Face to Face 2010
:: Развлекателни :: Парти
Страница 4 от 5 • Share •
Страница 4 от 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Re: Face to Face 2010
Хахахахах какво да се прави, явно се очертава седмица на удоволствията края на юни... Face to face, Sofia pride... Какви ли още изненади ни очакват 

Хей мацки остават броени дни до партито.Моя съвет е да си пазите местенца,защото се очертава бурна нощ.Трябва да знаете ,че за това е необходимо да се обадите на номер 0898 200 000 за което най-вероятно ще трябва да оставите капаро 
Не се цупете така се практикува на всякъде ,а и партито все пак не е малко.Другото което искам да кажа,носи се слух за ВИп покани на партито....това не е вярно.Входа е отворен за всяка девойка която желае да дойде.
Надявамс е да се видим там

Не се цупете така се практикува на всякъде ,а и партито все пак не е малко.Другото което искам да кажа,носи се слух за ВИп покани на партито....това не е вярно.Входа е отворен за всяка девойка която желае да дойде.
Надявамс е да се видим там
Гост- Гост
Аз няма, на работа съм

jessy- Брой мнения: 393
Местожителство: София
Е,как ще се видим!
Моята прическа ще е .. тип Айси Рош - това ми е ник Name-a 
Моята прическа ще е .. тип Айси Рош - това ми е ник Name-a 
Гост- Гост
jessy много жалко... Иначе icy_passion чак такъв медиум не съм, че само по прическата да те позная
Ама ще се опитам
Ама ще се опитам
хахахa
Еми какво друго..може би ще съм в черно и.. абе ще те позная, вс еми се струва,ако с такава коса както си на снимката, няма как д апропусна, пък и то цяла вечер запознанства, все ще ми стигне да стигна и до теб
си мисля,
Ето виж меее 
Еми какво друго..може би ще съм в черно и.. абе ще те позная, вс еми се струва,ако с такава коса както си на снимката, няма как д апропусна, пък и то цяла вечер запознанства, все ще ми стигне да стигна и до теб
си мисля,
Ето виж меее 
Гост- Гост
Азззз ще дойдаа 

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Страница 4 от 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Similar topics» Частни здравни фондове от 2010 г.
» Списъци за бременни при постъпване в родилното и за изписване
» Генератор на бебешки имена
» Прически за деца
» Филми по действителни случаи
» Списъци за бременни при постъпване в родилното и за изписване
» Генератор на бебешки имена
» Прически за деца
» Филми по действителни случаи
:: Развлекателни :: Парти
Страница 4 от 5