Въпросчета за два дена...
:: Развлекателни :: Игри
Страница 25 от 26 • Share •
Страница 25 от 26 •
1 ... 14 ... 24, 25, 26 
Re: Въпросчета за два дена...
Киа , здравей! Здравей, EVI, здравейте момичета =)
Как си днес? Добре, благодаря. На работа съм и както забелязвате си уплътнявам работното време много добре тук
Защо този ник, какво означава? Разновидност на истинското ми име. Харесва ми.
Как изглеждаш? Висока, слаба, брюнетка.
Опиши се с няколко думи! Ако говорим за личността ми - доста странна. Силна, упорита, с твърди принципи и философия за живота. Трудно е нещо да ми задържи интереса и вниманието за по-дълго. Нетърпелива съм. Обожавам животните.
Как се казваш? Казвам се Кристина
На колко си години? Гоня 24
Колко си висока? 169 см
Колко тежиш? 43-4 кг
Цвят на очите? кафЕви
Колко ти е дълга косата в момента и цвят на косата? До преди два месеца я загащвах в дънките, но сега я поокастрих. В момента е почти къса, но ще я пусна до раменете. Брюнетка.
С кой живееш в момента? С майка си и 5 котки (съвсем сериозно). В събота ще приютя и няколко бебета-котета за известно време =)
Какво учиш/работиш? Колежка съм на Доктор Психо.
Как определяш сексуалната си ориентация?
Как разбра, че харесваш жени? Винаги съм го знаела.
Любим сезон? Най-хубавото на географското ни положение е, че имаме и четирите сезона. Обичам ги всичките, всеки има своя уникален чар.
Можеш ли да плуваш, какъв стил? Стил - камък. хехе
Имаш ли колело, караш ли? Нямам, но ми се иска да карам. Миналото лято се чудех дали да си купя.
А кола, и имаш ли шофьорска книжка? Отлагам курсовете от няколко години, все нямам време, нямам желание, да мине кампанията, да мине зимата, да мине сесията, да мине...
Какъв автомобил би искала да имаш? С покрив, врати, волан, седалки...
Каква музика ще си пускаш в колата? Силна =)
Любимият ти стил музика? Хаус, денс и напоследък някакви, които не знам какво се водят.
Любими групи, наши и чужди? Нямам любими.
Коя музика ти е противна? Чак противна-никоя, но не обичам да звучи чалга, особено „турбо” варианти.
Ако зависи от теб, би ли забранила чалгата? Не. Не музиката прави простотията, а самите простаци и не говоря само за чалгата, а за всеки един стил музика.
Ходиш ли на концерти? Много рядко, когато някой ме покани, но ми се иска да ходех по-често.
Последния концерт, на който си била? Не си спомням, но пък мога да кажа последното парти - Armin Van Buuren, Sunny Beach август ‘11
А на театър? Не ме влече.
Познаваш ли известни личности, кои? И как се запознахте? Ммм имам малко странни разбирания за известна личност.
За какво се ядоса последно? Ядосах се на себе си, затова, че позволих на една клиентка да ме провокира...
А, заради какво се усмихна? На една приятелка, която дойде в офиса с 2 бири точно след като се ядосах.
Опиши един твой ден?
Ставам.
Гледам в една точка 30 мин.
Пия кафе около 30 мин, като продължавам да гледам същата точка.
Прекарвам в банята около час.
След като отмине сутрешният ударен флегматизъм се започва с нещо от сорта на този статус, който пуснах във Фейсбук преди около месец:
Работя.
Правя около 100 полици на ден.
Правя резервация.
Наглеждам една страница,която поддържам.
Звъни ми служебния тел.
Колежката ми дава още работа.
Звъни ми личния тел.
Вуйчо ми дава инструкции някакви.
Пиша жалба,за изхвърлени кученца и малтретирана котка.
Имам задачи за приюта-административни,с много мислене.
Гледам закони.
Мисля за котето,утре пътува,а нямам парите за пътя :/
Майка ми звъни,иска някакви заявления да пускам.
Полиците трябва да се обявят.
Нямам време.
Гладна съм.
Спи ми се.
Опиши стаята си? Моят идеално подреден хаус, разположен на около 30 квадрата, черни стени с черно-бели фотографии на красиви жени, голям телевизор, като за късогледи, доста шкафчета...
Последния филм, който гледа? Тримата мускетари 3D, снощи.
Коя книга четеш в момента? Конституционно и наказателно право. Едновременно с Идентичност, младост, криза – Ерик Ериксън
Препоръчай филм, който ти е направил добро впечатление! Тримата мускетари. =)
Препоръчай книга/автор! Не мога да препоръчам. Чета предимно тежка психология и разни философски. И не помня заглавия и автори, само съдържанието.
Любимата ти книга е? Ами, нямам любима, но ми хареса много "Да се обичаме с отворени очи" на Хорхе Букай. Доста лекичка е в сравнение с тези, които чета по принцип.
Имаш ли домашно животинче? Зоопарк
Ходила ли си на срещи с непознати, с които си се запознала в интернет? Да.
Била ли си разочарована от такива срещи? Не бих казала. Прекарах добре.
Колко потребителки познаваш реално от този сайт? Нито една
Кои съфорумки ти допадат най-много тук, и би искала да се запознаеш с тях реално? Мисля да отговоря дипломатично - всички сте чудесни =)
В компания си по-скоро мълчалива, или си душата на компанията? Пълен темерут. Предпочитам да си общувам с хората по отделно, затова избягвам компании, или си говоря с един човек, нейде отстрани... Но ако съм в шумно заведение и не си говорим, лудея все едно съм сама в целия свят.
Когато ти е тъжно какво правиш? Научила съм се да не ми е тъжно.
Имала ли си гадже-мъж? Имала съм.
Мнението ти за секса с мъж? Оу, не, не, не, не, не, не...Не!
Би ли забременяла? Цял ден гледам едно бебе на десктопа ми и правя странни физиономии. Бих.
Влюбена ли си в момента? Само в себе си за жалост.
Споделена ли е любовта ти? Естествено
Колко пъти си се влюбвала? Няколко. Но само веднъж по-сериозно.
Най-дългата ти връзка? Не съм имала истинска връзка, само илюзорни такива.
Ревнива ли си? Нененнене. Ревността е претенция за собственост, а никой, никога не притежава никого.
В колко държави си била? Ммм...4, в едната ме арестуваха, в другата подкарах за малко бус без книжка, в третата се любувах на прелестните Алпи през лятото, а през четвъртата минах транзит и спах през цялото време.
Летяла ли си със самолет? Не.
Скачала ли си с бънджи, ако "НЕ", искаш ли? И без това често ми се вие свят и ми се гади, така че - не мерси, обожавам тръпката от височините, но да съм с главата на горе =)
Нещото, което искаш да ти се случи в най-скоро време е? Да срещна сродна душа.
Вярваш ли на интуицията си? Тя ми е GPS в живота.
Ако си осиновена, би ли потърсила биологичната си майка? Кръвта не прави родителя, така че – не.
Набожна ли си, вярваш ли в Бог? Не.
Любима религия? Майката природа.
Гримираш ли се? Да, но леко, само подчертавам, не се боядисвам...
Била ли си някога с много къса коса? Много къса-не. Това, което е в момента (и мисля да пусна малко) е най-късия вариант.
Имаш ли обувки с токчета? Един гардероб, но нося само няколко от тях.
А рокли, поли? Имам и нося.
С какво си облечена в момента? Дънки и риза.
Имаш ли татуировка? Да, чисто новичка. Прекрасничка. Драконче на корема. Имам и пиърсинг на езика и пъпа.
Спортуваш ли, какво? Бързо писане на клавиатурата. За съжаление не спортувам друго.
Взимала ли си наркотици, какви? Ако броим розовите хапченца (
) шегувам се. Не обичам нищо, което ме прави по-тъпа.
Пиеш ли алкохол, какъв? Рядко пия и винаги с мярка. Бяло вино, Мохито, и Блъди Мери. И бира.
Напивала ли си се някога, какво правиш като се напиеш? Такива работи не се помнят
Злопаметна ли си? Имам проблеми с паметта по принцип, помня около 5 мин. Ако направя сериозно усилие.
Пушиш ли? Ако "ДА", каква марка цигари? Не, астматичка съм.
Какво най-много харесваш в себе си? Обичам това, че се обичам. Това означава, че съм на прав път, към човека, който искам да бъда. И затова, че казвам такива умни неща като предното изречение хихихи
А какво не харесваш в себе си? Асоциаността си на моменти.
Какви жени харесваш? Напълно луди, отворени, открити, достъпни, земни, обичащи животните, истински.
Какъв ти е компютъра, имаш ли лаптоп? Лаптоп с няколко липсващи копчета, счупен дисплей и вързан към монитор.
Каква марка ти е GSM-a , а с каква мелодия звъни? Щом издържа на бой, след полет все още работи и чувам глас в него, марки и мелодии не ме вълнуват.
Ако има форумна среща (на този сайт), ще дойдеш ли? Ако съм поканена и съм свободна тогава, да, бих дошла.
Пишеш ли стихове, разкази? О...не, не ме бива в такива неща.
Ще напишеш нещо твое тук? Траляля (правя се на чукната
)
Можеш ли да рисуваш? Любител съм, много даже, но само се наслаждавам от страни на чуждите произведения.
Излизала ли си със скицник из природата да твориш? Драсканиците в пръстта броят ли се?
От какво те е страх? От влечуги.
Като малка каква искаше да станеш? Стюардеса (4-5 г.) , вътрешен дизайнер ( 6-7 г), прокурор, съдия, полицайка (8-15 г.)
Добро дете ли беше, или зло? Бях добро, но адски диво дете.
С кукли ли си играеше, или? Да. И с листа, с пръчки, с животни (но никога, така че да им навредя или да им наруша естествения начин на живот) , с опаковки от разни неща, с всичко си играех.
Чупила ли си крак, ръка? Всичко съм си чупила, дори гръбнака, бях много диво дете, все още прищракват кости в тихите нощи...
Караш ли кънки, ролери, ски? Не.
Можеш ли да свириш на някой инструмент? Не.
Най-големия композитор-депресант за теб е? Не знам.
Можеш ли да пееш? Добре де, нищо не мога, признах си вече.
Изпей нещо, което ти хрумва в момента? Само да те гепна Радке, дънките щ’и цепна...оп са, оп са! ... Една приятелка се бъзикаше вчера с това.
Ако се загубиш в гората, можеш ли да се ориентираш по звездите? Неее, но ако се загубя в гората, ще се надявам никой, никога да не ме намери и да си остана сред природата, звездите и звуците на листата...
Можеш ли да запалиш огън като търкаш две пръчки? /Не ми отговаряй, че носиш две запалки в джоба! / Пробвала съм, не става. И не носих две запалки в джоба, но намерих кибрит.
Била ли си на лов, риболов? Най-големия ужас в живота ми. Със срам ще кажа - да. Бях дете и не осъзнавах, че рибата ще умре, след като я хвана. Хванах рекордно голяма каракуда, майка ми я сготви и ... станах вегетарианка.
Би ли убила животно? А човек? Водила съм за евтаназия /приспиване/ кучета и котки, които са се мъчили и не са имали никакви шансове за живот /занимавам се с животни, ако не е станало ясно/ По друг начин не бих убила животно никога. Човек – да, бих.
Според теб, какво престъпление трябва да е направил човек, че да заслужава да му се отнеме живота? Изнасилване на дете. Убийство по осбено жесток начин. Убийство по особено жесток начин на животно.
Самоубийството за теб е? Право на всеки, но психолога в мен ще каже- недейте да се саубивате...
Кремация или ковчег би избрала за себе си? Кремация.
Любимият ти цвят? Зелено, зелено, зелено. Обичам да е зелено.
Можеш ли да плетеш с куки?. Не, но мога да убия някой с тях.
(Не разбрах има ли полицайки тук?)
Ходиш ли на нуди плажове? Нееее
Миналото лято къде беше на почивка? Доста пътувам, съчетавам и работа с удоволствие, така че не мога да бъда конкретна.
А къде би отишла това лято? На 101 места, както винаги.
Посещавала ли си някога офиса на "Джемини"? На кое?
Познаваш ли някои от тамошните гей-активисти? Не, явно трябва да почета по въпроса.
Беше ли на последния гей-парад? Не, но активно го „рекламирах” с една прекрасна статия.
Някой обиждал ли те е заради сексуалната ти ориентация? Да, бившето ми гадже-мъж, когато още мислех, че съм Би.
Носиш ли пръстен на палеца си? Носех преди време, още преди да разбера, че е някакъв символ за хомосексуалност. Но го загубих така или иначе.
Според теб, ако някой има розов перчем в косата си, гей ли е? Не.
Обичаш ли обиколките по молове и магазини? Сигурно съм единствената жена на света, която не обича да пазарува. Обичам дрешките и сие да са вече прилежно подредени в гардероба ми, без да се е налагало, да си губя времето по магазини, да гледам купища дрехи и най-вече да ги меря.
Последното нещо, което си купи? Вазелин...за татуйровката.
Задай ми въпрос! Защо според теб, някои жени правят "муцки", когато се оглеждат и когато се снимат? =)
Как си днес? Добре, благодаря. На работа съм и както забелязвате си уплътнявам работното време много добре тук
Защо този ник, какво означава? Разновидност на истинското ми име. Харесва ми.
Как изглеждаш? Висока, слаба, брюнетка.
Опиши се с няколко думи! Ако говорим за личността ми - доста странна. Силна, упорита, с твърди принципи и философия за живота. Трудно е нещо да ми задържи интереса и вниманието за по-дълго. Нетърпелива съм. Обожавам животните.
Как се казваш? Казвам се Кристина
На колко си години? Гоня 24
Колко си висока? 169 см
Колко тежиш? 43-4 кг
Цвят на очите? кафЕви
Колко ти е дълга косата в момента и цвят на косата? До преди два месеца я загащвах в дънките, но сега я поокастрих. В момента е почти къса, но ще я пусна до раменете. Брюнетка.
С кой живееш в момента? С майка си и 5 котки (съвсем сериозно). В събота ще приютя и няколко бебета-котета за известно време =)
Какво учиш/работиш? Колежка съм на Доктор Психо.
Как определяш сексуалната си ориентация?
Как разбра, че харесваш жени? Винаги съм го знаела.
Любим сезон? Най-хубавото на географското ни положение е, че имаме и четирите сезона. Обичам ги всичките, всеки има своя уникален чар.
Можеш ли да плуваш, какъв стил? Стил - камък. хехе
Имаш ли колело, караш ли? Нямам, но ми се иска да карам. Миналото лято се чудех дали да си купя.
А кола, и имаш ли шофьорска книжка? Отлагам курсовете от няколко години, все нямам време, нямам желание, да мине кампанията, да мине зимата, да мине сесията, да мине...
Какъв автомобил би искала да имаш? С покрив, врати, волан, седалки...
Каква музика ще си пускаш в колата? Силна =)
Любимият ти стил музика? Хаус, денс и напоследък някакви, които не знам какво се водят.
Любими групи, наши и чужди? Нямам любими.
Коя музика ти е противна? Чак противна-никоя, но не обичам да звучи чалга, особено „турбо” варианти.
Ако зависи от теб, би ли забранила чалгата? Не. Не музиката прави простотията, а самите простаци и не говоря само за чалгата, а за всеки един стил музика.
Ходиш ли на концерти? Много рядко, когато някой ме покани, но ми се иска да ходех по-често.
Последния концерт, на който си била? Не си спомням, но пък мога да кажа последното парти - Armin Van Buuren, Sunny Beach август ‘11
А на театър? Не ме влече.
Познаваш ли известни личности, кои? И как се запознахте? Ммм имам малко странни разбирания за известна личност.
За какво се ядоса последно? Ядосах се на себе си, затова, че позволих на една клиентка да ме провокира...
А, заради какво се усмихна? На една приятелка, която дойде в офиса с 2 бири точно след като се ядосах.
Опиши един твой ден?
Ставам.
Гледам в една точка 30 мин.
Пия кафе около 30 мин, като продължавам да гледам същата точка.
Прекарвам в банята около час.
След като отмине сутрешният ударен флегматизъм се започва с нещо от сорта на този статус, който пуснах във Фейсбук преди около месец:
Работя.
Правя около 100 полици на ден.
Правя резервация.
Наглеждам една страница,която поддържам.
Звъни ми служебния тел.
Колежката ми дава още работа.
Звъни ми личния тел.
Вуйчо ми дава инструкции някакви.
Пиша жалба,за изхвърлени кученца и малтретирана котка.
Имам задачи за приюта-административни,с много мислене.
Гледам закони.
Мисля за котето,утре пътува,а нямам парите за пътя :/
Майка ми звъни,иска някакви заявления да пускам.
Полиците трябва да се обявят.
Нямам време.
Гладна съм.
Спи ми се.
Опиши стаята си? Моят идеално подреден хаус, разположен на около 30 квадрата, черни стени с черно-бели фотографии на красиви жени, голям телевизор, като за късогледи, доста шкафчета...
Последния филм, който гледа? Тримата мускетари 3D, снощи.
Коя книга четеш в момента? Конституционно и наказателно право. Едновременно с Идентичност, младост, криза – Ерик Ериксън
Препоръчай филм, който ти е направил добро впечатление! Тримата мускетари. =)
Препоръчай книга/автор! Не мога да препоръчам. Чета предимно тежка психология и разни философски. И не помня заглавия и автори, само съдържанието.
Любимата ти книга е? Ами, нямам любима, но ми хареса много "Да се обичаме с отворени очи" на Хорхе Букай. Доста лекичка е в сравнение с тези, които чета по принцип.
Имаш ли домашно животинче? Зоопарк
Ходила ли си на срещи с непознати, с които си се запознала в интернет? Да.
Била ли си разочарована от такива срещи? Не бих казала. Прекарах добре.
Колко потребителки познаваш реално от този сайт? Нито една
Кои съфорумки ти допадат най-много тук, и би искала да се запознаеш с тях реално? Мисля да отговоря дипломатично - всички сте чудесни =)
В компания си по-скоро мълчалива, или си душата на компанията? Пълен темерут. Предпочитам да си общувам с хората по отделно, затова избягвам компании, или си говоря с един човек, нейде отстрани... Но ако съм в шумно заведение и не си говорим, лудея все едно съм сама в целия свят.
Когато ти е тъжно какво правиш? Научила съм се да не ми е тъжно.
Имала ли си гадже-мъж? Имала съм.
Мнението ти за секса с мъж? Оу, не, не, не, не, не, не...Не!
Би ли забременяла? Цял ден гледам едно бебе на десктопа ми и правя странни физиономии. Бих.
Влюбена ли си в момента? Само в себе си за жалост.
Споделена ли е любовта ти? Естествено
Колко пъти си се влюбвала? Няколко. Но само веднъж по-сериозно.
Най-дългата ти връзка? Не съм имала истинска връзка, само илюзорни такива.
Ревнива ли си? Нененнене. Ревността е претенция за собственост, а никой, никога не притежава никого.
В колко държави си била? Ммм...4, в едната ме арестуваха, в другата подкарах за малко бус без книжка, в третата се любувах на прелестните Алпи през лятото, а през четвъртата минах транзит и спах през цялото време.
Летяла ли си със самолет? Не.
Скачала ли си с бънджи, ако "НЕ", искаш ли? И без това често ми се вие свят и ми се гади, така че - не мерси, обожавам тръпката от височините, но да съм с главата на горе =)
Нещото, което искаш да ти се случи в най-скоро време е? Да срещна сродна душа.
Вярваш ли на интуицията си? Тя ми е GPS в живота.
Ако си осиновена, би ли потърсила биологичната си майка? Кръвта не прави родителя, така че – не.
Набожна ли си, вярваш ли в Бог? Не.
Любима религия? Майката природа.
Гримираш ли се? Да, но леко, само подчертавам, не се боядисвам...
Била ли си някога с много къса коса? Много къса-не. Това, което е в момента (и мисля да пусна малко) е най-късия вариант.
Имаш ли обувки с токчета? Един гардероб, но нося само няколко от тях.
А рокли, поли? Имам и нося.
С какво си облечена в момента? Дънки и риза.
Имаш ли татуировка? Да, чисто новичка. Прекрасничка. Драконче на корема. Имам и пиърсинг на езика и пъпа.
Спортуваш ли, какво? Бързо писане на клавиатурата. За съжаление не спортувам друго.
Взимала ли си наркотици, какви? Ако броим розовите хапченца (
) шегувам се. Не обичам нищо, което ме прави по-тъпа. Пиеш ли алкохол, какъв? Рядко пия и винаги с мярка. Бяло вино, Мохито, и Блъди Мери. И бира.
Напивала ли си се някога, какво правиш като се напиеш? Такива работи не се помнят
Злопаметна ли си? Имам проблеми с паметта по принцип, помня около 5 мин. Ако направя сериозно усилие.
Пушиш ли? Ако "ДА", каква марка цигари? Не, астматичка съм.
Какво най-много харесваш в себе си? Обичам това, че се обичам. Това означава, че съм на прав път, към човека, който искам да бъда. И затова, че казвам такива умни неща като предното изречение хихихи
А какво не харесваш в себе си? Асоциаността си на моменти.
Какви жени харесваш? Напълно луди, отворени, открити, достъпни, земни, обичащи животните, истински.
Какъв ти е компютъра, имаш ли лаптоп? Лаптоп с няколко липсващи копчета, счупен дисплей и вързан към монитор.
Каква марка ти е GSM-a , а с каква мелодия звъни? Щом издържа на бой, след полет все още работи и чувам глас в него, марки и мелодии не ме вълнуват.
Ако има форумна среща (на този сайт), ще дойдеш ли? Ако съм поканена и съм свободна тогава, да, бих дошла.
Пишеш ли стихове, разкази? О...не, не ме бива в такива неща.
Ще напишеш нещо твое тук? Траляля (правя се на чукната
) Можеш ли да рисуваш? Любител съм, много даже, но само се наслаждавам от страни на чуждите произведения.
Излизала ли си със скицник из природата да твориш? Драсканиците в пръстта броят ли се?
От какво те е страх? От влечуги.
Като малка каква искаше да станеш? Стюардеса (4-5 г.) , вътрешен дизайнер ( 6-7 г), прокурор, съдия, полицайка (8-15 г.)
Добро дете ли беше, или зло? Бях добро, но адски диво дете.
С кукли ли си играеше, или? Да. И с листа, с пръчки, с животни (но никога, така че да им навредя или да им наруша естествения начин на живот) , с опаковки от разни неща, с всичко си играех.
Чупила ли си крак, ръка? Всичко съм си чупила, дори гръбнака, бях много диво дете, все още прищракват кости в тихите нощи...
Караш ли кънки, ролери, ски? Не.
Можеш ли да свириш на някой инструмент? Не.
Най-големия композитор-депресант за теб е? Не знам.
Можеш ли да пееш? Добре де, нищо не мога, признах си вече.
Изпей нещо, което ти хрумва в момента? Само да те гепна Радке, дънките щ’и цепна...оп са, оп са! ... Една приятелка се бъзикаше вчера с това.
Ако се загубиш в гората, можеш ли да се ориентираш по звездите? Неее, но ако се загубя в гората, ще се надявам никой, никога да не ме намери и да си остана сред природата, звездите и звуците на листата...
Можеш ли да запалиш огън като търкаш две пръчки? /Не ми отговаряй, че носиш две запалки в джоба! / Пробвала съм, не става. И не носих две запалки в джоба, но намерих кибрит.
Била ли си на лов, риболов? Най-големия ужас в живота ми. Със срам ще кажа - да. Бях дете и не осъзнавах, че рибата ще умре, след като я хвана. Хванах рекордно голяма каракуда, майка ми я сготви и ... станах вегетарианка.
Би ли убила животно? А човек? Водила съм за евтаназия /приспиване/ кучета и котки, които са се мъчили и не са имали никакви шансове за живот /занимавам се с животни, ако не е станало ясно/ По друг начин не бих убила животно никога. Човек – да, бих.
Според теб, какво престъпление трябва да е направил човек, че да заслужава да му се отнеме живота? Изнасилване на дете. Убийство по осбено жесток начин. Убийство по особено жесток начин на животно.
Самоубийството за теб е? Право на всеки, но психолога в мен ще каже- недейте да се саубивате...
Кремация или ковчег би избрала за себе си? Кремация.
Любимият ти цвят? Зелено, зелено, зелено. Обичам да е зелено.
Можеш ли да плетеш с куки?. Не, но мога да убия някой с тях.
(Не разбрах има ли полицайки тук?)Ходиш ли на нуди плажове? Нееее
Миналото лято къде беше на почивка? Доста пътувам, съчетавам и работа с удоволствие, така че не мога да бъда конкретна.
А къде би отишла това лято? На 101 места, както винаги.
Посещавала ли си някога офиса на "Джемини"? На кое?
Познаваш ли някои от тамошните гей-активисти? Не, явно трябва да почета по въпроса.
Беше ли на последния гей-парад? Не, но активно го „рекламирах” с една прекрасна статия.
Някой обиждал ли те е заради сексуалната ти ориентация? Да, бившето ми гадже-мъж, когато още мислех, че съм Би.
Носиш ли пръстен на палеца си? Носех преди време, още преди да разбера, че е някакъв символ за хомосексуалност. Но го загубих така или иначе.
Обичаш ли обиколките по молове и магазини? Сигурно съм единствената жена на света, която не обича да пазарува. Обичам дрешките и сие да са вече прилежно подредени в гардероба ми, без да се е налагало, да си губя времето по магазини, да гледам купища дрехи и най-вече да ги меря.
Последното нещо, което си купи? Вазелин...за татуйровката.
Задай ми въпрос! Защо според теб, някои жени правят "муцки", когато се оглеждат и когато се снимат? =)
Последната промяна е направена от Киа на Чет Окт 20, 2011 10:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Киа- Брой мнения: 11
Местожителство: София
А, и другата порция въпросчета....1.Най-близката забележителност до твоето жилище е? Комбинат.
2. Някога вземала ли си наркотици? По-горе отговорих =)
3. Какво е предателството за теб? Предавали са ме, не е приятно. Най-близкия ми човек при това, но е много лично.
4. При какви обстоятелства би излъгала? Принципно си казвам истината, но се случва да послъжа за нещо, когато се налага.
5. Сентенция, която харесваш? "Сляпата вяра убива мъдростта."
6. Какво криеш на тавана? Облъчваща антена на Глобул.
7. За какво съжаляваш? За това, че бързах да порасна.
8. Какво би те накарало да намразиш някого? Много трудно е да намразя някого, но не и невъзможно. Човека на който вярвам най-много да ме предаде по брутален начин.
9. Твоята дума? Някоя, която би те описала. Няма начин да се опиша с една дума.
10. Какво би променила в себе си? Това, че винаги закъснявам. Това, че съм нетърпелива.
11. Какво не би променила в себе си за нищо на света? Моралните си ценности.
12. Каква жена би спечелила сърцето ти? Жена, която споделя начина ми на мислене и действие.
13. Хвърлила ли си око на някоя тукашна мадама? Да, но ми е неудобно да си кажа коя е.
14. Място, което задължително искаш да посетиш? Едно кътче в Гърция, не знам как се казва, но съм виждала снимка и искам да разбера къде точно се намира. Нещо като мини градче (2-3 къщи), върху невероятно красива скала.
15. Кои са 5-те неща, в които най-силно вярваш?
Много сложен въпрос. Трябва да изпиша две страници, а нямам толкова време.
16. Многото пари/власт, променят ли хората? Да. Хората като цяло са ненаситни. Колкото повече имат - толкова повече искат.
17. Отворена ли си за нови приятелства? По принцип винаги съм отворена за нови приятелства, но трудно ги създавам.
18. Плачеш ли безпричинно? Ако да, колко често? Не плача безпричинно. Всъщност плача изключително рядко и само, когато изпитвам силна емоционална болка.
19. "Пипвала" ли си компютърен вирус? Какво правиш? Да. Викам братовчед ми.
20. До колко часа спиш през почивните дни? Различно. Най-често през почивните дни съм по-заета отколкото в работните и спя по-малко, но ако си отделя ден за релакс, мога да спя и цял ден.
21. Вярваш ли в тълкуването на сънищата? Да. Всеки сън изразява чувства от подсъзнателното.
22. Имаш ли тайна, която знаеш само ти? Всеки пази нещо само за себе си.
23. Истината се крие в много и дебели книги или в едно кратичко изречение? Истината се крие в опита. Независимо как е поднесена, като кратко изречение или дебела книга, ако не е послана върху житейски опит, не е истина.
24. Какъв е вкусът на разочарованието? А звукът му? Зависи от разочарованието. Ако става въпрос за някаква амбиция е Лют - неприятен, но възбуждащ още повече апетита. Ако става въпрос за отношения между хората е горчив - неприятен и не искаш никога повече да го вкусиш.
25. Наранявала ли си умишлено човек, когото обичаш? Надявам се, че не.
26. Как си представяш идеалната хомо-връзка? Идеални връзки няма. Но една истинска връзка е такава, в която двете половинки са всъщност две цели завършени личности и не се допълват, а си взаимодействат и провокират.
27. Как връщаш надеждата при себе си? Тя сама се връща. Не знам как става, но винаги се връща.
28. Вярваш ли в предопределението на съдбата? Не. Всеки си кове съдбата сам.
29. Имаш ли гадже? Нямам.
30. Имаш ли дете? Ако да, разкажи ми какво е да си майка?! Ако не, как си го представяш?
31. Кое заздравява любовта? Кое я унищожава? Всички отношения са индивидуални, невъзможно е да се даде универсална рецепта за заздравяване на всички връзки. Ако при една двойка скандалите са пагубни, то при друга връщат искрата, ако при една двойка е водещо да са постоянно заедно и да споделят всичко, то при друга точно това е проблема и т.н.
32. Какво би направила, ако твоята любима ти каже някой ден, че вече не те обича/желае? Ще и пожелая да намери любовта, която търси и ще си тръгна.
33. Първата целувка с жена? Бях на 13 г. Бяхме съученички, познавахме се откакто сме проходили. Един ден ми каза, че иска да ме целуне и аз и отвърнах. Беше много хубаво и запомнящо се. На малко по-късен етап, тя ми беше първата.
35. Романтична ли си? Да, но не в прекалено блудкавия вариант.
36. Мечтаната професия? Психолог. Етолог.
37. В коя историческа епоха ти се иска да живееш? Защо? Във време в което сме били по-близо до природата.
38. Ходила ли си боса под дъжда? А в снега? О, да много обичам. Правя го често.
39. Имала ли си период в живота си, в който да искаш да отнемеш живота си? Не.
40. Била ли си арестувана някога? Била съм в ареста, при това в чужбина. Заради пропуск в документите и една безобидна професионална грешка на партньорите чужденци.
41. За или против хомосексуалните семейства да могат да си осиновяват деца в България? За, за, за! Откачен парадокс е, че всяка наркоманка, проститутка или семейство, живеещо в канавка, може да роди и да задържи детето си, а държавата ограничава нормални, способни, любящи родители, които имат възможност да отгледат дете, защото са еднополово семейство...
42. Ако имаш нужната власт, какво би направила за българските гей хора? Бих ни дала равни права, които би трябвало да ни се полагат по презумпция...
43. Ако някога напишеш книга, какво ще е нейното заглавие? Защо? Ще напиша. Ще е свързана с психология. Още не знам темата обаче.
44. Любимо питие? Мохито.
45. Какво не можеш да простиш? Има ли такова? Да има, но е много лично.
46. Последна шопинг-придобивка? Последно си купих дънките, с които съм в момента.
47. Най-изстрелващите в космоса думи, които си чувала за себе си?
Преписвам едно съобщение, което получих преди време. Не е "най" изстрелващото, но е едно от най-добрите:
"За всички пъти в които стоя до мен! За всичката истина,която ме накара да видя! За всичкото щастие, което внесе в живота ми! За всичките грешки които ги направи правилни! За всяка мечта,която направи реалност! За всичката любов,която открих в теб! Ще ти бъда винаги благодарна! Ти беше тази,която ме подкрепи и никога не ми позволи да пропадна! Ти беше моята сила,когато бях слаба! Ти видя най-доброто в мен! Повдигна ме,когато не можех да достигна земята! Даде ми вяра защото вярваше в мен! Аз съм всичко което съм защото ти си до мен! Благодаря ти че те има."
48. А най-язвителните?
"Не е трябвало да те раждам" :(
49. Можеш ли да отстояваш гледната си точка? Всеки ден го правя.
50. Тежка ли е отговорността? Леко ли е безгрижието? Отговорността винаги е тежка, но рядко тежи, защото удовлетворението я повдига.
51. За или против легализирането на платената любов? Ами...не знам,
всъщност.
52. България е? Хубава територия.
53. Кога за последно ходи на гинеколог? По какъв повод?:р За профилактичен преглед, преди няколко месеца.
54. Пяла ли си на караоке? Помниш ли парчето/мн. ч.? Не съм.
55. Уволнявали ли са те от работа? Не, сама съм напускала.
56. Насочвала ли си оръжие към някого? Да, и съм стреляла. Няма загинали.
57. Имала ли си близък досег със смъртта (вкл. твоята собствена)? Имала съм, но не ги помня вече, когато стреляха по мен е най-запомнящо се.
58. Бутали ли са те в басейн с дрехите? Ау, не. Не мога да плувам.
59. Яла ли си насекоми? Случвало ми се е да глътна мушичка като малка.
60. Ходиш ли на сън/бълнуваш ли? Не знам =)
61. Бойкотирала ли си сериозно и целенасочено нещо или някого? Да. Но бойкотирах, с добри цели, лош човек.
62. Показвали ли са те по телевизията? Да.
63. Вярваш ли в любовта? Вярвам, да.
64. Обичаш ли някой, който не е редно да обичаш? Има такъв човек, но не е романтична любов.
65. Дарявала ли си кръв? Не. Имам си само 4 литра, никой лекар не би ми източил половината кръв. =)
66. Какво означава семейството за теб? Семейството е едно от най-важните неща в живота. И нямам предвид кръвната връзка, а истинските семейни отношения.
67. Била ли си регистрирана във форумите на Елия? Не.
68. Ако да, те липсват ли ти? Ако не, смяташ ли, че си била ощетена? Не знам.
69. Каква е твоята сексуална ориентация? По-горе писах -
70. Ще посетиш ли Прайд 2011? Да? Не? По какви причини? Ако съм свободна тогава, може би.
71. Рокля или пола? Защо? И двете.
72. Харесаха ли ти въпросите ми? Направо ме разнищиха
Предизвиквам на горещия стол Alice P.

Киа- Брой мнения: 11
Местожителство: София
Понеже Alice P я няма..... нека отговаря Mischie.....
тя е и нова потребителка....
тя е и нова потребителка....
EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
Mischie, Как си днес?
Как изглеждаш?
Опиши се с няколко думи!
На колко си години?
Колко си висока?
Колко тежиш?
Цвят на очите?
Колко ти е дълга косата в момента и цвят на косата?
С кой живееш в момента?
Какво учиш/работиш?
Любим сезон?
Можеш ли да плуваш, какъв стил?
Имаш ли колело, караш ли?
А кола, и имаш ли шофьорска книжка?
Какъв автомобил би искала да имаш?
Каква музика ще си пускаш в колата?
Любимият ти стил музика?
Любими групи, наши и чужди?
Коя музика ти е противна?
Ако зависи от теб, би ли забранила чалгата?
Ходиш ли на концерти?
Последния концерт, на който си била?
А на театър?
Познаваш ли известни личности, кои? И как се запознахте?
За какво се ядоса последно?
А, заради какво се усмихна?
Опиши един твой ден?
Опиши стаята си?
Последния филм, който гледа?
Коя книга четеш в момента?
Препоръчай филм, който ти е направил добро впечатление!
Препоръчай книга/автор!
Любимата ти книга е?
Имаш ли животинче?
Ходила ли си на срещи с непознати, с които си се запознала в ?
Била ли си разочарована от такива срещи?
Колко потребителки познаваш реално от този сайт?
Кои съфорумки ти допадат най-много тук, и би искала да се запознаеш с тях реално?
В компания си по-скоро мълчалива, или си душата на компанията?
Когато ти е тъжно какво правиш?
Имала ли си гадже-мъж?
Мнението ти за секса с мъж?
Би ли забременяла?
Влюбена ли си в момента?
Споделена ли е любовта ти?
Колко пъти си се влюбвала?
Най-дългата ти връзка?
Ревнива ли си?
В колко държави си била?
Летяла ли си със самолет?
Скачала ли си с бънджи, ако "НЕ", искаш ли?
Нещото, което искаш да ти се случи в най-скоро време е?
Вярваш ли на интуицията си?
Ако си осиновена, би ли потърсила биологичната си майка?
Набожна ли си, вярваш ли в Бог?
Любима религия?
Гримираш ли се?
Била ли си някога с много къса коса?
Имаш ли обувки с токчета?
А рокли, поли?
С какво си облечена в момента?
Имаш ли татуировка?
Спортуваш ли, какво?
Взимала ли си наркотици, какви?
Пиеш ли алкохол, какъв?
Напивала ли си се някога, какво правиш като се напиеш?
Злопаметна ли си?
Пушиш ли? Ако "ДА", каква марка ?
Какво най-много харесваш в себе си?
А какво не харесваш в себе си?
Какви жени харесваш?
Какъв ти е компютъра, имаш ли лаптоп?
Каква марка ти е GSM-a , а с каква мелодия звъни?
Ако има среща (на този сайт), ще дойдеш ли?
Пишеш ли стихове, разкази?
Ще напишеш нещо твое тук?
Можеш ли да рисуваш?
Излизала ли си със скицник из природата да твориш?
От какво те е страх?
Като малка каква искаше да станеш?
Добро дете ли беше, или зло?
С кукли ли си играеше, или?
Чупила ли си крак, ръка?
Караш ли кънки, ролери, ски?
Можеш ли да свириш на някой инструмент?
Най-големия композитор-депресант за теб е?
Можеш ли да пееш?
Изпей нещо, което ти хрумва в момента?
Ако се загубиш в гората, можеш ли да се ориентираш по звездите?
Можеш ли да запалиш огън като търкаш две пръчки? /Не ми отговаряй, че носиш две запалки в джоба! /
Била ли си на лов, риболов?
Би ли убила животно? А човек?
Според теб, какво престъпление трябва да е направил човек, че да заслужава да му се отнеме живота?
Самоубийството за теб е?
Кремация или ковчег би избрала за себе си?
Любимият ти цвят?
Можеш ли да плетеш с куки?.
Ходиш ли на нуди плажове?
Миналото лято къде беше на почивка?
А къде би отишла това лято?
Посещавала ли си някога офиса на "Джемини"?
Познаваш ли някои от тамошните гей-активисти?
Беше ли на последния гей-парад?
Някой обиждал ли те е заради сексуалната ти ориентация?
Носиш ли пръстен на палеца си?
Според теб, ако някой има розов перчем в косата си, гей ли е?
Обичаш ли обиколките по молове и ?
Последното нещо, което си купи?
Задай ми въпрос!
Как изглеждаш?
Опиши се с няколко думи!
На колко си години?
Колко си висока?
Колко тежиш?
Цвят на очите?
С кой живееш в момента?
Какво учиш/работиш?
Любим сезон?
Любимият ти стил музика?
Ходиш ли на концерти?
А на театър?
Опиши един твой ден?
Опиши стаята си?
Препоръчай книга/автор!
Любимата ти книга е?
Имаш ли животинче?
Кои съфорумки ти допадат най-много тук, и би искала да се запознаеш с тях реално?
Имала ли си гадже-мъж?
Би ли забременяла?
Влюбена ли си в момента?
Най-дългата ти връзка?
Ревнива ли си?
В колко държави си била?
Любима религия?
Гримираш ли се?
А рокли, поли?
Имаш ли татуировка?
Спортуваш ли, какво?
Пиеш ли алкохол, какъв?
Злопаметна ли си?
Какви жени харесваш?
Какъв ти е компютъра, имаш ли лаптоп?
Можеш ли да рисуваш?
От какво те е страх?
Чупила ли си крак, ръка?
Можеш ли да пееш?
Можеш ли да запалиш огън като търкаш две пръчки? /Не ми отговаряй, че носиш две запалки в джоба! /
Според теб, какво престъпление трябва да е направил човек, че да заслужава да му се отнеме живота?
Самоубийството за теб е?
Любимият ти цвят?
Миналото лято къде беше на почивка?
Задай ми въпрос!

