Какво мислиш за аватара на предишната?
:: Развлекателни :: Игри
Страница 2 от 22 • Share •
Страница 2 от 22 •
1, 2, 3 ... 12 ... 22 
Re: Какво мислиш за аватара на предишната?
Хаха, на стълбите на Сейнт Пол в Лондон, не пуша, тъй че не ровичкам из чантата а си настанявам балтончето върху нея... Цайсите са марка Туборг, маратонките и да ме застреляш не мога да си спомня
Хммм... Като гледам твойто аватарче си ми иде да си кажа: "Искам ли пуканки с този филм на ужасите?!"
Хммм... Като гледам твойто аватарче си ми иде да си кажа: "Искам ли пуканки с този филм на ужасите?!"

Ihina- Брой мнения: 660
Местожителство: София
Кажи ми, че вече не носиш бели чорапи с каквото и да е? :lol: Това за мен е като чорапите със сандал. Иу. :lol: 

burntwithdesire написа:Кажи ми, че вече не носиш бели чорапи с каквото и да е? :lol: Това за мен е като чорапите със сандал. Иу. :lol:
Всъщност повечето ми са черни или шарени... и с пръсти..., белите са един два чифта и ги нося, когато съм в ала Джако настроение :cheers: Мнението ми за чорапи със сандал е подобно... Добре, че не нося сандали *ухил*
Тази снимка е просто уникална
На мен тези ракурси никога не ми се получават... Обаче имам една друга, която от няколко дена си мисля да споделя в лесикона...Та супер аватар... А за предния си мислех... "Някой си е забравил Рейбана!"

Много ми харесват такъв тип снимки на стълби. Очилата също много ми допадат.
Последната промяна е направена от Gothica на Вто Яну 05, 2010 10:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Да живеят чорапите с пръсти!
Следващият ми аватар тогава, Ихина, ще е специален поздрав за теб.
Добре, че гугъл знае вместо мен какво е Рейбан. Верно много печеше в ранното утро тогава.
Следващият ми аватар тогава, Ихина, ще е специален поздрав за теб. Добре, че гугъл знае вместо мен какво е Рейбан. Верно много печеше в ранното утро тогава.

burntwithdesire, аз си мисля, че на тази ти профилна снимка едни бели хавлиени чорапки биха стояли перфектно под сандалките 

lira- Брой мнения: 824
Това трябва да се пробва някой път! Ама толкова хавлиени, че чак да скриват самия сандал хаха.
лира, представям си само как в следващия момент след заснемането на кадъра, някое минаващо покрай вас момиче, няма как да не се е спряло, привлечена от тази струяща интересност.
Ихина - поздрав!
лира, представям си само как в следващия момент след заснемането на кадъра, някое минаващо покрай вас момиче, няма как да не се е спряло, привлечена от тази струяща интересност.

Ихина - поздрав!

е с тая снимка, изкърти, мноо яко оптически ни лъжеш (или тва не е оптическа измама?!?) освен това много обичам отраженията! + за чорапките

Благодарим, благодарим
Оптически е, да, няма лъжа, няма измама хех, а и аз страшно много обичам отраженията - особено в локви. 

Да, да, разгледах ти фотофорумския профил
много ми допада една снимка на сянката ти при влаковете. Аз постоянно си снимам сянката (освен циците,хахаха)
много ми допада една снимка на сянката ти при влаковете. Аз постоянно си снимам сянката (освен циците,хахаха)
Aхахах. И аз така... за сянката
И краката също впрочем!
Радвам се, че си го разгледала профила.
И краката също впрочем!Радвам се, че си го разгледала профила.
Чорапи с пръсти?
Някой се опитва да докопа портокалче... м?

Някой се опитва да докопа портокалче... м?

EVI- Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс
burntwithdesire написа:Ихина - поздрав!
Ихааа, колко приличат на моите!
:cheers: И аз имам един чифт дето са на лилави лентички... В момента съм с черните обаче...А снимката м/у другото е уникална
Тъкмо си се радвах на чорапките, когато съзрях илюзията, направо забих нос в монитора, за да се убедя, а после се сетих и сянката на ръката да погледна :clap: Еви... освен пуканките ти трябва и едно малко възглавниче, да го гушиш, като стане много страшно :affraid: :cheers:

Спациални поздрави за подписа!

Divz- Брой мнения: 1159
Divz написа:Спациални поздрави за подписа!![]()
Мерси, рядко попадам на хора, които да знаят какво значи...
Колкото до аватарчето... Ммм... Изглеждаш готова да изядеш някой гаден професор с парцалите

Страница 2 от 22 •
1, 2, 3 ... 12 ... 22 
Similar topics» Годишнини от сватбата- кога какво празнуваме? Идеи за подаръци, за всяка от годишнините.
» Какво цвете си?
» Какво говорят частите на тялото за характера ни?
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» Какво мислите за татосите
» Какво цвете си?
» Какво говорят частите на тялото за характера ни?
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» Какво мислите за татосите
:: Развлекателни :: Игри
Страница 2 от 22