Откриване на ID CLUB във Варна
:: Развлекателни :: Парти
Страница 3 от 4 • Share •
Страница 3 от 4 •
1, 2, 3, 4 
Re: Откриване на ID CLUB във Варна
Авда, не мисля, че ще има нужда да ме връщаш с каляска. Предполагам, че след такова събитие и присъствието ми там ще предпочета да се удавя някъде :lol:

Divz- Брой мнения: 1159
Местожителство: София
хаха, нека не подценяваме фройлайн Петра. мисля, че като видна хищна хиена, устремена, тя би се гмурнала за да избави всеки, избрал така лесната гибел/ спасение...и после, после...би му пяла мнооого...на уше 

Авада- Брой мнения: 320
Хахаха! Е в такъв случай.. щом и смъртта не е спасение нямам друг избор, освен да се радвам, че ми е излязъл късметът най- накрая
:lol:
:lol:
Divz- Брой мнения: 1159
Местожителство: София
хеййй, burnt, беше ли? разкажи нииии!!!

lira- Брой мнения: 824
пфф дълга история.... първо, човека дето трябваше да ходим, се отказа, бяхме се уговорили още отдавна - нямал пари, вход голям бил. на мен нещо тва не ми се понрави и звъннах на телефона за резервации да питам все пак. там ми казаха няма проблем - след 12 е безплатен. но както и да е, не се навиха...
казвам си какво пречи, сама ще отида пък. отивам аз в най-големия кучи студ, няма жива душа по улиците, няма нищо отворено. на входа полуголото слабичко момче със сребърен блестящ цилиндър ми казва, че е 10 лв. няма никакви безплатни такива...
голяма тъпотия. даже след тва нямаше къде да седна да изпия едно дем ит. чак един клуб до нас за жива музика, в който беше само бандата и си пиха и те...
та... с 2 думи. нямам какво да ви разкажа. позор.
казвам си какво пречи, сама ще отида пък. отивам аз в най-големия кучи студ, няма жива душа по улиците, няма нищо отворено. на входа полуголото слабичко момче със сребърен блестящ цилиндър ми казва, че е 10 лв. няма никакви безплатни такива...
голяма тъпотия. даже след тва нямаше къде да седна да изпия едно дем ит. чак един клуб до нас за жива музика, в който беше само бандата и си пиха и те...
та... с 2 думи. нямам какво да ви разкажа. позор.
Ужас
Много мразя такива отмятания в последния момент... Иначе аз да ви кажа, ако не знаете вече, Камела Паркър е станала Кралица на Калигула 2010 :cheers:
Много мразя такива отмятания в последния момент... Иначе аз да ви кажа, ако не знаете вече, Камела Паркър е станала Кралица на Калигула 2010 :cheers:
хахаха, класически айди, няма вход-има вход, не е нужна резервация-няма места, белослава-десислава, не че нещо, ама ако не си вътрешен малко е объркващо, аз за хората мисля 

пхаха белослава-десислава е култово. абе сега петък-събота най-вероятно ще се направи втори опит. па и алкохолът вътре скъп, бе! да вземем се напием по пейките първо, а...
да, да задълже е първо по пейките и после в айдито направо в даркруума, ох, сетих се за лятото, и се размечтах за морската градина, хахахах...и ще си сипя още малко 

Еееееех тая морска градина! Само по светло съм я виждала хахахахах :lol: Стига сега, че аз пък пак се размечтах за Варна 

Аз лично чак лятото съм при вас :( 8 дни практика и мисля да си удължа престоя малко... :cheers:
малко да се стопли и налазваме, муахахахаха 

Страница 3 от 4 •
1, 2, 3, 4 
Similar topics» За приема в детски градини - Варна!
» КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия
» Църковен брак.
» Сайтове на здравни заведения и организации
» Лекарски грешки
» КАРВИНГ - или как да украсим своите ястия
» Църковен брак.
» Сайтове на здравни заведения и организации
» Лекарски грешки
:: Развлекателни :: Парти
Страница 3 от 4