За какво си мислите в момента?
:: Развлекателни :: Игри
Страница 2 от 28 • Share •
Страница 2 от 28 •
1, 2, 3 ... 15 ... 28 
Re: За какво си мислите в момента?
Мисля дали да не се включа към някоя школа по бойни изкуства... Откакто смених старата работа вече няма как да се прибирам пеша и да се раздвиждам... Много ще заседна... В работата - на стол, вкъщи - на фотьойл... :affraid: Ама нищо подходящо не намирам в Герена 

Ihina- Брой мнения: 662
Местожителство: София
@ Дивз: тогава мисля че светът може да свърши още тази година, каква ти 2012-та...
@burnt: еххх, недей преди да съм я видяла
@Ihina: пробвай вкъщи с петички на лампата, известна поза "прилеп". подобрява кръвообращението освен това
какъв тип бойни изкуства те влекат?
@burnt: еххх, недей преди да съм я видяла
@Ihina: пробвай вкъщи с петички на лампата, известна поза "прилеп". подобрява кръвообращението освен това

junkpaper- Брой мнения: 425
@ junkpaper: Много ясно! Те маите са се объркали. Земетресеня - да, бе, да! Любовната година на Скорпиона е в основата на всичко! :lol:

Divz- Брой мнения: 1217
Е, стига песимисъм. Може пък някой далновиден световен политик да вземе да изсели всички скорпиони на някой безлюден остров през 2010. Това ще ми реши и проблема с квартирата 
Егати купона ще е, масажи с прясно кокосово мляко и лов на акули сутрин, нощи покрай огъня, за някои - в него...
То просто светът ще рухне за 2 години без скорпионите. Прави са били Маите. Особено Мая Бежанска, милата дали си е легнала вече, или и тя е права...

Егати купона ще е, масажи с прясно кокосово мляко и лов на акули сутрин, нощи покрай огъня, за някои - в него...
То просто светът ще рухне за 2 години без скорпионите. Прави са били Маите. Особено Мая Бежанска, милата дали си е легнала вече, или и тя е права...

Безлюден остров... Не мисля, че ще ми допадне, освен ако не успея да си скова казан и да си варя бананова ракия :lol:
Аз залагам на Мая Новоселска - по- скоро тя е грандмастър голямата глава в случая
Аз залагам на Мая Новоселска - по- скоро тя е грандмастър голямата глава в случая

аз съм "ЗА" безлюдния остров, ще мога да си отглеждам... билки и да си варя аяхуаска
по цял ден ще си правя пясъчни замъци и ще събирам миди, слушайки морето във всичките му разновидности, ей така бих прекарала последните две години от живота си...
по цял ден ще си правя пясъчни замъци и ще събирам миди, слушайки морето във всичките му разновидности, ей така бих прекарала последните две години от живота си...
Хахаха.. Аяхуаска, бананова ракия.. важното е да има какво да се пие. Пък и подозирам, че с малко повече старание банановата ракия може да стане точно толкова ефективна, колкото аяхуаска 

на тебе ракията, на мене чистата природна сила, другите скорпиони предлагам да ги поробим или нещо такова, все пак демокрацията би била невъзможна в такъв социум 

Каква демокрация! Почти нищо не би било възможно в такъв социум. Но идеята с робството ми допада - струва си да се пробва! 

junkpaper написа:@Ihina: пробвай вкъщи с петички на лампата, известна поза "прилеп". подобрява кръвообращението освен това![]()
И петичките и лампата ще прашасат като велоергометъра, който си стои в хола неупотребяван... Трябва да е извън къщи и нещо платено, та да имам сериозен стимул да го правя... Желанието не ми е проблем... Проблемът ми е, че вкъщи, сама, не ми е интересно... и следователно, не го правя...
Иначе ме влекат айкидо, кунг-фу, тай-чи... Искам нещо с философия, не искам просто да ме учат да чупя кратуни...

Във всяко бойно изкуство има философия, просто повечето от тях са силно комерсиализирани и сведени до бойни спортове, като философията им се е загубила по трасето. 

jessy- Брой мнения: 395
jessy написа:Във всяко бойно изкуство има философия, просто повечето от тях са силно комерсиализирани и сведени до бойни спортове, като философията им се е загубила по трасето.
Е, да, и аз това се опитвам да избегна, тази комерсиализация и българизация... Снощи разглеждах сайта на едно айкидо доджо. Имат си раздел с етикет на доджото, правила на поведение, церемонии... Доста ми хареса как звучеше, но тренировките им са пон., сряда и пет. от 19,15... След работа... Малко неудобно...

Ако решиш да се запишеш, ще чакам да разказваш как е. 

jessy- Брой мнения: 395
jessy написа:Ако решиш да се запишеш, ще чакам да разказваш как е.
Едва ли ще стане скоро, ако въобще, но иначе, обезателно

Страница 2 от 28 •
1, 2, 3 ... 15 ... 28 
Similar topics» Какво мислите за татосите
» Какво мислите за режим без следобеден сън?
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво сънувах снощи?
» Какво мислите за режим без следобеден сън?
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво сънувах снощи?
:: Развлекателни :: Игри
Страница 2 от 28