А, и другата порция въпросчета....
1.Най-близката забележителност до твоето жилище е?
2. Някога вземала ли си наркотици?
3. Какво е предателството за теб?
4. При какви обстоятелства би излъгала?
5. Сентенция, която харесваш?
6. Какво криеш на тавана?
7. За какво съжаляваш?
8. Какво би те накарало да намразиш някого?
9. Твоята дума? Някоя, която би те описала.
10. Какво би променила в себе си?
11. Какво не би променила в себе си за нищо на света?
12. Каква жена би спечелила сърцето ти?
13. Хвърлила ли си око на някоя тукашна мадама?
14. Място, което задължително искаш да посетиш?
16. Многото пари/власт, променят ли хората?
17. Отворена ли си за нови приятелства?
18. Плачеш ли безпричинно? Ако да, колко често?
19. "Пипвала" ли си компютърен вирус? Какво правиш?
20. До колко часа спиш през почивните дни?
21. Вярваш ли в тълкуването на сънищата?
22. Имаш ли тайна, която знаеш само ти?
23. Истината се крие в много и дебели книги или в едно кратичко изречение?
24. Какъв е вкусът на разочарованието? А звукът му?
25. Наранявала ли си умишлено човек, когото обичаш?
26. Как си представяш идеалната хомо-връзка?
27. Как връщаш надеждата при себе си?
28. Вярваш ли в предопределението на съдбата?
29. Имаш ли гадже?
30. Имаш ли дете? Ако да, разкажи ми какво е да си майка?! Ако не, как си го представяш?
31. Кое заздравява любовта? Кое я унищожава?
32. Какво би направила, ако твоята любима ти каже някой ден, че вече не те обича/желае?
33. Първата целувка с жена?
34. Защо си избра този псевдоним?
35. Романтична ли си?
36. Мечтаната професия?
37. В коя историческа епоха ти се иска да живееш? Защо?
38. Ходила ли си боса под дъжда? А в снега?
39. Имала ли си период в живота си, в който да искаш да отнемеш живота си?
40. Била ли си арестувана някога?
41. За или против хомосексуалните семейства да могат да си осиновяват деца в България?
42. Ако имаш нужната власт, какво би направила за българските гей хора?
43. Ако някога напишеш книга, какво ще е нейното заглавие? Защо?
44. Любимо питие?
45. Какво не можеш да простиш? Има ли такова?
46. Последна шопинг-придобивка?
48. А най-язвителните?
49. Можеш ли да отстояваш гледната си точка?
50. Тежка ли е отговорността? Леко ли е безгрижието?
51. За или против легализирането на платената любов?
52. България е?
53. Кога за последно ходи на гинеколог? По какъв повод?:р
54. Пяла ли си на караоке? Помниш ли парчето/мн. ч.?
55. Уволнявали ли са те от работа?
56. Насочвала ли си оръжие към някого?
57. Имала ли си близък досег със смъртта (вкл. твоята собствена)?
58. Бутали ли са те в басейн с дрехите?
59. Яла ли си насекоми?
60. Ходиш ли на сън/бълнуваш ли?
61. Бойкотирала ли си сериозно и целенасочено нещо или някого?
62. Показвали ли са те по телевизията?
63. Вярваш ли в любовта?
64. Обичаш ли някой, който не е редно да обичаш?
65. Дарявала ли си кръв?
66. Какво означава семейството за теб?
67. Била ли си регистрирана във форумите на Елия?
68. Ако да, те липсват ли ти? Ако не, смяташ ли, че си била ощетена?
69. Каква е твоята сексуална ориентация?
70. Ще посетиш ли Прайд 2011? Да? Не? По какви причини?
71. Рокля или пола? Защо?
72. Харесаха ли ти въпросите ми?
7. За какво съжаляваш?
19. "Пипвала" ли си компютърен вирус? Какво правиш?
29. Имаш ли гадже?
32. Какво би направила, ако твоята любима ти каже някой ден, че вече не те обича/желае?
35. Романтична ли си?
36. Мечтаната професия?
41. За или против хомосексуалните семейства да могат да си осиновяват деца в България?
42. Ако имаш нужната власт, какво би направила за българските гей хора?
44. Любимо питие?
48. А най-язвителните?
52. България е?
57. Имала ли си близък досег със смъртта (вкл. твоята собствена)?
59. Яла ли си насекоми?
62. Показвали ли са те по телевизията?
63. Вярваш ли в любовта?
65. Дарявала ли си кръв?

Mischie, Как си днес?Точно днес ме уцелихте доста изморена :/
Как изглеждаш? дребничко,ухилено с дълга коса
Опиши се с няколко думи!интелигентна,жизнена,упорита
На колко си години?скоро навършвам 17
Колко си висока?158см
Колко тежиш?56кг
Цвят на очите?кафяви
Колко ти е дълга косата в момента и цвят на коса? Доста под раменете,кестенява.
С кой живееш в момента?с моето обичливо семейство ;д
Какво учиш/работиш?все още съм ученичка,немски,биология
Любим сезон?Лято.
Можеш ли да плуваш, какъв стил?Кроул,гръб,бруст и все още се уча на делфин
Имаш ли колело, караш ли?вече не.
А кола, и имаш ли шофьорска книжка?догодина,живи и здрави ;д
Какъв автомобил би искала да имаш?Saab 9-5 Sportcombi
Каква музика ще си пускаш в колата?техно,хаус
Любимият ти стил музика?да беше само един.. електронна музика-техно,хаус,денс,рок,поп,рнб,хип-хоп
Любими групи, наши и чужди?Kiss,The Doors,Д2,Мастило,Foreigner,Boston,Nickelback,Green day,Oasis
Коя музика ти е противна? Метъл и чалга.
Ако зависи от теб, би ли забранила чалгата?Разбира се,че не !
Ходиш ли на концерти?Да,колкото се може по-често.
Последния концерт, на който си била?Мисля,че беше на U2 в Истанбул..хм ,а не ,пардон, на Mr.Big и Cinderella
А на театър?Всяка седмица.
Познаваш ли известни личности, кои? И как се запознахте?Ами ,ако се водят такива,Бойко Борисов на Витоша. хД
За какво се ядоса последно?За клуба по немски,.
А, заради какво се усмихна?Заради слънчицето. :Р
Опиши един твой ден?5:30 бие алармата на телефона,бутам го,пада,но продължава да звъни.Ставам в 5 и 50 обличам си избраните от вечертта дрешки , мия си зъбите,лицето,очите,реша се,закусвам,слагам си молив и спирала,бягам да хващам автобуса за даскало.Денят продължава проточително в училище ,мятам си нещата вкъщи ,ям нещо ,преобличам се ,отивам на тренировка ,прибирам се,лафя си с нашите ,чатя и си лягам.
Опиши стаята си? С много плакати,уютна,разхвърляна.
Последния филм, който гледа? V for Vendetta
Коя книга четеш в момента? Клифърд Саймък-Времето е най-простото нещо.
Препоръчай филм, който ти е направил добро впечатление! Perfume,бях потресена.
Препоръчай книга/автор! Йохан Волфганг фон Гьоте- Страданията на малкия Вертер
Любимата ти книга е? Бекет Бърнард -Генезис
Имаш ли животинче? Да,сестра ми.;д
Ходила ли си на срещи с непознати, с които си се запознала в ? Да ,два пъти.
Била ли си разочарована от такива срещи? Да.;д
Колко потребителки познаваш реално от този сайт?Реално -засега не.
Кои съфорумки ти допадат най-много тук, и би искала да се запознаеш с тях реално?Ооо ,аз почти никого не познавам,но има някои ,които са много симпатични.
В компания си по-скоро мълчалива, или си душата на компанията? В зависимост каква е компанията,иначе с моите най-близки дружки –душата на компанията.
Когато ти е тъжно какво правиш? Спортувам,споделям и гледам някоя комедия.
Имала ли си гадже-мъж? да,беше много кратко
Мнението ти за секса с мъж? интересно изживяване
Би ли забременяла? Не.
Влюбена ли си в момента? Нещо такова.
Споделена ли е любовта ти? Не знам,ще видим.
Колко пъти си се влюбвала? истински-2,имало е и други истории,но не мисля,че е била истинска любов,а просто увлечение.
Най-дългата ти връзка? 2 години.
Ревнива ли си? Да,за жалост.
В колко държави си била? В Турция и Италия.
Летяла ли си със самолет? Да.
Скачала ли си с бънджи, ако "НЕ", искаш ли?Не съм и съм ентусиазирана да пробвам,някакви предложения?
Нещото, което искаш да ти се случи в най-скоро време е? Да ме одобрят от конкурса и да се запозная с готин човек,с когото да си допадна.
Вярваш ли на интуицията си? Винаги,не ме е подвеждала.
Ако си осиновена, би ли потърсила биологичната си майка? Не съм,но не бих.Бих обичала повече хората,които са ме отгледали.Щом не я познавам,значи има причина.
Набожна ли си, вярваш ли в Бог? До преди известно време вярвах,че съм..
Любима религия? От етическа гледна точка ми допада будизма,но не бих я изповядвала.Не се водя по религии.
Гримираш ли се? Да.
Била ли си някога с много къса коса? Била съм с къса,но много не.
Имаш ли обувки с токчета? да
А рокли, поли?Да! Само да стане лятоо и почвам ;д
С какво си облечена в момента?В момента съм със анцуга си на найк и бяла тениска.
Имаш ли татуировка?Не ,но планирам да си направя мексиканско слънце на гърба.
Спортуваш ли, какво?Тенис и плуване.
Взимала ли си наркотици, какви? Случи се един път.
Пиеш ли алкохол, какъв? да-най-вече бира ,ром и водка.
Напивала ли си се някога, какво правиш като се напиеш? Да,лудея дълго време и след това естествено заспивам дълбоко ;д
Злопаметна ли си? Да.
Пушиш ли? Ако "ДА", каква марка ? не.
Какво най-много харесваш в себе си? Усмивката си,косата си ,очите си..всичкооо ;д
А какво не харесваш в себе си? Прекалената недоверчивост,ревността,лесно се паля.
Какви жени харесваш? Нежни,интелигентни,с чувство за хумор,толерантни,лоялни и усмихнати.
Какъв ти е компютъра, имаш ли лаптоп? PC ,asus, и да.
Каква марка ти е GSM-a , а с каква мелодия звъни? Sony Ericsson,Alexandra Stan-Get Back (ASAP)
Ако има среща (на този сайт), ще дойдеш ли? С удоволствие!
Пишеш ли стихове, разкази? Многооо рядко,рядко имам предвид 2 пъти в годината,когато много идеи са ми се насъбрали.
Можеш ли да рисуваш? Опитвам се,разни комиксчета,ходих и на уъркшоп ;д
Излизала ли си със скицник из природата да твориш? По-скоро с никона си.
От какво те е страх? От неизвестното.
Като малка каква искаше да станеш? Лекар и още искам. ;р
Добро дете ли беше, или зло? Добро,но с чувство за справедливост,беладжийка,хаха.
С кукли ли си играеше, или? Не,тях ги разрушавах,лошото беше,че бяха оригинални барбита,играх си с колички. ;д
Чупила ли си крак, ръка? Крак,ръка,прешлен.;д
Караш ли кънки, ролери, ски? Кънки-да,Ролери -да,ски-тепърва ще се уча.
Можеш ли да свириш на някой инструмент? можех,на пиано,лесно се забравя. ;д
Най-големия композитор-депресант за теб е? Вангелис.
Можеш ли да пееш? ..караоке,но го докарвам,не се чупят прозорци.
Изпей нещо, което ти хрумва в момента? I want to break free..
Ако се загубиш в гората, можеш ли да се ориентираш по звездите? ахахах,не. ;д
Можеш ли да запалиш огън като търкаш две пръчки? /Не ми отговаряй, че носиш две запалки в джоба! /да
Била ли си на лов, риболов? Не
Би ли убила животно? А човек? Не.
Според теб, какво престъпление трябва да е направил човек, че да заслужава да му се отнеме живота? Убийство.
Самоубийството за теб е? Нещо необмислено,извършено от хора с дълбока депресия на които са им повлияли външни фактори много често.Причинява се и от несподеляне с близки.То е огромно наказание за тях.
Кремация или ковчег би избрала за себе си? Ковчег.
Любимият ти цвят? лилав
Можеш ли да плетеш с куки? опитах се да се науча-неуспешно.
Ходиш ли на нуди плажове? не. ;д
Миналото лято къде беше на почивка? Цял месец в Италия на моренцето.
А къде би отишла това лято? Пак там,ако не при едни приятели в Калифорния или из БГ,ще видим.
Посещавала ли си някога офиса на "Джемини"? не
Познаваш ли някои от тамошните гей-активисти? не ;/
Беше ли на последния гей-парад? Не
Някой обиждал ли те е заради сексуалната ти ориентация? Опитвали са се,но аз не се обиждам,не мисля,че е нещо срамно,гордея се със себе си.
Носиш ли пръстен на палеца си? да
Според теб, ако някой има розов перчем в косата си, гей ли е? Не . ;д
Обичаш ли обиколките по молове и ? Даа и шопинга много,разтоварва ме.
Последното нещо, което си купи? Обектив.
Задай ми въпрос! Коя е най-голямата лудост,която си правила от любов?
Как изглеждаш? дребничко,ухилено с дълга коса

