BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Филми 5 5 2

Филми

Страница 9 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Филми

Писане by passion007 on Съб Яну 14, 2012 2:01 pm

Извинявам се, ако вече е споменат, но на мен лично ми допадна и филмчето Kyss Mig, не е кой знае какво, но не е и пълна боза Smile

passion007

Брой мнения: 7
Местожителство: Бургас

Върнете се в началото Go down

Писане by schizophrenic on Съб Яну 14, 2012 11:13 pm

i can't think straight е може би любимия ми тематичен филм. Сигурно от детските си години не съм била така запленена от актриса, така, както от Шийтал Шет. А списъкът на imdb е толкова неподреден, че е лудост да ги гледаш в този ред

Между другото, не знам дали някой спомена Out at the wedding, но за мен това е един от най-смешните филми, които съм гледала

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Писане by mouse on Нед Яну 15, 2012 12:23 am

Едно уточнение за филма “The Secret Diaries of Miss Anne Lister” (“Тайните дневници на г-ца Ан Листър”) – той е направен по дневниците (26 тома) на Ан Листър – аристократка, живяла в Англия в началото на 19 век. Част от съдържанието им – там, където тя описва любовните си и сексуални преживявания, е написано с измислен от нея код. Така тя се е застраховала, че и да бъдат открити, тези дневници няма да бъдат разчетени (поне не бързо). Първи ги открива в началото на 20 ти век в къщата й един от нейните наследници. Негов приятел успява да разчете текста. Наследникът обаче, поради хомосексуалната си ориентация и поради широко разпространеното в обществото по това време мнение, че отклоненията в сексуалната ориентация са наследствени, решава да не оповестява дневниците. Много по-късно те са отново преоткрити и разчетени.
Филмът придава един доста романтичен оттенък на цялата история. Всъщност дневниците разкриват доста по-жестока действителност, в която Ан Листър и хората като нея е трябвало да оцеляват. Първата любов на Листър – извънбрачно дете на баща англичанин и майка индийка, умира в лудница, неспособна да се справи с общественото неприемане не само поради ориентацията си, но и поради външния си вид, който я е отличавал от останалите.

mouse

Брой мнения: 55

Писане by Rabalux on Нед Фев 12, 2012 3:28 pm

Стая в Рим (2010) / Room in Rome има го и в Замунда. Smile Не е много по мой вкус, но пак е тематичен.

Rabalux

Брой мнения: 15

http://www.wix.com/aleksandravalcheva/freedom

Писане by Rabalux on Пон Фев 13, 2012 8:29 pm

Сетих се за още два : Eloise и Kyss Mig. Тези наистина са много хубави. След гледането им, направо ми идваше да хвана някоя, и да я нагушкам. Eloise е по-тежък, а другия е много свеж и има много хот лов. Embarassed

Rabalux

Брой мнения: 15

http://www.wix.com/aleksandravalcheva/freedom

Писане by aliena82 on Вто Фев 28, 2012 1:31 pm

Сега изгледах мн. хубав филм ,направо ме разтърси ,не е тематиче ,но си мисля ,че си заслужава да му отделите време Информаторът

aliena82

Брой мнения: 38
Местожителство: Бургас

Писане by Hoops&Yoyo on Сря Фев 29, 2012 5:06 pm

Гледахте ли Артистът? Обра Оскарите, страхотен филм!

Последната промяна е направена от Diana Collect на Нед Апр 01, 2012 4:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Hoops&Yoyo

Брой мнения: 133
Местожителство: Sofia

Писане by Markizata on Съб Мар 10, 2012 12:22 am

Съвсем случайно попаднах в един мол тази вечер, където съвсем случайно и непланирано решихме да отидем на кино, случайно и по реда на изключването от афиша си избрахме "Шпионски свалки" /"The means war".
Очаквах поредната лека посредствена холивудска комедия. Честно казано, отдавна не се бях забавлявала толкова искрено!
Филмът наистина си го бива Very Happy Very Happy Very Happy

Markizata

Брой мнения: 699

Писане by One.nOn.BlOnde on Нед Апр 01, 2012 2:25 am

breakfast on pluto

One.nOn.BlOnde

Брой мнения: 12

Писане by lexi on Нед Апр 01, 2012 7:30 am

breakfast on pluto

Smile О, чудесно, че сподели. Бях го забравила. С радост ще го изгледам отново.

lexi

Брой мнения: 446
Местожителство: имам местожителство :)

Писане by nokia on Нед Апр 01, 2012 2:43 pm

One.nOn.BlOnde, много ти благодоаря за филма! Точно това ми се гледаше от много време насам!

nokia

Брой мнения: 57

Страница 9 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics