BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Хора,моля ви помогнете ми... 5 3.7 3

Хора,моля ви помогнете ми...

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Хора,моля ви помогнете ми...

Писане by Doña Dyke on Пет Юни 11, 2010 11:01 pm

Не знам. Очевидно такива отношения между хората са често срещани, но на мен действията ми се струват егоистични от нейна страна и мазохистични от твоя. Освен това предполагам, че ти самата много отдавна знаеш точно какво трябва да направиш, ако не желаеш да ти се случва това, което ти се случва. Греша ли?

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Върнете се в началото Go down

Писане by sun_rise on Пет Юни 11, 2010 11:25 pm

Ами не не грешиш така е ... отностно за егоистичните и мазохистични чувства си още по права... Да знам, че сигурно трябва да я оставя сл като толкова време вече е с друга ... и тъкмо си казвам няма да званя и да пиша и изведнъж от нищото тя ми се обажда и си казвам аа може и да се променят нещатата, докато не се стигне пак до този момент .... и сега нз .. какво да правя. ...

sun_rise

Брой мнения: 52

Писане by Doña Dyke on Съб Юни 12, 2010 11:43 am

Защо си мислиш, че нещата ще се променят? И по-скоро - как мислиш, че ще се променят, какво мислиш, че ще стане?

Doña Dyke
Admin

Писане by sun_rise on Съб Юни 12, 2010 11:49 am

Не знам дали ще се промени нещо надявам се .... еми аз 8 месеца не съм била с никои др ... надявам се да се върне ... надявам се да се разпочарова от '' сегашното си гадже'' струва ти се безумие ?

sun_rise

Писане by Doña Dyke on Съб Юни 12, 2010 4:12 pm

На мен какво ми се струва няма значение Wink По-скоро е важно на теб как ти се струва да слагаш стоп на живота си заради една малка статистическа вероятност...

Doña Dyke
Admin

Писане by sun_rise on Съб Юни 12, 2010 4:30 pm

Ами не мисля, че е една малка статистическа вероятност да сигурно е невъзможно ... а относно това,че сум казала стоп на живота не живея ...гледам но не виждам или тя или никоя в момента ... надявам се да се върне въпреки, че вече няма да ми пише защото новата я боли от факта, че ми пише ....

sun_rise

Писане by Doña Dyke on Съб Юни 12, 2010 4:42 pm

Не разбрах много от отговора ти малка ли е или не вероятността. Както и да е.

Виж, общо взето не вярвам много в силата на съветите, защото аз лично никога не ги спазвам Neutral Смятам, че човек трябва сам да узрее и да стигне до правилния за него избор/решение. И да ти кажа "не я чакай", едва ли ще се случи в този момент.

Doña Dyke
Admin

Писане by sun_rise on Съб Юни 12, 2010 4:54 pm

Ами и аз нз дали е малка/голяма вероятността да се върне ... и явно няма да се върне... мерси все пак за всички коментари (: .......

sun_rise

Писане by Doña Dyke on Съб Юни 12, 2010 5:07 pm

Е, желая ти нещата да се развият по възможно най-добрия за всички начин колкото се може по-скоро. Успех.

Doña Dyke
Admin

Писане by sun_rise on Съб Юни 12, 2010 7:21 pm

Едва ли, но благодаря Smile

sun_rise

Писане by schizophrenic on Нед Юни 13, 2010 4:00 pm

Защо едва ли? Понякога най-добрия за теб начин не съвпада с това, което искаш. Тоест, ти може да не получиш това, което сега искаш, но това да е най-доброто за теб в момента.

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Писане by sun_rise on Нед Юни 13, 2010 8:54 pm

dontknow

Надявам се да е така ... въпреки, че не го чувствам да е най-доброто за момента

sun_rise

Писане by SoShy on Пет Юли 02, 2010 12:25 am

sun_rise болката която изпитваш в момента ще те направи по-силна. Онова което не ни убива ни прави по-силни ! Не знам кой го е казал, но е истина и го казвам от опит.
Каквито и съвети да ти даваме, както и да се опитваме да ти помогнем, това което изпитваш няма да се промени. Трябва да си го изживееш, изстрадаш и изплачеш... тогава сама ще разбереш, че този човек не е залсужил и една малка част от онова което изпитваш към него !
Но само едно искам да ти кажа... спри да звъниш, не пиши, отдръпни се... така ще ти е по-лесно да се излекуваш. Тя винаги ще си ти е тръпка, но не забравяй, че след всеки край идва едно ново начало Smile))
Спукай балончето в което живееш сега и не слагай живота си в рамка, защото те очакват невероятни изживявания за каквито дори не си мечтала Smile))

SoShy

Брой мнения: 23
Местожителство: Sofia

Писане by sun_rise on Съб Юли 03, 2010 7:11 pm

Soshy ..... знам, че си права и аз сама ги разбирам тези неща...но някак си е по силно от мен правя глупост сл глупост опитвам се по някакъв начин да я върна .... а явно май, че с търсене по тел. пишане на sms.... и по чатове едва ли би помогнало за нещо ... по скоро да я отдръпне нея още повече ... от мен ;s

Забележка на администратора: писането на кирилица е задължително.

sun_rise

Писане by SoShy on Съб Юли 03, 2010 9:47 pm

Да определено ще я отблъсне... знам, че на думи е лесно да ти кажа спри, но тук идва твоята роля - да го направиш. Никои не казва, че е лесно... sun_rise , казвам го защото съм минала от там, знам колко много боли, знам колко вечери съм си забивала глупавата тиква във възглавницата, за да мога да изкрещя и да не събудя нашите ... знам как всичко около мен ми напомняше на нея и нещо вътре в мен ме караше да драсна само едно sms-че... но твое е решението да не го направиш, защото после почваш да чакаш да ти отговори. Тя естествено не го прави защото вероятно и е писнало, но ти продължаваш да чакаш, надяваш се... на сутринта се будиш и си проверяваш телефончето за ново съобщение, но уви няма нищо ... от там тръгва разочарованието, болката, мъката ... МАЦКА ЗАЩО СИ ГО ПРИЧИНЯВАШ ?!?!?!
Незнам така ли е при теб, може да е различно.

С мацката за която споменах сега сме много добри приятелки, наистина пътищата ни се разделиха, но се чуваме, излизаме и времето което изкарваме заедно е много яко Smile))

От тук натам ти си решаваш какво да правиш, това е моя съвет към теб. Успех !

SoShy

Брой мнения: 23
Местожителство: Sofia

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics