BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Ха така... 5 5 8

Ха така...

:: Клубове :: 30+

Страница 9 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Ха така...

Писане by mimok on Пет Сеп 23, 2011 8:51 am

Embarassed "Отчаяна" , защото с една от форума се срещнахме. Като се видяхме на живо се видя, че тя е десет пъти по - от мен. Да не говорим за външност и характер сме пълна противоположност аз на нея и тя на мен. Сдърпахме се за един майтап пред нейн скъп приятел, с когото тя се познаваше от много години. Чудихме се как да я успокояваме двамата нея - кофти конфузна ситуация се получи и на другия ден още повече се влоши обстановката. Стана ѝ криво, че съм динамична натура и все още имам в себе си огън, който гори и при нея е обратното - загаства и на моменти е тъжна с нейното настроение. Който да живее с нея тя направо ще го извади от равновесие. Другото ми е кофти трудния ми характер за изтрайване за разлика от нея.

mimok

Брой мнения: 163

Върнете се в началото Go down

Писане by Kris on Съб Сеп 24, 2011 7:22 am

mimok, само ще ти кажа, че от една единствена среща ако си отчаяна, не знам, как ще се справяш занапред! Представям си ако се беше срещнала с мен... Предполагам, че когато след време събереше сили да пишеш, поста ти щеше да е изпълнен не с отчаяние, а с ужас!!! Така че си плюй в пазвата и се радвай на късмета си! Smile Чудя се как ме търпи жената до мен, но това е доказателство всъщност, че рано или късно срещаш човека, който си е за теб! Smile

Kris

Брой мнения: 113

Писане by mimok on Съб Сеп 24, 2011 5:39 pm

Smile Embarassed Ако питаш мен е по - добре да се свиква отсега, а не след време. Защото става зле и се примирих се за себе си, но важното от всичко което разбрах за нея до тук в нейното последно писмо което получих. Може да ме понася и другото след време ще се намести на мястото, затова не бързам и просто ѝ дадох шанс. Всеки има право на шанс и друго дали ще го използва добре или зле зависи само от самите нас.

mimok

Писане by Kris on Нед Сеп 25, 2011 7:51 am

Ти и даваш шанс, тя дава шанс на теб... Какво по- хубаво от това? Понякога най- несъвместимите характери създават невероятно успешна връзка. Важно е любов да има!

Kris

Брой мнения: 113

Писане by mimok on Нед Сеп 25, 2011 4:45 pm

Да и е така, но с едно "но" не трябва да знае за нея майка ми, иначе ще стане кофти и напечено за мене и с нея много не ми се седи да говоря вкъщи. Просто ми трябва друг човек и се вкопчила в мене, като удавник в сламка.
Времето ще покаже кое и как ще се развие между нас. Smile
Всеки има право на шанс да опита и важното е да го приеме и да се пробва.

mimok

Страница 9 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics

:: Клубове :: 30+