Опиши се с няколко думи!интелигентна,жизнена,упорита
На колко си години?скоро навършвам 17
Колко си висока?158см
Колко тежиш?56кг
Цвят на очите?кафяви
Колко ти е дълга косата в момента и цвят на коса? Доста под раменете,кестенява.
С кой живееш в момента?с моето обичливо семейство ;д
Какво учиш/работиш?все още съм ученичка,немски,биология
Любим сезон?Лято.
Можеш ли да плуваш, какъв стил?Кроул,гръб,бруст и все още се уча на делфин
Имаш ли колело, караш ли?вече не.
А кола, и имаш ли шофьорска книжка?догодина,живи и здрави ;д
Какъв автомобил би искала да имаш?Saab 9-5 Sportcombi
Каква музика ще си пускаш в колата?техно,хаус
Любимият ти стил музика?да беше само един.. електронна музика-техно,хаус,денс,рок,поп,рнб,хип-хоп
Любими групи, наши и чужди?Kiss,The Doors,Д2,Мастило,Foreigner,Boston,Nickelback,Green day,Oasis
Коя музика ти е противна? Метъл и чалга.
Ако зависи от теб, би ли забранила чалгата?Разбира се,че не !
Ходиш ли на концерти?Да,колкото се може по-често.
Последния концерт, на който си била?Мисля,че беше на U2 в Истанбул..хм ,а не ,пардон, на Mr.Big и Cinderella
А на театър?Всяка седмица.
Познаваш ли известни личности, кои? И как се запознахте?Ами ,ако се водят такива,Бойко Борисов на Витоша. хД
За какво се ядоса последно?За клуба по немски,.
А, заради какво се усмихна?Заради слънчицето. :Р
Опиши един твой ден?5:30 бие алармата на телефона,бутам го,пада,но продължава да звъни.Ставам в 5 и 50 обличам си избраните от вечертта дрешки , мия си зъбите,лицето,очите,реша се,закусвам,слагам си молив и спирала,бягам да хващам автобуса за даскало.Денят продължава проточително в училище ,мятам си нещата вкъщи ,ям нещо ,преобличам се ,отивам на тренировка ,прибирам се,лафя си с нашите ,чатя и си лягам.
Опиши стаята си? С много плакати,уютна,разхвърляна.
Последния филм, който гледа? V for Vendetta
Коя книга четеш в момента? Клифърд Саймък-Времето е най-простото нещо.
Препоръчай филм, който ти е направил добро впечатление! Perfume,бях потресена.
Препоръчай книга/автор! Йохан Волфганг фон Гьоте- Страданията на малкия Вертер
Любимата ти книга е? Бекет Бърнард -Генезис
Имаш ли животинче? Да,сестра ми.;д
Ходила ли си на срещи с непознати, с които си се запознала в ? Да ,два пъти.
Била ли си разочарована от такива срещи? Да.;д
Колко потребителки познаваш реално от този сайт?Реално -засега не.
Кои съфорумки ти допадат най-много тук, и би искала да се запознаеш с тях реално?Ооо ,аз почти никого не познавам,но има някои ,които са много симпатични.
В компания си по-скоро мълчалива, или си душата на компанията? В зависимост каква е компанията,иначе с моите най-близки дружки –душата на компанията.
Когато ти е тъжно какво правиш? Спортувам,споделям и гледам някоя комедия.
Имала ли си гадже-мъж? да,беше много кратко
Мнението ти за секса с мъж? интересно изживяване
Би ли забременяла? Не.
Влюбена ли си в момента? Нещо такова.

