Харесват ли лесбийките тайничко мъже?
Харесват ли лесбийките тайничко мъже?
Понеже обичам спорните теми и същевремнно мразя някой да ми казва как и какво трябва да правя с живота си, кого да харесвам и защо е редно да правя еди какво си, реших да отворя въпрос за флуидността на сексуалността ни.
Според скалата на Кинси, категоризираща сексуалността в степени от 0 до 6, където 0 е преимуществено хетеросексуална, а 6 — преимуществено хомосексуална ориентация, значителен брой хора попадат между 1 и 5, т.е. не са изцяло хомо- или хетеросексуални.
Колко от нас (жени, самоопределящи се като лесбийки) са готови да признаят – пред себе си и приятелите си - че е възможно да фантазират за мъже, да изпитат влечение към мъже, и дори правят секс с другия пол?
Публикувам и статия от DIVA, която разглежда феномена „лесбийки, привлечени от мъже” и дава някои възможни обяснения за това.
Някой да се идентифицира с написаното?
Според скалата на Кинси, категоризираща сексуалността в степени от 0 до 6, където 0 е преимуществено хетеросексуална, а 6 — преимуществено хомосексуална ориентация, значителен брой хора попадат между 1 и 5, т.е. не са изцяло хомо- или хетеросексуални.
Колко от нас (жени, самоопределящи се като лесбийки) са готови да признаят – пред себе си и приятелите си - че е възможно да фантазират за мъже, да изпитат влечение към мъже, и дори правят секс с другия пол?
Публикувам и статия от DIVA, която разглежда феномена „лесбийки, привлечени от мъже” и дава някои възможни обяснения за това.
Някой да се идентифицира с написаното?

Re: Харесват ли лесбийките тайничко мъже?
Амиииии...аз
Смея да си призная,че тайничко имам залитания...и съм си падала по женствени мъже,които граничат визуално с травестити...нооо все пак мъже 
Смея да си призная,че тайничко имам залитания...и съм си падала по женствени мъже,които граничат визуално с травестити...нооо все пак мъже 
И аз харесвам мъже. В крайна сметка си падам по личности, не по пол (макар че жените силно преобладават...
)
)
NoirDesir- Брой мнения: 48
Има една приказка "Никога не казвай никога", тъй че нищо не се знае 

Аз не фантазирам за мъже и не желая тайничко да правя секс с тях, а дори не се категоризирам за лесбийка, хаха
Странно ми е било за (поне на визуален поглед) лесбийки, тип мъж...колкото и да е отричано, те просто се вписват в двуполюсният хетеросексуален модел...дори и да не навлизат в сферата на сексуални пристрастия, явно им харесва да се държат "по мъжки", което само по себе си загатва за някакво желание да приличат или бъдат по-тестостеронни...
Така или иначе нещата рядко биват еднозначни и определими...човешката индивидуалност е дотолкова непредсказуема, че поне за мен доста отдавна не би могла да бъде слагана в рамки (което обществото всъщност се опитва да прави постоянно, с идеална цел: всичко е ясно).
Всеки, всякога, е способен и би могъл да направи всичко : )
Странно ми е било за (поне на визуален поглед) лесбийки, тип мъж...колкото и да е отричано, те просто се вписват в двуполюсният хетеросексуален модел...дори и да не навлизат в сферата на сексуални пристрастия, явно им харесва да се държат "по мъжки", което само по себе си загатва за някакво желание да приличат или бъдат по-тестостеронни...
Така или иначе нещата рядко биват еднозначни и определими...човешката индивидуалност е дотолкова непредсказуема, че поне за мен доста отдавна не би могла да бъде слагана в рамки (което обществото всъщност се опитва да прави постоянно, с идеална цел: всичко е ясно).
Всеки, всякога, е способен и би могъл да направи всичко : )

Авада- Брой мнения: 320
и аз да кажа ами мисля, че вече не ги забелязвам ... не гледам на тях по такъв начин
по скоро по начин по който да одумваме келнерките по кафетата
и то повече аз

по скоро по начин по който да одумваме келнерките по кафетата
и то повече аз

sun_rise- Брой мнения: 52
"и по-малко ни е грижа за биологичния пол на човека, които притежава тези характеристики”
определено се възприемам като лесбийка, ноооо
има си мъже с главно м, ъ и ж, които просто си заслужават и туй то. слава богу - тези, които познавам са мои женени приятели и един актьор, но и него го харесвам не само заради външността, но и заради факта, че с фантастичната си външност е до жена си от сума ти години...
може би съм прекалено open minded, може би съм преживяла прекалено много "никога"-та, нооо - когато срещнеш Човека - няма значение от какъв пол е, ако те допълва и изпълва докрай.
определено се възприемам като лесбийка, ноооо
има си мъже с главно м, ъ и ж, които просто си заслужават и туй то. слава богу - тези, които познавам са мои женени приятели и един актьор, но и него го харесвам не само заради външността, но и заради факта, че с фантастичната си външност е до жена си от сума ти години...
може би съм прекалено open minded, може би съм преживяла прекалено много "никога"-та, нооо - когато срещнеш Човека - няма значение от какъв пол е, ако те допълва и изпълва докрай.

feet of clay- Брой мнения: 640
Местожителство: София
We don't need labeling.........we need love. So let it be love 

freedom- Брой мнения: 142
Similar topics» Защо жените харесват лошите момчета?
» Типовете мъже според начина им на хранене и отношението към жените и любовта.
» Всички мъже са...
» Идеалната жена
» Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки
» Типовете мъже според начина им на хранене и отношението към жените и любовта.
» Всички мъже са...
» Идеалната жена
» Японската Гейша - Факти и Красиви Рисунки