Какво ви се иска да кажете в момента?
:: Развлекателни :: Игри
Страница 2 от 67 • Share •
Страница 2 от 67 •
1, 2, 3 ... 34 ... 67 
Re: Какво ви се иска да кажете в момента?
Хм, дали не ни трябва една чат/спам тема, в която да си бъбрим безсмислици, или просто да раздумваме...
Пък аз утре трябва да ставам в 6 сутринта... Гняяяяяяяс! Аз съм вампир /и вещица/ по дяволите! В 6 сутринта трябва да си лягам, не да ставам!!! :x
Пък аз утре трябва да ставам в 6 сутринта... Гняяяяяяяс! Аз съм вампир /и вещица/ по дяволите! В 6 сутринта трябва да си лягам, не да ставам!!! :x

Ihina- Брой мнения: 660
Местожителство: София
Мисля, че направихме почти всяка тема чат/спам тема.
Чак ми е съвестно понякога, ама само понякога.
Чак ми е съвестно понякога, ама само понякога.

jessy- Брой мнения: 393
Бе защо всички сте така стриктни относно тоя спам не мога да разбера. Нека има отплесване, нека има безсмислици... нека всеки да бъбри това, което му се бъбри! Все накрая нишката на разговора ще си влезе в бримката на темата някак си.
Наздраве с току що отвореното малиново вино!
Наздраве с току що отвореното малиново вино!
Явно някои от нас сме стресирани от един друг форум, в който това никак не се толерираше. (питай EVI, тя ще ти каже)
Иначе и аз съм на мнение, че е по-важно лаф да става, от колкото да си мълчим стриктно по темите.
Иначе и аз съм на мнение, че е по-важно лаф да става, от колкото да си мълчим стриктно по темите.

Може ли, може ли да спамим, юпиии! Мисля да отворя нова игра "Какво пиеш в момента?", агрий?

lira- Брой мнения: 824
Хахаха, давай де.

Наздраве с току-щу допития английски чай с мляко! Че нещо се мъча да настивам... *подсмрък с едно вампирско зъбче, надничащо измежду устенцата*
Въобще не се натанцувах достатъчно на фирмения купон по случай Коледа и нова година
Оф, трябва да си лягам... Направо срам, ви казвам... Аз в 3 през ноща си лягам по принцип, сега откак съм на новата работа в 11... Уджас!!! :( :cry:
Айде отваряйте нови теми /ха, вие вече ги отворихте - загубен интернет доставчик :evil:/ пък аз ви казвам "сънчо" и до утре, другиден или до когато *мах, мах*
Въобще не се натанцувах достатъчно на фирмения купон по случай Коледа и нова година
Оф, трябва да си лягам... Направо срам, ви казвам... Аз в 3 през ноща си лягам по принцип, сега откак съм на новата работа в 11... Уджас!!! :( :cry:
Айде отваряйте нови теми /ха, вие вече ги отворихте - загубен интернет доставчик :evil:/ пък аз ви казвам "сънчо" и до утре, другиден или до когато *мах, мах*

Лека нощ, Ihina.

Ihina написа:Наздраве с току-щу допития английски чай с мляко! Че нещо се мъча да настивам... *подсмрък с едно вампирско зъбче, надничащо измежду устенцата*![]()
Въобще не се натанцувах достатъчно на фирмения купон по случай Коледа и нова година![]()
Чарминг.
(мах-мах) обратно и успешно утре
Ама аз наистина мислех, че съм махнала алуминиевото капачеее... пък то нали не се запали много...иии го угасих бързо... и даже не гръмна микровълновата. :lol:

lira, наздраве! :drunk: 

EVI- Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс
burntwithdesire написа:Ihina написа:Наздраве с току-щу допития английски чай с мляко! Че нещо се мъча да настивам... *подсмрък с едно вампирско зъбче, надничащо измежду устенцата*![]()
Въобще не се натанцувах достатъчно на фирмения купон по случай Коледа и нова година![]()
Чарминг.(мах-мах) обратно и успешно утре
Хехе
мерси, може да не е бил особено успешен, но беше лек...Искам да кажа само, че току-що гледах най-тъпия филм в цялото съществувание! Ако на някой IQто му е прекалено височко и иска да си го смъкне с едно 20 пункта, да ме пита, веднага ще го уредя :lol: Резултатът ще е това -

Е айде кажи кой, че ми стана интересно, ама няма да го гледам че IQ-ти си ми трябва. :lol:

Страница 2 от 67 •
1, 2, 3 ... 34 ... 67 
Similar topics» Какво слушате в момента?
» Годишнини от сватбата- кога какво празнуваме? Идеи за подаръци, за всяка от годишнините.
» Какво цвете си?
» Какво говорят частите на тялото за характера ни?
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» Годишнини от сватбата- кога какво празнуваме? Идеи за подаръци, за всяка от годишнините.
» Какво цвете си?
» Какво говорят частите на тялото за характера ни?
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
:: Развлекателни :: Игри
Страница 2 от 67