Бат' Бойко, бате :)
Бат' Бойко, бате :)
http://www.dnes.bg/politika/2009/06/29/shpigel-v-bg-lesbiiki-niama-samo-jeni-koito-ne-sa-sreshtali-boiko.73448
ооох, не знам, да се радвам ли, че най- накрая откриха лек за всяка нещастна лесбийка или да плача, че още не съм срещнала г-н Борисов и все още заблудено се занимавам с други също толкова заблудени жени. Предлагам като част от предизборната кампания на ГЕРБ да направят масови срещи на лесбийки с Бойко Борисов, последвани от чудотворното им приемане в хетеросексуалният ПРАВИЛЕН свят и мигновеното им задомяване с левенти от младежката ГЕРБ (ако има такава), последвани от задължително 2 деца и куче, за по- екстравагантните може и коте (моля без никакви лесбо асоциации!). Все пак, четейки статията така и не разбрах, защо заглавието е точно такова и как са стигнали до този извод?!?!?
ооох, не знам, да се радвам ли, че най- накрая откриха лек за всяка нещастна лесбийка или да плача, че още не съм срещнала г-н Борисов и все още заблудено се занимавам с други също толкова заблудени жени. Предлагам като част от предизборната кампания на ГЕРБ да направят масови срещи на лесбийки с Бойко Борисов, последвани от чудотворното им приемане в хетеросексуалният ПРАВИЛЕН свят и мигновеното им задомяване с левенти от младежката ГЕРБ (ако има такава), последвани от задължително 2 деца и куче, за по- екстравагантните може и коте (моля без никакви лесбо асоциации!). Все пак, четейки статията така и не разбрах, защо заглавието е точно такова и как са стигнали до този извод?!?!?

lira- Брой мнения: 868
Re: Бат' Бойко, бате :)
Ха! Няма как да не споделя, че и на мен тази новина ми попадна вчера. Зачетох, разбира се, респектирана, за най-новия лек с/у хомосескуалната ориентация, градейки вече планове как цялата българска икономика може да излезе моментално от финансовата кризата, ако започнем да "внасяме" лесбийки от чужбина и да ги караме да се осъзнаят като хетеро със 100% резултати. После се замислих още по-дълбоко. Но защо говорим само за лесбийки, дами и господа? ББ ще оправи и гейовете. Той ще оправи и хетеросексуалните, мен ако ме питате, всички ще ни оправи, но не съм сигурна колко ще ни хареса самия АКТ. Но нямаме избор... идват избори
АЛЕЛУЯ! :cheers:
От статията, за съжаление, действително не става ясно какъв е точния терапевтичен режим за изкореняване на хомосексуалните идеи при лесбийките, т.е. в какви дози, колко пъти дневно и най-вече какъв е начинът на приемане на бойкоборисин? Ако държат да са последователни в здравната журналистика, DNES.BG трябва да публикуват втора част на тази иначе алтруистична статия. Хубаво е обаче да знаем че е възможно, да се надяваме, да лелеем спасението, когато то ни чука... на вратата... :!:
АЛЕЛУЯ! :cheers: От статията, за съжаление, действително не става ясно какъв е точния терапевтичен режим за изкореняване на хомосексуалните идеи при лесбийките, т.е. в какви дози, колко пъти дневно и най-вече какъв е начинът на приемане на бойкоборисин? Ако държат да са последователни в здравната журналистика, DNES.BG трябва да публикуват втора част на тази иначе алтруистична статия. Хубаво е обаче да знаем че е възможно, да се надяваме, да лелеем спасението, когато то ни чука... на вратата... :!:
оооооооо
аман от псевдо обещания... срещала съм се, но няма да се дам 

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Re: Бат' Бойко, бате :)
Когато бате Бойко говори дори аз мълча... Направо незнам какъв коментар бих могла да оставя,а и заглавието на статията е леко неадекватно...