За лесбийките и зодиите ^_^
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 11 • Share •
Страница 1 от 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 
За лесбийките и зодиите ^_^
Вие интересувате ли се от зодии? Забелязала съм, че доста от хомо- и бисексуалните ми приятелки доста се интересуват... В това число и аз... Чудя се какво ще кажете по този въпрос? Има ли някакви зависимости между връзките и зодиите и до каква степен нашите слънчеви знаци определят характера ни, отношението ни към обвързването и привличането между хората?
Re: За лесбийките и зодиите ^_^
Аз лично преди време много се интересувах от зодии.Прочетох доста и съм на мнение , че имат голямо влияние върху нас и отношенията ни с другите.Но въпреки това хората не могат изцяло да се дефинират с една зодия.Колкото до привличането не мисля, че зависи толкова от зодиите, защото всеки има различни качества и поведение, което се изгражда от средата в която се намира и може по различен начин да повлияе на някои, дори зодиите да не са съвместими.

Luxe/- Брой мнения: 374
Местожителство: софия
ами аз се интересувам малко от зодии, но само с развлекателна цел. не знам дали лесбийките са по-интресуващи се от зодии в сравнение с хетеро жените. зодията не би била определяща за отношението ми към дадена жена, но пък ако направя справка на зодиите на жените, които са ми били и са ми най-близки, определено някои зодии са с по-голям шанс. от друга страна моите зодиакални показатели нямат почти нищо общо с мен и дори понякога си мисля, че нещо са ме послъгали с датата на раждане :lol:

lira- Брой мнения: 871
ъъъъъ, ако питаш мен, неочаквано зла комбинация, лъв с асцендент овен, дет се вика ужаст, но пък съм изненадващо блага, затва ми е такова объркването

Уоу! Ми то математиката си го е казала: минус и минус правят плюс :lol:
хахаха, къде ги тия минуси, аз само плюсове виждам :lol: 

Ууу! На мен лично зодиите винаги си ми били много интересни, и макар че (както надявам се е при всеки адекватно разсъждаващ човек) астрологията не е определяща за отношенията ми към някого, винаги си водя "записки" и си правя малки отметки. 
За себе си наблюдавам тенденции в отношенията си с хора от различни зодии. Не знам дали е самонавивка - предполагам, че това играе също голяма роля. Примерно, без да обиждам някого, имам определени предразсъдъци към близнаци, раци и скорпиони и топло отношение към телци и овни. Ако трябва да обясня защо обаче, ще ми е трудно. По- са ми разбираеми или поне такова ми е нерационалното убеждение
Хората, разбира се, са толкива различни, че не можеш да излееш мнението си в бетон без да се чувстваш глупаво. И все пак "Каква зодия си" остава част от интересните факти, които определено бих искала да знам за даден човек...

За себе си наблюдавам тенденции в отношенията си с хора от различни зодии. Не знам дали е самонавивка - предполагам, че това играе също голяма роля. Примерно, без да обиждам някого, имам определени предразсъдъци към близнаци, раци и скорпиони и топло отношение към телци и овни. Ако трябва да обясня защо обаче, ще ми е трудно. По- са ми разбираеми или поне такова ми е нерационалното убеждение

Хората, разбира се, са толкива различни, че не можеш да излееш мнението си в бетон без да се чувстваш глупаво. И все пак "Каква зодия си" остава част от интересните факти, които определено бих искала да знам за даден човек...

Divz- Брой мнения: 1217
Местожителство: София
...и близнаци! Но най-вече ме тормози темата... за или против турските сериали
Мнението има ли нещо общо със зодията на човек... и изобщо ние сме това, което мислим или това, което мислят за нас? (не питам сериозно, такава ми е зодията!)
Мнението има ли нещо общо със зодията на човек... и изобщо ние сме това, което мислим или това, което мислят за нас? (не питам сериозно, такава ми е зодията!)
aX Tuuu...- Брой мнения: 444
прекрасна тема. имах момент, когато страшно много се бях запалила и по астрологията. моя близка, правеща хороскопи, говореше доста на зодиакална тематика, а на мен ми се струваше толкова разумно и логично...
аз съм козирог с асцендент дева :lol: странното винаги е било, че голяма част от присъщите им качества, обуславящи личността, никога не се вписвали в собственият ми характер и образ. противно на всякаква логика не се разбирам с други земни знаци, а постигам чудесни и хармонични взаимоотношения със скорпион, лъв и стрелец, едни от най-добрите ми и близки приятели са огнени зодии,... рак и близнаци също винаги са ми импонирали, колкото до риби, овни, телци, деви- никога не се е получавало да поддържаме, дори и що-годе прилични взаимоотношения...но както ми беше разяснено, всичко зависи от звездната карта...в този момент стана прекалено сложно и реших, че спокойно мога да мина на друга вълна
(любопитно е, че има руска школа, в която дори се постига бакалавърска или магистърска степен, с други думи всъщност има вишисти астролози, които е редно да бъдат считаи за единствените, имащи необходимата квалификация да тълкуват звездите, всички останали са самозванци)
определено обаче ми остана 'изкривяването' да съдя хората по зодиите им, а един от "важните" въпроси и досега е: коя зодия си, ...недай си боже да не си правилната, направо съм предубедена :lol:
аз съм козирог с асцендент дева :lol: странното винаги е било, че голяма част от присъщите им качества, обуславящи личността, никога не се вписвали в собственият ми характер и образ. противно на всякаква логика не се разбирам с други земни знаци, а постигам чудесни и хармонични взаимоотношения със скорпион, лъв и стрелец, едни от най-добрите ми и близки приятели са огнени зодии,... рак и близнаци също винаги са ми импонирали, колкото до риби, овни, телци, деви- никога не се е получавало да поддържаме, дори и що-годе прилични взаимоотношения...но както ми беше разяснено, всичко зависи от звездната карта...в този момент стана прекалено сложно и реших, че спокойно мога да мина на друга вълна
(любопитно е, че има руска школа, в която дори се постига бакалавърска или магистърска степен, с други думи всъщност има вишисти астролози, които е редно да бъдат считаи за единствените, имащи необходимата квалификация да тълкуват звездите, всички останали са самозванци)определено обаче ми остана 'изкривяването' да съдя хората по зодиите им, а един от "важните" въпроси и досега е: коя зодия си, ...недай си боже да не си правилната, направо съм предубедена :lol:

Авада- Брой мнения: 320
Това си е екстра комбинация - аз съм скорпион с асцендент дева и хич не се оплаквам :lol:

Divz- Брой мнения: 1217
Местожителство: София
ще трябва да преосмисля зодиакалните си пристрастия, корекция с един
?! :lol:
макар, че доживотно бих се разкъсвала между девическото и скорпионското- което всъщност, е една доста интересна комбинация. изцяло в кръга на шегата: първо подреждаш, после палаво разхвърляш? ... после от начало
?! :lol: макар, че доживотно бих се разкъсвала между девическото и скорпионското- което всъщност, е една доста интересна комбинация. изцяло в кръга на шегата: първо подреждаш, после палаво разхвърляш? ... после от начало

естествено имам и двупосочни изключения 

Страница 1 от 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 11