Споделена ли е любовта ти? Не знам,ще видим.
Колко пъти си се влюбвала? истински-2,имало е и други истории,но не мисля,че е била истинска любов,а просто увлечение.
Най-дългата ти връзка? 2 години.
Ревнива ли си? Да,за жалост.
В колко държави си била? В Турция и Италия.
Скачала ли си с бънджи, ако "НЕ", искаш ли?Не съм и съм ентусиазирана да пробвам,някакви предложения?
Нещото, което искаш да ти се случи в най-скоро време е? Да ме одобрят от конкурса и да се запозная с готин човек,с когото да си допадна.
Вярваш ли на интуицията си? Винаги,не ме е подвеждала.
Ако си осиновена, би ли потърсила биологичната си майка? Не съм,но не бих.Бих обичала повече хората,които са ме отгледали.Щом не я познавам,значи има причина.
Набожна ли си, вярваш ли в Бог? До преди известно време вярвах,че съм..
Любима религия? От етическа гледна точка ми допада будизма,но не бих я изповядвала.Не се водя по религии.
Гримираш ли се? Да.
Била ли си някога с много къса коса? Била съм с къса,но много не.
Имаш ли обувки с токчета? да
А рокли, поли?Да! Само да стане лятоо и почвам ;д
С какво си облечена в момента?В момента съм със анцуга си на найк и бяла тениска.
Имаш ли татуировка?Не ,но планирам да си направя мексиканско слънце на гърба.
Спортуваш ли, какво?Тенис и плуване.
Взимала ли си наркотици, какви? Случи се един път.
Пиеш ли алкохол, какъв? да-най-вече бира ,ром и водка.
Напивала ли си се някога, какво правиш като се напиеш? Да,лудея дълго време и след това естествено заспивам дълбоко ;д
Злопаметна ли си? Да.
Пушиш ли? Ако "ДА", каква марка ? не.
Какво най-много харесваш в себе си? Усмивката си,косата си ,очите си..всичкооо ;д
А какво не харесваш в себе си? Прекалената недоверчивост,ревността,лесно се паля.
Какви жени харесваш? Нежни,интелигентни,с чувство за хумор,толерантни,лоялни и усмихнати.
Какъв ти е компютъра, имаш ли лаптоп? PC ,asus, и да.
Каква марка ти е GSM-a , а с каква мелодия звъни? Sony Ericsson,Alexandra Stan-Get Back (ASAP)
Ако има среща (на този сайт), ще дойдеш ли? С удоволствие!
Пишеш ли стихове, разкази? Многооо рядко,рядко имам предвид 2 пъти в годината,когато много идеи са ми се насъбрали.
Можеш ли да рисуваш? Опитвам се,разни комиксчета,ходих и на уъркшоп ;д
Излизала ли си със скицник из природата да твориш? По-скоро с никона си.
От какво те е страх? От неизвестното.
Като малка каква искаше да станеш? Лекар и още искам. ;р
Добро дете ли беше, или зло? Добро,но с чувство за справедливост,беладжийка,хаха.
С кукли ли си играеше, или? Не,тях ги разрушавах,лошото беше,че бяха оригинални барбита,играх си с колички. ;д
Чупила ли си крак, ръка? Крак,ръка,прешлен.;д
Караш ли кънки, ролери, ски? Кънки-да,Ролери -да,ски-тепърва ще се уча.
Можеш ли да свириш на някой инструмент? можех,на пиано,лесно се забравя. ;д
Най-големия композитор-депресант за теб е? Вангелис.
Можеш ли да пееш? ..караоке,но го докарвам,не се чупят прозорци.

Изпей нещо, което ти хрумва в момента? I want to break free..

Ако се загубиш в гората, можеш ли да се ориентираш по звездите? ахахах,не. ;д
Можеш ли да запалиш огън като търкаш две пръчки? /Не ми отговаряй, че носиш две запалки в джоба! /да
Била ли си на лов, риболов? Не
Би ли убила животно? А човек? Не.
Според теб, какво престъпление трябва да е направил човек, че да заслужава да му се отнеме живота? Убийство.
Самоубийството за теб е? Нещо необмислено,извършено от хора с дълбока депресия на които са им повлияли външни фактори много често.Причинява се и от несподеляне с близки.То е огромно наказание за тях.
Кремация или ковчег би избрала за себе си? Ковчег.
Любимият ти цвят? лилав
Можеш ли да плетеш с куки? опитах се да се науча-неуспешно.
Ходиш ли на нуди плажове? не. ;д
Миналото лято къде беше на почивка? Цял месец в Италия на моренцето.
А къде би отишла това лято? Пак там,ако не при едни приятели в Калифорния или из БГ,ще видим.

Посещавала ли си някога офиса на "Джемини"? не
Познаваш ли някои от тамошните гей-активисти? не ;/
Беше ли на последния гей-парад? Не
Някой обиждал ли те е заради сексуалната ти ориентация? Опитвали са се,но аз не се обиждам,не мисля,че е нещо срамно,гордея се със себе си.
Носиш ли пръстен на палеца си? да
Според теб, ако някой има розов перчем в косата си, гей ли е? Не . ;д
Обичаш ли обиколките по молове и ? Даа и шопинга много,разтоварва ме.
Последното нещо, което си купи? Обектив.
Задай ми въпрос! Коя е най-голямата лудост,която си правила от любов?

