BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Какво е вашето мнение младо момиче да харесва по-възрастни жени

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Какво е вашето мнение младо момиче да харесва по-възрастни жени

Писане by EVI on Сря Фев 24, 2010 4:19 pm

Northern`Light написа:...вниманието ми нон стоп е насочено към 2..дори 3 години по-малки ..:

Някои двойки имат разлика в годините повече от 15 или 20+ ..... 2 или 3 години са нищо в сравнение с тях! Живеят си мирно, кротко и в пълно разбирателство, драга Smile ... от личен опит ти думам.

EVI

Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс

Върнете се в началото Go down

Писане by Гост on Сря Фев 24, 2010 4:40 pm

EVI написа:
Northern`Light написа:...вниманието ми нон стоп е насочено към 2..дори 3 години по-малки ..:

Някои двойки имат разлика в годините повече от 15 или 20+ ..... 2 или 3 години са нищо в сравнение с тях! Живеят си мирно, кротко и в пълно разбирателство, драга Smile ... от личен опит ти думам.

ама не става дума за малолетни нали...това ми беше мисълта :lol:

Гост
Гост

Писане by stella5656 on Чет Фев 25, 2010 9:54 pm

Northern`Light на колко години си?

stella5656

Брой мнения: 12
Местожителство: София

Писане by EVI on Пон Мар 01, 2010 2:07 pm

Northern`Light написа:ама не става дума за малолетни нали...това ми беше мисълта :lol:

Не, разбира се... за 18 годишни и нагоре иде реч... Cool Smile

:evil: Оня ден гледам по новините, 11 годишна ромка родила... дете ражда дете?! :affraid: Явно в България понятието 'малолетен' е доста размито, но това е друга тема...

EVI

Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс

Писане by stella5656 on Нед Мар 07, 2010 10:56 pm

Май няма нито желаещи нито осмеляващи се

stella5656

Брой мнения: 12

Писане by feet of clay on Вто Мар 09, 2010 3:27 pm

ами аз може и да не съм младо момиче вече /леле/, ама харесвам какички, щото са по-интересни. някак ми е скучно с по-младите, вече не ме вълнуват техните неща и не се получават интересни разговори.
уф, сега пък се притесних, че звучи кофти...но си е така
вярно е, че някъде около 30те почти се поуеднаквяваме на акъл, така че след тази възраст /приблизително/ няма толкова голямо значение възрастовата разлика
и все пак - каките са си голяма работа, хихи

feet of clay

Брой мнения: 636

Писане by Гост on Сря Апр 14, 2010 12:08 am

Мисля,че точно тази тема е за мен Very Happy Аз мисля,че е напълно нормално повечето млади момичета да си падат по какички..Защо? Ами по простата причина,че те излъчват онова..тайнствено,магическо привличане... Вече с няколко връзки зад гърба си ,с усещането си за жена и с това,че знаят какви са,какво искат и реално как да го постигнат.Самото им излъчване си е друго..по зрели са,по чувствени и сериозни са във взаимоотношенията си,по дълбоки някак и уравновесени са чувствата им и изцяло като личности са много по-интересни и загадъчни ..Имаш чувството , че четеш роман едв али не ,когато общуваш с да речем над 5,6 години по-големи и повече от теб.. И най-вече заради това,че бързаме да пораснем,че всичко искаме да ни е ясно,да знем всичко и нямаме търпение за нищо и се втурваме в желанието си да опознаем какичките,да изпитаме невероятни усещания,защото имат опит и т.н.
За мен нещата са малко по-различни.. Аз не ги възприемам като опитни мишки едва ли не,защото искам да опитам с по-голяма.Какво ли би било усещането..Като цяло излъчването з амен има огромно значение.Точно защото имат години житейски опит зад гърба си,изглеждат и вдъхват увереност ,зрялост,женственост и .. не мога точно да се изразя..Просто харесвам женствените жени..по зрелите..Обичам да ги ухажвам и някак се чувствам като Дон Жуан или Казанова около тях.. Вярно не ми се случва всеки ден,но..определено усещането е невероятно и някак все си мисля,че най-накрая бих се влюбила.. и в момента точно това ми се случва.. Някак сладко и магнетично съм опиянена от една жена.. в истинския смисъл на думата..невероятна е..вярно разликата в годините е голяма,но не чак толкова.. Желая е и то толкова силно.,..колкото никога до сега не съм желала някого..Така,че мисля,че си е съвсем нормално да харесваме каки Smile Вярно, че евентуална връзка,сериозна с тях би била трудна..но..ако имаме сходни интереси така малко повече,и при желание и възникнала любов всичко е постижимо Smile Все пак живота е кратък и трябва да се наслаждаваме и да изпиваме всяка капчица вино,която той,живота ни предоставя..да се опияняваме постоянно и непрекъсанто,когато имаме възможност Smile

Гост
Гост

Писане by blacknwhite on Чет Юли 29, 2010 2:51 am

аз съм на 15 и постоянно харесвам по - възрастни Very Happy ехх тея каки4ки
ама и наборите не са за изхвъляне

blacknwhite

Брой мнения: 22
Местожителство: sofia

Писане by Ins@ane on Чет Авг 19, 2010 12:55 pm

Ами аз всъщност си падам по по-малките и невинните хехех ... За това малко ми е странно това, но ги има всякакви, така че нямам право да ги критикувам или нещо подобно ...

Ins@ane

Брой мнения: 112
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...

Писане by rainbow_eyes on Нед Дек 12, 2010 11:43 pm

Ами аз също мисля,че да се заглеждаш по по-възрастни от теб жени е напълно нормално. Лично аз още от 5-6 годишна си харесвах една какичка,която живееше в моя вход и винаги грейвах като я видя. До ден днешен тази тенденция да харесвам по-големи или на мойта възраст жени не е отминала. По-малки по принцип не ме привличат по същия начин.
Така че няма от какво да се притесняваш..

rainbow_eyes

Брой мнения: 468
Местожителство: Sofia

Писане by guess_me on Нед Яну 16, 2011 2:16 am

Аз не разбирам като цяло ... манията по какичките. Смятам, че това, което може да те привлече в жена по - голяма от теб с 6-7 години, може да бъде намерено и в жена на твоята възраст, зависи дали я има връзката, усещането и т.н. и т.н . Не съм против зарибявките на млади момичета с каки, даже няма лошо, нека се вземат щом се обичат Very Happy , лично при мен я няма тази мания .

guess_me

Брой мнения: 8

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics