чудя се
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: чудя се
Много добре си си го обяснила и съм напълно съгласна с теб. 

jessy- Брой мнения: 395
Местожителство: София
еххх, човек да не пита....
мама пък все ми окуражаваше любопитството...
вижте - не съм искала да съм груба или пошла. просто...
и аз не знам - отговорът беше ясен, не знам какво повече да кажа по въпроса
мама пък все ми окуражаваше любопитството...
вижте - не съм искала да съм груба или пошла. просто...
и аз не знам - отговорът беше ясен, не знам какво повече да кажа по въпроса

feet of clay- Брой мнения: 640
feet of clay написа:..
вижте - не съм искала да съм груба или пошла.
въпросът беше чудесен. на много хората, включително мен, дори не би им хрумнало да си го зададът. самолично отнесено се дължи на егоцентричност и невъзможността понякога да се отклоня за миг от собствените си мисли за моето си битие, за да се опитам "да вляза в нечии чужди обувки".
на мен не ми се стори грубо или пошло. напротив освен, че ме зарадва и ме накара да се усмихна, ми напомни, че от време на време мога да свалям капаците и да помисля, колко шарен е светът, колко различни са хората и колко още мога да се опитам да осъзная, преди...да се гътна
колко е хубаво всъщност, да питаме и да си отговаряме. малко усилие да разбереш другите.
Авада- Брой мнения: 320
@burntwithdesire
Нямах проблеми и първия път, въпросът ми беше главно към feet of clay. Не защото е била груба или пошла, просто исках да узная какво има предвид с темата, дали иска да знае как се получава на практика или просто кани всеки да сподели собствения си опит. Тъй като темата се разви, докато тя даде отговор, просто разсъждавах върху първия вариант.
feet of clay Моля ти се, не се чувствай нападната, няма как да се получи разговор, ако всички сме съгласни. И трябва да знаеш, че темата не е била нито едно от тези неща, с които сама си я нарекла
Аз лично заставам зад гледната точка на майка ти, но пък и смятам, че който пита, после трябва да е готов да понесе отговора. 
Нямах проблеми и първия път, въпросът ми беше главно към feet of clay. Не защото е била груба или пошла, просто исках да узная какво има предвид с темата, дали иска да знае как се получава на практика или просто кани всеки да сподели собствения си опит. Тъй като темата се разви, докато тя даде отговор, просто разсъждавах върху първия вариант. feet of clay Моля ти се, не се чувствай нападната, няма как да се получи разговор, ако всички сме съгласни. И трябва да знаеш, че темата не е била нито едно от тези неща, с които сама си я нарекла
Аз лично заставам зад гледната точка на майка ти, но пък и смятам, че който пита, после трябва да е готов да понесе отговора. 
@feet of clay и според мен няма никаква грубост или пошлост в цялата тема, а дори си е много интересна за разискване. питането си е път към знанието, аз определено съм за питането по всякакви теми и с всякакви рискове.
@burntwithdesire много добре го каза всичко относно наличието или неналичието на проникване. аз самата дълги години съм мислела по въпроса и стигнах до същия извод. понякога правиш любов без проникване, друг път не правиш любов, а има проникване.
@EVI коя е тази твоя приятелка? да не е някоя двойничка?
@burntwithdesire много добре го каза всичко относно наличието или неналичието на проникване. аз самата дълги години съм мислела по въпроса и стигнах до същия извод. понякога правиш любов без проникване, друг път не правиш любов, а има проникване.
@EVI коя е тази твоя приятелка? да не е някоя двойничка?

lira- Брой мнения: 871
благодаря, момичета, много мило от ваша страна.
уффф, може би просто съм прекалено чувствителна, ама като ви прочетох коментарите вчера - и нещо се сринах. май имам проблем с изразяването или не подбирам верните думи...
е, поне съм привърженик на истината, така че думите ти, Doña Dyke
определено ме отрезвиха и накараха да се стегна и продължа. благодаря
това, което си мислех е, че ми беше любопитно как са се чувствали тези момичета.
аз лично си мисля, че съм загубила девствеността си от собственият си пръст, защото спах с мъж за първи път доста късно - бях на 21 или 22, не помня вече. преди това се бях "занимавала със себе си" и факта, че нямаше кръв първия път, ме доведе до този извод. помня колко объркана бях и как се чудих изобщо имала ли съм девственост, хаха
другото, което си мислех, беше че би било гадно да я изгубя от фалшив пенис. но като помислих още малко - и се сетих колко облекчена се чувствам, че мога никога повече да не спя с мъж или лапам пишка - се вразумих и сама отговорих на въпроса си.
надявам се да съм била ясна и изчерпателна :scratch:
уффф, може би просто съм прекалено чувствителна, ама като ви прочетох коментарите вчера - и нещо се сринах. май имам проблем с изразяването или не подбирам верните думи...
е, поне съм привърженик на истината, така че думите ти, Doña Dyke
Doña Dyke написа: но пък и смятам, че който пита, после трябва да е готов да понесе отговора.
определено ме отрезвиха и накараха да се стегна и продължа. благодаря
това, което си мислех е, че ми беше любопитно как са се чувствали тези момичета.
аз лично си мисля, че съм загубила девствеността си от собственият си пръст, защото спах с мъж за първи път доста късно - бях на 21 или 22, не помня вече. преди това се бях "занимавала със себе си" и факта, че нямаше кръв първия път, ме доведе до този извод. помня колко объркана бях и как се чудих изобщо имала ли съм девственост, хаха
другото, което си мислех, беше че би било гадно да я изгубя от фалшив пенис. но като помислих още малко - и се сетих колко облекчена се чувствам, че мога никога повече да не спя с мъж или лапам пишка - се вразумих и сама отговорих на въпроса си.
надявам се да съм била ясна и изчерпателна :scratch:

feet of clay- Брой мнения: 640
Хахахаха, според мен има проблем с този мит за кръвта. При един по-активен спортен живот или буйно детство човек изобщо не разбира кога се къса пък и кръв може да няма. Губи се, когато си кажеш, че е било за пръв път - за всеки различно.

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Да си призная, че и аз съм мислила над този въпрос многократно! Когато бях в пубертетските си години и разсъждавахме над въпроси свързани със секса с приятелки , те винаги бяха на мнение, че ... ''абе трябва мъж да си те отвори , все пак...за да е КАКТО ТРЯБВА'' Какво всъщност значи ''както трябва'' и до ден днешен не разбрах
Също така десетки пъти съм чувала тезата, че ''то с пръсти не стаа сеш се...'' То по тая логика тука всички сме девствени.. :lol: Тряа да кръстиме форума ''virgin power'' ...
И вместо да губиме време и мастило да размишляваме над въпроса '' как ранно осъзнатите хомосексуални момичета си губят девствеността'' по-добре да седнеме и всички да си признаеме коя как си я е изгубила и изгубила ли си я е въобще? :lol:
Мисля си, че така ще бъде хем по - забавно, хем по - пълноценно
Също така десетки пъти съм чувала тезата, че ''то с пръсти не стаа сеш се...'' То по тая логика тука всички сме девствени.. :lol: Тряа да кръстиме форума ''virgin power'' ... И вместо да губиме време и мастило да размишляваме над въпроса '' как ранно осъзнатите хомосексуални момичета си губят девствеността'' по-добре да седнеме и всички да си признаеме коя как си я е изгубила и изгубила ли си я е въобще? :lol:
Мисля си, че така ще бъде хем по - забавно, хем по - пълноценно

Гост- Гост
Мммдам напълно съгласна съм с Synaesthesia ! И на мен все още не ми е ясно какво би трябвало да значи това ,,както трябва,,...
Ако приемем,че с пръсти става,значи аз съм си я загубила някъде на 11-12,ако непременно говорим,че трябва да е с пенис,значи на 14,но и при мен не важеше мита за многото кръв,болка и стискане на зъби... помня само,че в началото ми беше адски странно и минути по късно исках просто всичко това да свърши,защото беше едновременно отегчително и гадно... 
Ако приемем,че с пръсти става,значи аз съм си я загубила някъде на 11-12,ако непременно говорим,че трябва да е с пенис,значи на 14,но и при мен не важеше мита за многото кръв,болка и стискане на зъби... помня само,че в началото ми беше адски странно и минути по късно исках просто всичко това да свърши,защото беше едновременно отегчително и гадно... 
Страница 2 от 2 •
1, 2
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 2 от 2