чудя се
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
чудя се
добре, Lira, бързам да изпълнявам
мислех, че ще шокирам, но...
е - чудя се как хомосексуалните момичета, които от рано знаят ориентацията си, губят девствеността си?
мислех, че ще шокирам, но...
е - чудя се как хомосексуалните момичета, които от рано знаят ориентацията си, губят девствеността си?

feet of clay- Брой мнения: 640
Местожителство: София
Re: чудя се
хайде отраннознаещи хомосексуални момичета, споделете с каките, които са живяли известен брой години в хетеро заблуда 

lira- Брой мнения: 871
Техническият процес ли се разисква? 

ами аз сега се замислих, че всъщност никога не съм виждала девствеността си и може, де факто, да не съм я изгубила. в мен се породи екзистенциалният въпрос съм ли още девствена и как да разбера? дали има тестове за девственост? една черта-девствена, две черти-не...

хахахахха!!! :lol: в случай на грешка или дефект в теста, съвсем естествено се появява и въпросът: наполовина девствена или наполовина недевствена съм всъщност
?! или съм малко девствена :confused: ... и малко не :scratch:
?! или съм малко девствена :confused: ... и малко не :scratch:
Авада- Брой мнения: 320
ъъх e как, как... наистина трябва да дефинираш девственост всъщност
. но ясно, че става дума за съвсем биологичното разбиране, feet of clay.
аз лично нямам такъв конкретен момент отпечатал се, защото нямам спомен за болка или нещо такова. нито при първия ми сексуален контакт, нито при самопроникването... предполагам дали тогава или просто с времето... се е случило да "загубя" девствеността си по начина, по който питаш.
напълно разбирам монолога на lira
аз лично нямам такъв конкретен момент отпечатал се, защото нямам спомен за болка или нещо такова. нито при първия ми сексуален контакт, нито при самопроникването... предполагам дали тогава или просто с времето... се е случило да "загубя" девствеността си по начина, по който питаш.
напълно разбирам монолога на lira
burntwithdesire написа:наистина трябва да дефинираш девственост всъщност
Обясни по-скоро какво имаш предвид под "как губят"...

мисля, че тази тема малко се припокрива с общоприетото отъждествяване, че сексът е равен на проникване. всъщност за всички, почти съм сигурна, това, което приемат за загуба на девствеността не е толкова проникване/разкъсване/болка, по-скоро първият им интимен контакт.

мисля, че тази тема малко се припокрива с общоприетото отъждествяване, че сексът е равен на проникване. всъщност за всички, почти съм сигурна, това, което приемат за загуба на девствеността не е толкова проникване/разкъсване/болка, по-скоро първият им интимен контакт.
@burntwithdesire Искрено се надявам да не е това значението на въпроса, защото за мен би представлявало задаване на отговор.
Защо при секса между жени да няма проникване? Защо загубата на девствеността при "хомосексуалните момичета, които от рано знаят ориентацията си" да е такова тайнство? Нима хименът се разкъсва единствено и само при допир с пенис?

Защо при секса между жени да няма проникване? Защо загубата на девствеността при "хомосексуалните момичета, които от рано знаят ориентацията си" да е такова тайнство? Нима хименът се разкъсва единствено и само при допир с пенис?

Т'ва пък е най-отвратителното разкъсване на химен! :evil:
burntwithdesire написа: нито при самопроникването...
Май и аз не съм девствена с помощта на един пръст
....
мой
... тогава аз сама съм се
, как се казваше... оффффффффффф
:lol:
EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
оххх, хахахахах, може ли един химен назаем, че моя не мога да го намеря.

lira написа:оххх, хахахахах,.
lira, все забравям да ти кажа, че страшно много приличаш на една моя приятелка
... и визуално, и по начин на изразяване...
.... усмих!
EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
@lira Цък и е твой.
Загубата на девственост при по-ранното осъзналите се не нещо тайнствено, не говорех за всички като цяло, просто при мен е било нещо по-неразличимо като събитие. Така както зададе въпроса feet of clay, не мога да отговоря чисто практически, не го и приемам първия си път по този начин като "бум, ето сега усетих, загубих я", но явно все пак е възможно щом в момента не съм девствена.
Не твърдя също, че няма проникване между жени, по-скоро не отъждествявам секса с проникването, т.е. има проникване - значи има секс, няма проникване - няма секс. Или не, всъщност... това го отнасям за правенето на любов...
... или така е още по-неразбираемо?
Загубата на девственост при по-ранното осъзналите се не нещо тайнствено, не говорех за всички като цяло, просто при мен е било нещо по-неразличимо като събитие. Така както зададе въпроса feet of clay, не мога да отговоря чисто практически, не го и приемам първия си път по този начин като "бум, ето сега усетих, загубих я", но явно все пак е възможно щом в момента не съм девствена.
Не твърдя също, че няма проникване между жени, по-скоро не отъждествявам секса с проникването, т.е. има проникване - значи има секс, няма проникване - няма секс. Или не, всъщност... това го отнасям за правенето на любов...
... или така е още по-неразбираемо?

Страница 1 от 2 • 1, 2 
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 2