Спам
:: Развлекателни :: Игри
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Спам
Моля, придържайте се стриктно към темата :!: :lol:
Заглавието ще ви ориентира.
Никога не си гладя дрехите.
Веднъж ..докато спях блажено, една девойка ми отмъкна тениската. Отварям аз очи и какво да видя >>опънала тя дъската до леглото и ме дебне с едно око да не се събудя.
Заглавието ще ви ориентира.
Никога не си гладя дрехите.
Веднъж ..докато спях блажено, една девойка ми отмъкна тениската. Отварям аз очи и какво да видя >>опънала тя дъската до леглото и ме дебне с едно око да не се събудя.

Последната промяна е направена от Milena на Пет Яну 08, 2010 10:12 am; мнението е било променяно общо 1 път

Milena- Брой мнения: 37
Местожителство: София
Re: Спам
Общо взето има против, когато се получават проблеми с навигацията и хората се ориентират трудно, особено по-новите и се налага да се пита къде има тема за това и т.н.
Иначе можете да пишете за всичко, което ви е интересно. Затова, когато нещата са в отделни категории, би трябвало да е по-лесно. Може да се направят и разни асоциативни теми... да се започват от нещо и да се види до къде ще се стигне.
Иначе и аз не си гладя дрехите, но явно ключът е в простирането, защото не им личи... особено!
Иначе можете да пишете за всичко, което ви е интересно. Затова, когато нещата са в отделни категории, би трябвало да е по-лесно. Може да се направят и разни асоциативни теми... да се започват от нещо и да се види до къде ще се стигне.Иначе и аз не си гладя дрехите, но явно ключът е в простирането, защото не им личи... особено!

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
...и ако могат "админите" да попитат "аджеба къде го видяхте това стриктно отношение"? :lol:
aX Tuuu..,
Познавате ли хора, които си гладят чорапите, вие от тях ли сте (питам сериозно)?

хахахах, супер тема, аз си мислех да отворя такава направо в кошчето, нещо като "Кътчето на клошаря" :lol:

lira- Брой мнения: 871
burntwithdesire, възможно е твоите приятели да се шегуват с теб....или пък ти с мен :scratch: .
lira, хаха, винаги може да сменим заглавието
/мястото, ако "админите"
са съгласни.
lira, хаха, винаги може да сменим заглавието
/мястото, ако "админите"
са съгласни.
Милена, ами по-вероятно е с мен да се шегуват, защото съм доста лесна по принцип хаха
Но уж ме уверяваха, че са били свидетели на този ритуал. Не искам и да си представям до колко реален е бил.
А ти познаваш ли хора, които толкова обичат да гладят, че чак и чорапите?
Но уж ме уверяваха, че са били свидетели на този ритуал. Не искам и да си представям до колко реален е бил.А ти познаваш ли хора, които толкова обичат да гладят, че чак и чорапите?

Аз познавам един такъв човек, при това доста отблизо
Но сега като говорите така негативно и с отвращение за простите хорица, които и чорапите си гладят, как да се разкрия
:lol:
Темата мога да я преместя, ако и когато пожелаете, че да няма после пак "ама те админите..."
Но сега като говорите така негативно и с отвращение за простите хорица, които и чорапите си гладят, как да се разкрия
:lol: Темата мога да я преместя, ако и когато пожелаете, че да няма после пак "ама те админите..."

Нееее хахахх наистина ли ги гладиш?
Това е един доста перфекционистичен навик... всичко това заради ръбчето, което минава по свода на крака ли се прави или от стремеж за гладкост, или няма замисляне за причината?
Но че не го разбирам, не ми прави отношението негативно.
Това е един доста перфекционистичен навик... всичко това заради ръбчето, което минава по свода на крака ли се прави или от стремеж за гладкост, или няма замисляне за причината?

Но че не го разбирам, не ми прави отношението негативно.

Контекстът малко понамирисваше на дискриминация
Честно казано гладя чорапи, само ако някой предяви претенции за това. Мойте не си ги гладя много често, но да кажем, че когато са изгладенки са някакси по-меки и стилно обвиват крачето ми с чувствени памучни ласки. :lol: Сега ако не ви накарам да си ги гладите и вие, те на!
Честно казано гладя чорапи, само ако някой предяви претенции за това. Мойте не си ги гладя много често, но да кажем, че когато са изгладенки са някакси по-меки и стилно обвиват крачето ми с чувствени памучни ласки. :lol: Сега ако не ви накарам да си ги гладите и вие, те на!

Аз не гладя чорапи, даже не би ми хрумнала подобна дейност... но когато са ми ледени нозите, ги мяткам на радиатора и после ги обувам топли-топли
... "чувствените памучни ласки" са пак на лице, мила ми Doña Dyke ! 

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
Хахахаха, зависи от стандартите! 

лелеееее, аз съм другата крайност, май не си гладя нищо, освен ако е не е прекалено брутално положението. всъщност май като си облека дрехите, те сами се опъват и стават едни гладки гладки..или пък някоя добра фея тайно ми глади нещата без да знам...съмнявам се

lira- Брой мнения: 871
На мен ми изглеждат по-добре измачкани.
... Или хайде - небрежно изгладени хаха. Особено, когато се отнася за ризи.
... Или хайде - небрежно изгладени хаха. Особено, когато се отнася за ризи.Страница 1 от 2 • 1, 2 
:: Развлекателни :: Игри
Страница 1 от 2