Mischie- Брой мнения: 36
Ето и другите отговори:
1.Най-близката забележителност до твоето жилище е? Една симпатична църквичка с красива градина.
2. Някога вземала ли си наркотици?Веднъж.
3. Какво е предателството за теб?Лъжа,измама..проявяването на истинската същност на един човек,представящ се за твой близък.
4. При какви обстоятелства би излъгала?С цел да защитя човек, незаслужил, наказание.
5. Сентенция, която харесваш?"Отговорна съм за това ,което казвам,а не за това ,което разбираш."
6. Какво криеш на тавана?Нищо.
7. За какво съжаляваш?За нищо.;р
8. Какво би те накарало да намразиш някого?Предателството,ингригата,повърхностните качества на човека,които той се опитва да прикрие,но чрез действията си срещу мен ги показва с цел да ме нарани.
9. Твоята дума? Някоя, която би те описала.слънчева
10. Какво би променила в себе си?нищо
11. Какво не би променила в себе си за нищо на света?чувството си за хумор,шантавите идеи.
12. Каква жена би спечелила сърцето ти?Романтична,обичаща живота,знаеща какво иска,сериозна
13. Хвърлила ли си око на някоя тукашна мадама?Още не ви познавам добре. ;дможе да се каже въпреки всичко-да.
14. Място, което задължително искаш да посетиш?Бора-Бора
15. Кои са 5-те неща, в които най-силно вярваш?В справедливостта,в свободата,във вечната любов,може да не е споделена ,но винаги трае,дори и да не искаш..
16. Многото пари/власт, променят ли хората?Да,повишават самочувствието им.
17. Отворена ли си за нови приятелства?Винаги !!
18. Плачеш ли безпричинно? Ако да, колко често?Не,всичко си има причина.
19. "Пипвала" ли си компютърен вирус? Какво правиш?Да.Вадя оригиналния уиндоус 7 про. ,махам лан кабела ,слагам диска,влизам в биос,правя първото устройство да ми е ДвД-то инсталирам наново,инсталирам бит дифендър и готово. ;д
20. До колко часа спиш през почивните дни?12 ,хехе
21. Вярваш ли в тълкуването на сънищата?не,единствено ти можеш да си ги разтълкуваш най-добре.
22. Имаш ли тайна, която знаеш само ти?Не само една.
23. Истината се крие в много и дебели книги или в едно кратичко изречение?Това кратичко изречение,за жалост не може да се придобие от книгите,а от личен опит.Животът е само един и трябва да го цениш и да се наслаждаваш на всяка минута.
24. Какъв е вкусът на разочарованието? А звукът му? Горчив.Гледам да се дистанцирам от звука му ;д .
25. Наранявала ли си умишлено човек, когото обичаш?Да.
26. Как си представяш идеалната хомо-връзка?Изградена от доверие,разбиране с поглед,много интимности,отделяне на внимание помежду си.
27. Как връщаш надеждата при себе си?Чрез изкуството.
28. Вярваш ли в предопределението на съдбата?Да.
29. Имаш ли гадже?Сега не.
30. Имаш ли дете? Ако да, разкажи ми какво е да си майка?! Ако не, как си го представяш?Не.Обичам децата,предполагам ще съм много строга майка,но в същото време и забавна,бих играла с детето си ,ако имах такова,но не желая.Ще видим времето какво ще покаже.
31. Кое заздравява любовта? Кое я унищожава?Предполагам милите жестове,вниманието,сексът,доверието.А за унищожаване -тъкмо обратното.
32. Какво би направила, ако твоята любима ти каже някой ден, че вече не те обича/желае?Ще я пратя на дълго пътешестие,което ще очаква с нетърпение.. ;д If you know what I mean.
33. Първата целувка с жена?На 12.Странно,но хубаво.
34. Защо си избра този псевдоним?От името ми.
35. Романтична ли си?Да,много ;д
36. Мечтаната професия?Лекар.
37. В коя историческа епоха ти се иска да живееш? Защо?По време на Просвещението.Обръща се значително повече внимание на човешкия разум,на човека,от колкото на религията.Хората държат на правата си и изразяват свободно своето мнение.
38. Ходила ли си боса под дъжда? А в снега?Да,много шантави спомени.. :Р
39. Имала ли си период в живота си, в който да искаш да отнемеш живота си?Не.
40. Била ли си арестувана някога?Ауу,не ! :Д
41. За или против хомосексуалните семейства да могат да си осиновяват деца в България?За.
42. Ако имаш нужната власт, какво би направила за българските гей хора?Бих им създала уют,бих ги лишила от притеснения.
43. Ако някога напишеш книга, какво ще е нейното заглавие? Защо?"Дали Вселената се разширява ,или стеснява"
44. Любимо питие?Бира.
45. Какво не можеш да простиш? Има ли такова?Изневяра.
46. Последна шопинг-придобивка?обектив
47. Най-изстрелващите в космоса думи, които си чувала за себе си? "Обичам те много и не мога да дишам без теб"
48. А най-язвителните?От същия човек"Повече не искам да те виждам!"
49. Можеш ли да отстояваш гледната си точка?Да,винаги,не мога без това.
50. Тежка ли е отговорността? Леко ли е безгрижието?Важното е да си отговорен.Съвестта е заложена у всекиго от нас.
51. За или против легализирането на платената любов? За,лично аз не бих се възползвала от това,но има хора,нуждаещи се.
52. България е?Моят дом.
53. Кога за последно ходи на гинеколог? По какъв повод?Яйчници ;д
54. Пяла ли си на караоке? Помниш ли парчето/мн. ч.?Да,всичките,много беше забавно.
55. Уволнявали ли са те от работа?Не ;д
56. Насочвала ли си оръжие към някого?Не.
57. Имала ли си близък досег със смъртта (вкл. твоята собствена)? Не.
58. Бутали ли са те в басейн с дрехите?Да и в езеро.. ;д
59. Яла ли си насекоми?DAFUQ?!
60. Ходиш ли на сън/бълнуваш ли?Много рядко.Хиля се на сън. ;д
61. Бойкотирала ли си сериозно и целенасочено нещо или някого?Да.
62. Показвали ли са те по телевизията?Май да.
63. Вярваш ли в любовта?Да.
64. Обичаш ли някой, който не е редно да обичаш?Да.
65. Дарявала ли си кръв?Не.
66. Какво означава семейството за теб?Топлина,обич.
67. Била ли си регистрирана във форумите на Елия?Не.
68. Ако да, те липсват ли ти? Ако не, смяташ ли, че си била ощетена?-
69. Каква е твоята сексуална ориентация?Мислех ,че сьм бисексуална ,бях съвсем сигурна,но май клоня повече към лес.
70. Ще посетиш ли Прайд 2011? Да? Не? По какви причини?Ако мога-да.
71. Рокля или пола? Защо?Пола
,много е сладко.
72. Харесаха ли ти въпросите ми?Да,няма нито един излишен.
Предизвиквам gaden_egoist !
1.Най-близката забележителност до твоето жилище е? Една симпатична църквичка с красива градина.
2. Някога вземала ли си наркотици?Веднъж.
3. Какво е предателството за теб?Лъжа,измама..проявяването на истинската същност на един човек,представящ се за твой близък.
4. При какви обстоятелства би излъгала?С цел да защитя човек, незаслужил, наказание.
5. Сентенция, която харесваш?"Отговорна съм за това ,което казвам,а не за това ,което разбираш."
6. Какво криеш на тавана?Нищо.
7. За какво съжаляваш?За нищо.;р
8. Какво би те накарало да намразиш някого?Предателството,ингригата,повърхностните качества на човека,които той се опитва да прикрие,но чрез действията си срещу мен ги показва с цел да ме нарани.
9. Твоята дума? Някоя, която би те описала.слънчева
10. Какво би променила в себе си?нищо
11. Какво не би променила в себе си за нищо на света?чувството си за хумор,шантавите идеи.
12. Каква жена би спечелила сърцето ти?Романтична,обичаща живота,знаеща какво иска,сериозна
13. Хвърлила ли си око на някоя тукашна мадама?Още не ви познавам добре. ;дможе да се каже въпреки всичко-да.
14. Място, което задължително искаш да посетиш?Бора-Бора
15. Кои са 5-те неща, в които най-силно вярваш?В справедливостта,в свободата,във вечната любов,може да не е споделена ,но винаги трае,дори и да не искаш..
16. Многото пари/власт, променят ли хората?Да,повишават самочувствието им.

