Ха така...
Страница 5 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Ха така...
ех, особено на нашата възраст...
разбира се, че ми се иска да съм до моята половина, обвързана до уши и щастлива от споделянето на мъркане и романтика. поне за мен това е начина да се чувствам завършена
може би не съм разбрала правилно въпроса ти. но за мен нещата стоят така: ако не съм извоювала свободата си да бъда себе си, не бих могла да предложа материал за пълноценна връзка.
много бих се радвала, ако споделите и вашите мнения по въпроса
разбира се, че ми се иска да съм до моята половина, обвързана до уши и щастлива от споделянето на мъркане и романтика. поне за мен това е начина да се чувствам завършена
може би не съм разбрала правилно въпроса ти. но за мен нещата стоят така: ако не съм извоювала свободата си да бъда себе си, не бих могла да предложа материал за пълноценна връзка.
много бих се радвала, ако споделите и вашите мнения по въпроса

feet of clay- Брой мнения: 636
Местожителство: София
Всеки има право на лична свобода и пространство. За другата свобода, няма да коментирам, защото откъдето и да погледнем не сме свободни имайки предвид нормите и законите на обществото, които сме длъжни да спазваме. Та за другата, личната свобода. Естествено, че всеки я има, както и това, че трябва да оставя такава свобода на половинката си. Идеята ми е, че когато човек има връзка на която държи, по някакъв начин сам се лишава от нея. Самата същност на думата " връзка" би трябвало да кара човек да си наложи някои самоограничения... Не винаги с еполучава обаче! Понякога това да имаш връзка, нищо не означава...

Kris- Брой мнения: 113
не искам да се заяждам - просто изразявам несъгласие.
аз мисля, че специално в България се радваме на страшно голяма свобода. никъде по света, където съм ходила, няма такава свободия като нашата и ми е много мъчно, че повечето хора не го осъзнават, а се вторачват в негативното.
колкото до доброволното "лишаване от свобода" когато имаш връзка - съгласна съм, особено че не винаги се получава. май го правим докато трае "театъра", а после проглеждаме и се отдръпваме, ако не си е заслужавало. поне при мен все така протичат връзките. не че нямам хубави спомени, но ... сестра ми все ми опява, че прекалено се раздавам и това ми било грешката. все повтаря, че ако искам да си запазя връзката, трябва да съм малко кучка. ех, де да можех...
мислите ли, че е вярно?
аз мисля, че специално в България се радваме на страшно голяма свобода. никъде по света, където съм ходила, няма такава свободия като нашата и ми е много мъчно, че повечето хора не го осъзнават, а се вторачват в негативното.
колкото до доброволното "лишаване от свобода" когато имаш връзка - съгласна съм, особено че не винаги се получава. май го правим докато трае "театъра", а после проглеждаме и се отдръпваме, ако не си е заслужавало. поне при мен все така протичат връзките. не че нямам хубави спомени, но ... сестра ми все ми опява, че прекалено се раздавам и това ми било грешката. все повтаря, че ако искам да си запазя връзката, трябва да съм малко кучка. ех, де да можех...
мислите ли, че е вярно?

feet of clay написа:не искам да се заяждам - просто изразявам несъгласие.
Няма да го приема за заяждане
. Няма и да споря! Просто ще уточня, че дори и в Бългрия има действащи закони, които трябва да спазваме. Законите са вид ограничение и следователно означава, че не сме напълно свободни. 

Законите не са вид ограничение.
feet не, не трябва да си кучка , бъди :sunny:
feet не, не трябва да си кучка , бъди :sunny:
julie- Брой мнения: 20
Местожителство: Sofia
абе аз съм си слънчице, въпросът е, че като съм прекалено добричка ми се качват на главата..
чуденето ми беше това пречи ли ми за успешна връзка - все не ми се вярва, ама..
чуденето ми беше това пречи ли ми за успешна връзка - все не ми се вярва, ама..

[quote="чуденето ми беше това пречи ли ми за успешна връзка - все не ми се вярва, ама..[/quote]
Добър ден и... честит празник!
Много дами не приемат 8 март , аз обаче съм на мнение че колкото повече празници-толкова по-добре.
Не смятам, че да си добър това пречи на една връзка. Напротив.. Това може да стане заразно.
Добър ден и... честит празник!
Много дами не приемат 8 март , аз обаче съм на мнение че колкото повече празници-толкова по-добре.
Не смятам, че да си добър това пречи на една връзка. Напротив.. Това може да стане заразно.

Не мисля, че става въпрос за това дали да си добър. Добрината не пречи сига да не е прекалена. Просто въпреки нея, трябва да държим на принципите си, защото иначе определено ни се качват на главата...

Kris написа: Просто въпреки нея, трябва да държим на принципите си, защото иначе определено ни се качват на главата...
ах как хубаво би ми било тааааам
Забележка от администратора:
Моля, пишете на кирилица. Ако нямате кирилица, в ляво има "БГ транслатор", който може да кирилизира латиница.
julie написа:ах как хубаво би ми било тааааам
Вятър ме вее мен, на бяла кобила... Ще вземеш да простинеш

Здравейте и от мен 
И аз се присъединявам към групата нищо, че темата изглежда малко запустяла

И аз се присъединявам към групата нищо, че темата изглежда малко запустяла
Гост- Гост
Време е да пораздвижим тази част от форума......

freedom- Брой мнения: 133
Привет и от мен,аз също се присъединявам към групата,защото ЕГН ми определено говори в полза на групата,а това за женитбата ще го оставя за следващият си живот

Rohlio- Брой мнения: 15
Местожителство: Elin Pelin
Страница 5 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Similar topics» 5 НАЙ-ПОПУЛЯРНИ ФРАЗИ НА СВЕКЪРВАТА И 5 ПРАВИЛНИ ОТГОВОРА НА ТЯХ
» Lindzi хей така,отговаряй ни сега
» Вицове - да се посмеем!
» Lindzi хей така,отговаряй ни сега
» Вицове - да се посмеем!