Филми
Страница 9 от 9 • Share •
Страница 9 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Филми
Извинявам се, ако вече е споменат, но на мен лично ми допадна и филмчето Kyss Mig, не е кой знае какво, но не е и пълна боза 

passion007- Брой мнения: 7
Местожителство: Бургас
i can't think straight е може би любимия ми тематичен филм. Сигурно от детските си години не съм била така запленена от актриса, така, както от Шийтал Шет. А списъкът на imdb е толкова неподреден, че е лудост да ги гледаш в този ред
Между другото, не знам дали някой спомена Out at the wedding, но за мен това е един от най-смешните филми, които съм гледала
Между другото, не знам дали някой спомена Out at the wedding, но за мен това е един от най-смешните филми, които съм гледала

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
Едно уточнение за филма “The Secret Diaries of Miss Anne Lister” (“Тайните дневници на г-ца Ан Листър”) – той е направен по дневниците (26 тома) на Ан Листър – аристократка, живяла в Англия в началото на 19 век. Част от съдържанието им – там, където тя описва любовните си и сексуални преживявания, е написано с измислен от нея код. Така тя се е застраховала, че и да бъдат открити, тези дневници няма да бъдат разчетени (поне не бързо). Първи ги открива в началото на 20 ти век в къщата й един от нейните наследници. Негов приятел успява да разчете текста. Наследникът обаче, поради хомосексуалната си ориентация и поради широко разпространеното в обществото по това време мнение, че отклоненията в сексуалната ориентация са наследствени, решава да не оповестява дневниците. Много по-късно те са отново преоткрити и разчетени.
Филмът придава един доста романтичен оттенък на цялата история. Всъщност дневниците разкриват доста по-жестока действителност, в която Ан Листър и хората като нея е трябвало да оцеляват. Първата любов на Листър – извънбрачно дете на баща англичанин и майка индийка, умира в лудница, неспособна да се справи с общественото неприемане не само поради ориентацията си, но и поради външния си вид, който я е отличавал от останалите.
Филмът придава един доста романтичен оттенък на цялата история. Всъщност дневниците разкриват доста по-жестока действителност, в която Ан Листър и хората като нея е трябвало да оцеляват. Първата любов на Листър – извънбрачно дете на баща англичанин и майка индийка, умира в лудница, неспособна да се справи с общественото неприемане не само поради ориентацията си, но и поради външния си вид, който я е отличавал от останалите.

mouse- Брой мнения: 55
Стая в Рим (2010) / Room in Rome има го и в Замунда.
Не е много по мой вкус, но пак е тематичен.
Не е много по мой вкус, но пак е тематичен.
Сетих се за още два : Eloise и Kyss Mig. Тези наистина са много хубави. След гледането им, направо ми идваше да хвана някоя, и да я нагушкам. Eloise е по-тежък, а другия е много свеж и има много хот лов.
Сега изгледах мн. хубав филм ,направо ме разтърси ,не е тематиче ,но си мисля ,че си заслужава да му отделите време Информаторът

aliena82- Брой мнения: 38
Местожителство: Бургас
Гледахте ли Артистът? Обра Оскарите, страхотен филм!
Последната промяна е направена от Diana Collect на Нед Апр 01, 2012 4:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Hoops&Yoyo- Брой мнения: 133
Местожителство: Sofia
Съвсем случайно попаднах в един мол тази вечер, където съвсем случайно и непланирано решихме да отидем на кино, случайно и по реда на изключването от афиша си избрахме "Шпионски свалки" /"The means war".
Очаквах поредната лека посредствена холивудска комедия. Честно казано, отдавна не се бях забавлявала толкова искрено!
Филмът наистина си го бива
Очаквах поредната лека посредствена холивудска комедия. Честно казано, отдавна не се бях забавлявала толкова искрено!
Филмът наистина си го бива

Markizata- Брой мнения: 699
breakfast on pluto
О, чудесно, че сподели. Бях го забравила. С радост ще го изгледам отново.
lexi- Брой мнения: 446
Местожителство: имам местожителство :)
One.nOn.BlOnde, много ти благодоаря за филма! Точно това ми се гледаше от много време насам!
nokia- Брой мнения: 57
Страница 9 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics» Филми по действителни случаи
» Нови филми, субтитри, торенти...
» Филмчета - анимация с БГ-аудио - линкове за сваляне
» Последния хубав филм, който гледахте?
» Градински цветя
» Нови филми, субтитри, торенти...
» Филмчета - анимация с БГ-аудио - линкове за сваляне
» Последния хубав филм, който гледахте?
» Градински цветя