Филми
Страница 4 от 9 • Share •
Страница 4 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Филми
Doña Dyke написа:Да не забравяме "BUT I'M A CHEERLEADER". Дори американските мажоретки знаят кое е по-добро![]()
Много мразя бозави филми като този
Ако някой намери някой стойностен филм,който наистина да си заслужава да го постне,аз одавна не съм попадала на нещо качествено... не американска мижава комедия.
aleks4et0- Брой мнения: 88
Кажи си критериите за стойностен филм? Или поне дай два-три примера, за да знаем какво имаш предвид. Защото всеки може да ти предложи "стойностни филми", но по неговите си разбирания.

schizophrenic- Брой мнения: 536
Местожителство: Пловдив
Под стойностен филм имам предвид,такъв който може да те разчувства емоционално,да ти влезе под кожата и да бъде изигран от добри актриси Пример - Lost And Delirious,Boys Don't Cry,Gia...

aleks4et0- Брой мнения: 88
High Art, Ghosted, Loving Anabelle...ако търсиш основно драми.
Във всеки жанр си има стойностни филми. На мен, обаче, ми въздействат емоционално, имат добри актриси и ме разчувстват също и филмчета от типа I don't think straight, Saving Face u Imagine Me&You, но ако не харесваш по-леки филмчета с хубав край, едва ли ще ти допаднат
Във всеки жанр си има стойностни филми. На мен, обаче, ми въздействат емоционално, имат добри актриси и ме разчувстват също и филмчета от типа I don't think straight, Saving Face u Imagine Me&You, но ако не харесваш по-леки филмчета с хубав край, едва ли ще ти допаднат

Ако искате плачливи филми "Хачико" за едно куче много е тъжно,изплаках си очите. Но принципно аз си падам по азйацкото кино. Ако искате нещо романтично и забавно "200 килограма" и много други. Аз съм обожавам "Нана" за две момичета с едно и също име,като единственото нещо което ги свързва е само обичта и имената.

sleepy_bunny- Брой мнения: 89
Е, много ясно. Много ми харесва как навсякъде изтъкват, че една от най-добрите лесбийски филмови сцени е измислена от братя хетеросексуални 
Самия филм като изпълнение ми идва малко... като преиграване, но пък наистина сцените между актрисите са добри

Самия филм като изпълнение ми идва малко... като преиграване, но пък наистина сцените между актрисите са добри

dontknow написа:Е, много ясно. Много ми харесва как навсякъде изтъкват, че една от най-добрите лесбийски филмови сцени е измислена от братя хетеросексуални
Всъщност не е така.
Братята като едни интелигентни момчета са използвали консултант, не само за тази сцена, но и за диалозите, външния вид и жестовете на героините.
Та консултантката се казва Susie Bright и се появява във филма като мацката в бара, която Джина Гершон се опитва да свали

TEsla- Брой мнения: 19
Местожителство: Ту тук ту там
Е, те това не го знаех. Предполагах, че са ползвали консултант - то просто няма на къде без такъв. Поздравления за добрия избор на консултант 

Така, така... Без намерение да дразня изградения вкус на филмовите критици ще споделя впечатленията си от последния тематичен филм, който гледах тази вечер, а именно "The Secret Diaries of Anne Lister".
Като първа и най-важна точка отбелязвам, че беше един от тези лесбо филми, които успях да изгледам докрай, а това само по себе си е постижение. На когото му е харесал "The Fingersmith", може спокойно да гледа и г-ца Листър.
Второ, съдържанието с няколко думи - историческа драма за живота на лесбийка в края на 18ти век в Англия, любовния й живот и огромното й търпение в търсене на щастието. Можете да намерите тук.
А, да! И няма български субтитри засега.
Приятно гледане.
Като първа и най-важна точка отбелязвам, че беше един от тези лесбо филми, които успях да изгледам докрай, а това само по себе си е постижение. На когото му е харесал "The Fingersmith", може спокойно да гледа и г-ца Листър.
Второ, съдържанието с няколко думи - историческа драма за живота на лесбийка в края на 18ти век в Англия, любовния й живот и огромното й търпение в търсене на щастието. Можете да намерите тук.
Приятно гледане.
о не, в 18ти век не е имало лесбийки! тогава всичко е било природно и естествено! този филм сигурно ще да е някаква лесбо-комунистическа манипулация, която развращава младите, на какви житейски ценности би ги научил!

lira- Брой мнения: 824
По дяволите, всичките ми опити отидоха напразно..._________________
If what I think is happening is happening - it better not be.
Luxe/ написа:Fingersmith![]()
Уникален ще го гледам пак в скоро време...

stifito1- Брой мнения: 436
Местожителство: Gorna Orqhovica
Doña Dyke написа:Така, така... Без намерение да дразня изградения вкус на филмовите критици ще споделя впечатленията си от последния тематичен филм, който гледах тази вечер, а именно "The Secret Diaries of Anne Lister".
Приятно гледане.
Субс има от доста време...мой...
Филма е много хубав...Теглете...

stifito1- Брой мнения: 436
Местожителство: Gorna Orqhovica
Страница 4 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Similar topics» Филми по действителни случаи
» Нови филми, субтитри, торенти...
» Филмчета - анимация с БГ-аудио - линкове за сваляне
» Последния хубав филм, който гледахте?
» Градински цветя