открих много приятни представители на тези зодии... Иначе вече до такава степен съм се специализирала, че вече познавам зодията на човека само като го видя или като си поговорим малко.. Случва се да сгреша разбира се, но все пак съм Риби с асцендент Риби и медиумстването ми се отдава :lol: :lol: :lol:
@Gothica Хехехе! Жалко, че не можем да те пробваме и онлайн с всички издайнически подробности по профилите... как смяташ да се докажеш като медиум освен с приказки? 

... ох, burntwithdesire, моля, дай по-весело, защото е факт, че тук се говори за сериозни неща... като зодии и... други неща, но ти, откакто писа за този макет... напоследък си загубила цялата си веселост... и това притеснява целия екип тук ("в редакцията сме полудели"), но не сме готови да се предадем
Какво като отнема 200 години да се завърши архитектура? Хайде, 

хахахх джийзъс!
толкова ли беше зле тва с леда, аз откровено се самосмях на него
макетите, 2 на брой, всъщност ги предадох днес - следователноо прокобата трябва да е изтекла вече... но радикална прокрадваща се мисъл напоследък е да прекратя 200-те (е, тва се членува странно) години сухарство и да се отдам абсолютно на нещо, в което не ме бива... for example, хумора!
макетите, 2 на брой, всъщност ги предадох днес - следователноо прокобата трябва да е изтекла вече... но радикална прокрадваща се мисъл напоследък е да прекратя 200-те (е, тва се членува странно) години сухарство и да се отдам абсолютно на нещо, в което не ме бива... for example, хумора!
Добро начало!
Приема се! Нормално е... ти си хем овен, хем телец... хем архитект... Май има нещо вярно в това, че хората, които са на границата между две зодии са по...
Абе не знам какви... в редакцията вече се успокоихме и ще си легнем! На който не му се спи да обясни има ли разлика, ако си на 21-ви 22-ри или си твърдо стъпила в съответния зодиакален знак.
Приема се! Нормално е... ти си хем овен, хем телец... хем архитект... Май има нещо вярно в това, че хората, които са на границата между две зодии са по...Абе не знам какви... в редакцията вече се успокоихме и ще си легнем! На който не му се спи да обясни има ли разлика, ако си на 21-ви 22-ри или си твърдо стъпила в съответния зодиакален знак.

ейй виж, поне на твоята интерактивна картинка извънземните ме приемат при себе си! от кога чакам!
и неее, моля те, готова съм да си хвърля полу-занаята, само заради тази сериозност, която тегне над гръмкото 'архитект'...
но много странно появил се анализ над моята личност, ще го отдам на връзка с космоса! спокойна ви нощ, редакция!
и неее, моля те, готова съм да си хвърля полу-занаята, само заради тази сериозност, която тегне над гръмкото 'архитект'...
но много странно появил се анализ над моята личност, ще го отдам на връзка с космоса! спокойна ви нощ, редакция!
Ще направя и аз едно включване... Значи аз се водя м/у везни и дева... Казвали са ми, че има начин точно да се пресметне коя от двете зодии... Бях си смятала асцендента едно време, но съм го забравила... Сега и да се опитам, докато го пиша туй, няма как да стане, щото мама спи, а не знам в колко часа точно съм родена...
Определено притежавам повече от характеристиките, присъщи за дева, но и доста от тези на везните... По-нататък ще направя включване и за асцендента...
Колкото до това влияят ли, до каква степен и как зодиакалните знаци при общуването... Според мен са със сигурност един от влияещите елементи...
"Каква зодия си?" не фигурира сред въпросите, които задавам, когато се запозная с даден човек, така че нямам наблюдения как това влияе върху взаимоотношенията ни... Има скорпиони, мъже и жени, с които се разбирам и такива, с които не... Същото важи за овени, телци, стрелци, лъвове, близнаци, деви, везни... Имам само един познат, който е риби и с него си бяхме страхотни дружки...
По китайския зодиак пък съм петел :lol:
Определено притежавам повече от характеристиките, присъщи за дева, но и доста от тези на везните... По-нататък ще направя включване и за асцендента...
Колкото до това влияят ли, до каква степен и как зодиакалните знаци при общуването... Според мен са със сигурност един от влияещите елементи...
"Каква зодия си?" не фигурира сред въпросите, които задавам, когато се запозная с даден човек, така че нямам наблюдения как това влияе върху взаимоотношенията ни... Има скорпиони, мъже и жени, с които се разбирам и такива, с които не... Същото важи за овени, телци, стрелци, лъвове, близнаци, деви, везни... Имам само един познат, който е риби и с него си бяхме страхотни дружки...
По китайския зодиак пък съм петел :lol:

Ihina- Брой мнения: 662
Местожителство: София
Страница 2 от 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 11