"Фън видео вайрълс"
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4 
"Фън видео вайрълс"
На чиста кирилица това е тема за забавни клипчетата, които стават "заразни" в мрежата. За да е още по-ясно тази тема е място да се посмеем, затова нека отплескванията да са отделно. Така и така в youtube се прекарват часове. Много ясно, че лично ще започна... ето едно любимо, което отнема само пет секунди, а пък е гледано от близо 20 милиона:

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Re: "Фън видео вайрълс"
Бе мойто само от близо 3 млн. Но определено си заслужава - обаче елементарен инглиш ще е необходим...

Ihina- Брой мнения: 662
Местожителство: София
Хахахахахааааа, скандално и на ниво!
Ето нещо арабско, от което става ясно, че за истинското щастие са необходими само добри сандали...и кола
:
Ето нещо арабско, от което става ясно, че за истинското щастие са необходими само добри сандали...и кола
:Последната промяна е направена от aX Tuuu... на Сря Яну 13, 2010 2:59 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти

хахахахахахаха, момичета, благодаря ви, направо се заливах от смях
за съжаление така и не схванах как се качва, така че не мога да допринеса за доброто настроение
за съжаление така и не схванах как се качва, така че не мога да допринеса за доброто настроение

feet of clay- Брой мнения: 640
Е, не! Тия арабески ке ме утепат! 
feet of clay, както си си в ютюба вдясно от прозорчето на самия клип имаш поленце с инфо за човека, който е качил клипчето и описание на видеото... Под него имаш две полета текст... Пред едното пише URL, това е линка на клипа, а пред другото Embed... За да качиш клипчето както ние сме направили, копираш текста в поленцето, пред което бише Embed и го пействаш тук в полето, в което си пишеш поста...
Това е.

@feet of clay Има и малко по-лесен начин.
Как да публикувам клип, който да се гледа директно във форума?
ВАЖНО! Във форума могат да се гледат директно клипове само от YOUTUBE, DAILYMOTION и GOOGLE VIDEO!
1. Намерете клипа, който искате да публикувате в един от посочените горе горе три сайта.
2. Копирайте адреса на клипа, който искате да публикувате.
3. На страницата за "Писане на отговор" във форума на BGLES натиснете 5-тия бутон от 5-тата група бутони над текстовото поле. Бутонът е с изобразена върху него синя филмова лента. ВИЖ ТУК! Ще се отвори изскачащ прозорец, в който трябва да поставите копирания линк към клипа.
4. Натиснете бутона "Ok". Готово!
Ако имате други неясни неща, можете да потърсите в раздел "Въпроси/Отговори", линк към които има горе под хедъра след "Calendar" или да питате лично
Как да публикувам клип, който да се гледа директно във форума?
ВАЖНО! Във форума могат да се гледат директно клипове само от YOUTUBE, DAILYMOTION и GOOGLE VIDEO!
1. Намерете клипа, който искате да публикувате в един от посочените горе горе три сайта.
2. Копирайте адреса на клипа, който искате да публикувате.
3. На страницата за "Писане на отговор" във форума на BGLES натиснете 5-тия бутон от 5-тата група бутони над текстовото поле. Бутонът е с изобразена върху него синя филмова лента. ВИЖ ТУК! Ще се отвори изскачащ прозорец, в който трябва да поставите копирания линк към клипа.
4. Натиснете бутона "Ok". Готово!
Ако имате други неясни неща, можете да потърсите в раздел "Въпроси/Отговори", линк към които има горе под хедъра след "Calendar" или да питате лично

Ето малко клипчета с котета
А това е небезизвестното куче, което може да брои хаха
А това е небезизвестното куче, което може да брои хаха
хахахаха, Gothica, направо ме разби, умрях си от смях
благодаря за съветите, момичета - аз уж прочетох във въпроси и отговори как става, но не го бях схванала, леле. определено ми помогнахте да чатна, благодаря
знам, че не му е мястото тук, но мога ли да попитам за разяснение как да качвам снимки - това изобщо не го разбрах от обясненията. може би не съм толкова на ти с технологиите или жаргона, не знам...
благодаря за съветите, момичета - аз уж прочетох във въпроси и отговори как става, но не го бях схванала, леле. определено ми помогнахте да чатна, благодаря
знам, че не му е мястото тук, но мога ли да попитам за разяснение как да качвам снимки - това изобщо не го разбрах от обясненията. може би не съм толкова на ти с технологиите или жаргона, не знам...

Цъкаш върху бутончето със зелена снимчица и постваш линка към самата снимка. После натискаш ОК. Виж по-долу.

О, богиньо, да го изядеш, просто! Душица сладка... :lol: Аз лично обожавам да ги слушам как говорят английски... Толкова брутално сладко звучат 

последен опит, извинете

Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4