Ха така...
Страница 7 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Ха така...
birdy написа:Колко хубаво, че има място за 30+!!! Приемате ли гости?
Няма гости тука! Или всички сме гости! Зависи от гледната точка!
Добре дошла!

Kris- Брой мнения: 113
Леле...30+...все едно става дума за "клуб трета възраст"...очаквам статии от "Лечител"
Момичета! Стегнете се!

Момичета! Стегнете се!

Markizata- Брой мнения: 699
Markizata написа:Леле...30+...Момичета! Стегнете се!
Ваша Светлост, след години нищо чудно Вие да предложите клуб с наименование "Симпатични и младолики лесбийки-Пенсионерки"...
защо не, нали всички остаряваме... бавно, неусетно почти?

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
Markizata написа:Леле...30+...все едно става дума за "клуб трета възраст"...очаквам статии от "Лечител"
Момичета! Стегнете се!
Само това ли? Всъщност няма да е зле да обменим опит в слагането на туршии, плетене на една кука, промоциите в магазините и малко за това, как се гледат деца и внуци...
Понякога наистина се чувствам стара. Съвсем отговорно си забраних да влизам в тийн клуба

Kris- Брой мнения: 113
iizvinqvam se za latinicata, no nqmam kirilica!
Гаджето ми е на 31 и много се кефя, някак си ми е по-сериозно, по-тежко и зряло!
АДМИНИСТРАТОР: ТРАНСЛИТЕРИРАНО С БГ ТРАНСЛАТОР!
Гаджето ми е на 31 и много се кефя, някак си ми е по-сериозно, по-тежко и зряло!
АДМИНИСТРАТОР: ТРАНСЛИТЕРИРАНО С БГ ТРАНСЛАТОР!

cool mama- Брой мнения: 380
El написа:Че аз се чувствам нещо 100-годишна сред този млад народ..
Спокойно, Ел, аз с моите 41 съм насреща!
Няма да ти е много самотно...Привет на клубчето и от мен! Чел съм че истинският живот почвал след 50 г. Вярвам го.
El написа:Че аз се чувствам нещо 100-годишна сред този млад народ..
Спокойно, Ел, аз с моите 41 съм насреща!
Няма да ти е много самотно...Привет на клубчето и от мен! Чел съм че истинският живот почвал след 50 г. Вярвам го.
-
Последната промяна е направена от El на Пон Ное 22, 2010 10:53 am; мнението е било променяно общо 1 път
El- Брой мнения: 44
Местожителство: София
Това за истинския живот след 50 г. да не го е казал някой, в чиято държава се пенсионират тогава?

DUKA- Брой мнения: 30
Уместно казано...но ако говорим сериозно, в книгите по езотерика може да се намери такова твърдение, но и да не ми го бяха казали, и сам щях да стигна до същия извод. До 50 год. човек още опознава себе си и само се учи как да живее, прави главно грешки.
Но това за 50-те год. е с оглед да доживеем до 120-150 год., което е реалната продължителност на живота.
А, между другото, от години всяка сряда си купувам вестник "Трета възраст"
, заради лунния календар там, пък и въобще си е интересен вестник.
Първо:Извинявам се ,че се включвам така, принципно нямах намерения да си правя рег,нооо не издържах на темата
Второо..Еми щом сте решили да си правите клубче на леко отчаяните 30+ (no offence), аз мисля да си направя едно "обожаваме жените над 30"
Трето: Оставето го вестника
хванете си нещо младо и лудо да ви "разнообразява".
Второо..Еми щом сте решили да си правите клубче на леко отчаяните 30+ (no offence), аз мисля да си направя едно "обожаваме жените над 30"
Трето: Оставето го вестника
хванете си нещо младо и лудо да ви "разнообразява".
Ако това е клуб за отчаяни, кажете ми и да се махам.

DUKA- Брой мнения: 30
-
Последната промяна е направена от El на Пон Ное 22, 2010 10:54 am; мнението е било променяно общо 1 път
El- Брой мнения: 44
Местожителство: София
rebecca написа: "обожаваме жените над 30"![]()
".
И аз!! И аз!!!

birdy- Брой мнения: 14
Кво да ви кажа, отчаяните си имат своя чар.
Непрекъснато захилените и доволните от всичко никога не са били идеала ми за жена. Няма да излъжа, ако кажа че харесвам само тъжни души. Когато един човек ми демонстрира непрекъсната веселост колко е суперсилен, презадоволен от живота, аз въобще, или друг човек тогава за Какво му е? Чувствам се напълно ненужен.
Непрекъснато захилените и доволните от всичко никога не са били идеала ми за жена. Няма да излъжа, ако кажа че харесвам само тъжни души. Когато един човек ми демонстрира непрекъсната веселост колко е суперсилен, презадоволен от живота, аз въобще, или друг човек тогава за Какво му е? Чувствам се напълно ненужен. Страница 7 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Similar topics» 5 НАЙ-ПОПУЛЯРНИ ФРАЗИ НА СВЕКЪРВАТА И 5 ПРАВИЛНИ ОТГОВОРА НА ТЯХ
» Lindzi хей така,отговаряй ни сега
» Lindzi хей така,отговаряй ни сега