17. Отворена ли си за нови приятелства?Винаги !!
18. Плачеш ли безпричинно? Ако да, колко често?Не,всичко си има причина.
19. "Пипвала" ли си компютърен вирус? Какво правиш?Да.Вадя оригиналния уиндоус 7 про. ,махам лан кабела ,слагам диска,влизам в биос,правя първото устройство да ми е ДвД-то инсталирам наново,инсталирам бит дифендър и готово. ;д
20. До колко часа спиш през почивните дни?12 ,хехе
21. Вярваш ли в тълкуването на сънищата?не,единствено ти можеш да си ги разтълкуваш най-добре.
22. Имаш ли тайна, която знаеш само ти?Не само една.
23. Истината се крие в много и дебели книги или в едно кратичко изречение?Това кратичко изречение,за жалост не може да се придобие от книгите,а от личен опит.Животът е само един и трябва да го цениш и да се наслаждаваш на всяка минута.
24. Какъв е вкусът на разочарованието? А звукът му? Горчив.Гледам да се дистанцирам от звука му ;д .
25. Наранявала ли си умишлено човек, когото обичаш?Да.
26. Как си представяш идеалната хомо-връзка?Изградена от доверие,разбиране с поглед,много интимности,отделяне на внимание помежду си.
27. Как връщаш надеждата при себе си?Чрез изкуството.
28. Вярваш ли в предопределението на съдбата?Да.
29. Имаш ли гадже?Сега не.
30. Имаш ли дете? Ако да, разкажи ми какво е да си майка?! Ако не, как си го представяш?Не.Обичам децата,предполагам ще съм много строга майка,но в същото време и забавна,бих играла с детето си ,ако имах такова,но не желая.Ще видим времето какво ще покаже.
31. Кое заздравява любовта? Кое я унищожава?Предполагам милите жестове,вниманието,сексът,доверието.А за унищожаване -тъкмо обратното.
32. Какво би направила, ако твоята любима ти каже някой ден, че вече не те обича/желае?Ще я пратя на дълго пътешестие,което ще очаква с нетърпение.. ;д If you know what I mean.
33. Първата целувка с жена?На 12.Странно,но хубаво.
34. Защо си избра този псевдоним?От името ми.
35. Романтична ли си?Да,много ;д
36. Мечтаната професия?Лекар.
37. В коя историческа епоха ти се иска да живееш? Защо?По време на Просвещението.Обръща се значително повече внимание на човешкия разум,на човека,от колкото на религията.Хората държат на правата си и изразяват свободно своето мнение.
38. Ходила ли си боса под дъжда? А в снега?Да,много шантави спомени.. :Р
39. Имала ли си период в живота си, в който да искаш да отнемеш живота си?Не.
40. Била ли си арестувана някога?Ауу,не ! :Д
41. За или против хомосексуалните семейства да могат да си осиновяват деца в България?За.
42. Ако имаш нужната власт, какво би направила за българските гей хора?Бих им създала уют,бих ги лишила от притеснения.
43. Ако някога напишеш книга, какво ще е нейното заглавие? Защо?"Дали Вселената се разширява ,или стеснява"
44. Любимо питие?Бира.
45. Какво не можеш да простиш? Има ли такова?Изневяра.
46. Последна шопинг-придобивка?обектив
47. Най-изстрелващите в космоса думи, които си чувала за себе си? "Обичам те много и не мога да дишам без теб"
48. А най-язвителните?От същия човек"Повече не искам да те виждам!"
49. Можеш ли да отстояваш гледната си точка?Да,винаги,не мога без това.
50. Тежка ли е отговорността? Леко ли е безгрижието?Важното е да си отговорен.Съвестта е заложена у всекиго от нас.
51. За или против легализирането на платената любов? За,лично аз не бих се възползвала от това,но има хора,нуждаещи се.
52. България е?Моят дом.
53. Кога за последно ходи на гинеколог? По какъв повод?Яйчници ;д
54. Пяла ли си на караоке? Помниш ли парчето/мн. ч.?Да,всичките,много беше забавно.
55. Уволнявали ли са те от работа?Не ;д
56. Насочвала ли си оръжие към някого?Не.
57. Имала ли си близък досег със смъртта (вкл. твоята собствена)? Не.
58. Бутали ли са те в басейн с дрехите?Да и в езеро.. ;д
59. Яла ли си насекоми?DAFUQ?!
60. Ходиш ли на сън/бълнуваш ли?Много рядко.Хиля се на сън. ;д
61. Бойкотирала ли си сериозно и целенасочено нещо или някого?Да.
62. Показвали ли са те по телевизията?Май да.
63. Вярваш ли в любовта?Да.
64. Обичаш ли някой, който не е редно да обичаш?Да.
65. Дарявала ли си кръв?Не.
66. Какво означава семейството за теб?Топлина,обич.
67. Била ли си регистрирана във форумите на Елия?Не.
68. Ако да, те липсват ли ти? Ако не, смяташ ли, че си била ощетена?-
69. Каква е твоята сексуална ориентация?Мислех ,че сьм бисексуална ,бях съвсем сигурна,но май клоня повече към лес.
70. Ще посетиш ли Прайд 2011? Да? Не? По какви причини?Ако мога-да.
71. Рокля или пола? Защо?Пола
,много е сладко.72. Харесаха ли ти въпросите ми?Да,няма нито един излишен.
Предизвиквам gaden_egoist !

Mischie- Брой мнения: 36
Хайде, де, какво става... (:

Magnolia- Брой мнения: 226
Местожителство: Utopia
Magnolia написа:Хайде, де, какво става... (:
.... отговаряй ти !
Едва ли някой има нещо против...
Аз? Ама на кои въпроси да отговарям? gaden_egoist не пише ли вече?

[quote="EVI"]Мáгно , Как си днес?
Как изглеждаш?
Опиши се с няколко думи!
На колко си години?
Колко си висока?
Колко тежиш?
Цвят на очите?
С кой живееш в момента?
Какво учиш/работиш?
Любим сезон?
Любимият ти стил музика?
Ходиш ли на концерти?
А на театър?
Опиши един твой ден?
Опиши стаята си?
Препоръчай книга/автор!
Любимата ти книга е?
Имаш ли животинче?
Имала ли си гадже-мъж?
Би ли забременяла?
Влюбена ли си в момента?
Най-дългата ти връзка?
Ревнива ли си?
В колко държави си била?
Любима религия?
Гримираш ли се?
А рокли, поли?
Имаш ли татуировка?
Спортуваш ли, какво?
Пиеш ли алкохол, какъв?
Злопаметна ли си?
Какви жени харесваш?
Какъв ти е , имаш ли лаптоп?
Можеш ли да рисуваш?
От какво те е страх?
Чупила ли си крак, ръка?
Можеш ли да пееш?
Самоубийството за теб е?
Любимият ти цвят?
Миналото лято къде беше на ?
Задай ми въпрос!
Как изглеждаш?
Опиши се с няколко думи!
На колко си години?
Колко си висока?
Колко тежиш?
Цвят на очите?
С кой живееш в момента?
Какво учиш/работиш?
Любим сезон?
Любимият ти стил музика?
Ходиш ли на концерти?
А на театър?
Опиши един твой ден?
Опиши стаята си?
Препоръчай книга/автор!
Любимата ти книга е?
Имаш ли животинче?
Имала ли си гадже-мъж?
Би ли забременяла?
Влюбена ли си в момента?
Най-дългата ти връзка?
Ревнива ли си?
В колко държави си била?
Любима религия?
Гримираш ли се?
А рокли, поли?
Имаш ли татуировка?
Спортуваш ли, какво?
Пиеш ли алкохол, какъв?
Злопаметна ли си?
Какви жени харесваш?
Какъв ти е , имаш ли лаптоп?
Можеш ли да рисуваш?
От какво те е страх?
Чупила ли си крак, ръка?
Можеш ли да пееш?
Самоубийството за теб е?
Любимият ти цвят?
Миналото лято къде беше на ?
Задай ми въпрос!

[quote="EVI"] А, и другата порция въпросчета....
7. За какво съжаляваш?
19. "Пипвала" ли си вирус? Какво правиш?
29. Имаш ли гадже?
35. Романтична ли си?
36. Мечтаната професия?
42. Ако имаш нужната власт, какво би направила за гей хора?
44. Любимо питие?
48. А най-язвителните?
52. България е?
57. Имала ли си близък досег със смъртта (вкл. твоята )?
59. Яла ли си насекоми?
62. Показвали ли са те по ?
63. Вярваш ли в любовта?
65. Дарявала ли си кръв?
7. За какво съжаляваш?
19. "Пипвала" ли си вирус? Какво правиш?
29. Имаш ли гадже?
35. Романтична ли си?
36. Мечтаната професия?
42. Ако имаш нужната власт, какво би направила за гей хора?
44. Любимо питие?
48. А най-язвителните?
52. България е?
59. Яла ли си насекоми?
62. Показвали ли са те по ?
63. Вярваш ли в любовта?
65. Дарявала ли си кръв?

Уааа, колко мноого въпроси =D
Мáгно, как си днес? Ами, екстра, тъкмо се излюпвам. ^^ Навън е валяло (много обичам дъжд), неделно мързеливо ми е и хората ми честитят във Фейсбук имения ден, който нямам ;D
Как изглеждаш? Среден ръст, кафяви очи, овално лице, светла кожа, червеникава (в момента) коса.
Опиши се с няколко думи! Ох, този въпрос го пропускам...
На колко си години? 18
Колко си висока? 163 см май бях...
Колко тежиш? Еее... не се пита така ;D 53 кг
Цвят на очите? Кафяви, както отговорих по-нагоре :р
Колко ти е дълга косата в момента и цвят на косата? Отпред дължината е до раменете, а отзад- около педя под тях. Води се червена, но косата ми никога не е само един цвят ;D
С кой живееш в момента? Засега с родителите и братЪТ.
Какво учиш/работиш? Завършвам гимназия другия месец и се надявам в края на годината да съм студентка вече.
Любим сезон? Пролет. И лято.
Можеш ли да плуваш, какъв стил? Да. Стил "ютия". ;D Е, не, мога да плувам всъщност, ама не знам кой стил как се казва...
Имаш ли колело, караш ли? Нямам колело, като се намира- карам ;D
А кола, и имаш ли шофьорска книжка? Ох, не, от кога се каня да започвам шофьорски, ама все отлагам и все ги почвам "от другия месец"- след рождения ден, след изпитите...
Какъв автомобил би искала да имаш? Аз първо да взема книжка, пък после ще му мисля..
Каква музика ще си пускаш в колата? Моята си.
Любимият ти стил музика? Никак не обичам да отговарям на въпроси, свързани с музиката, не знам защо. Но сушам предимно рок.
Любими групи, наши и чужди? Наша любима група- Ревю. За чужда- любима нямам.
Коя музика ти е противна? Чалга. Знам, че чак звучи банално, ама...
Ако зависи от теб, би ли забранила чалгата? Не.
Ходиш ли на концерти? Ходя, ама рядко.
Последния концерт, на който си била? Не помня, ще да е било на грийн рок фест-а лятото...
А на театър? Да, обожавам театъра. =)
Познаваш ли известни личности, кои? И как се запознахте? Ами, сега се сещам как се запознах с Милена Славова. Беше 16 юли 2010 и тя имаше концерт в Русе, та аз и една дружка сме излезли доста по-рано и чакаме, оглеждайки се навсякъде за нея. Беше адска жега и ние, като пълни селяни, влязохме в шадравана ;D Аз стискам едно кактусче с панделка, което исках да ѝ подаря, а в саксийката беше боднато и писмо за нея. По някое време виждам Милена и се затичвам с все сила към нея, обаче сандалите ми са мокри, подхлъзвам се (няколко пъти! :д ) и, приплъзвайки се, стигам до нея ;Д И така. Тя ми се разсмя, поприказвахме си, даде ми и-мейла си да ѝ изпратя едни неща и концертът започна =)
За какво се ядоса последно? Не помня.
А, заради какво се усмихна? Не знам. Усмихвам се доста често и не ми прави впечатление всеки един път =)
Опиши един твой ден? Хм. Ако е делничен ден, съм си навила алармата за половин час по-рано, за да мога да натискам snooze докато ми писне и се разсъня. Довличам се в банята, където вися около вечност- веченост и половина, след което се обличам, пия кафе и отивам на училище. Връщам се, ям, спя, чета нещо, вися пред кoмпютъpa за друга една вечност и ако не ме мързи много, излизам. За почивните дни има два сутрешни варианта: или ставам рано, приготвям термос с кафе и излизам (обожавам изгреви и като цяло много обичам сутрини, стига да не ме карат да ходя някъде по задължение ;д ), или спя до късно и си правя закускообяд. Правя всичко, което ми хрумне и за което не съм имала време през седмицата, понякога се качвам на някой покрив и чета. Вечер се запиляваме някъде с компанията.
Опиши стаята си? Разхвърляна, боядисана в синьо и зелено, пълна с разни щуротии =)
Последния филм, който гледа? Sid and Nancy
Коя книга четеш в момента? "Всички утрини на света" на Паскал Киняр и "Тютюн". И пак започнах "Театър" на Съмърсет Моъм, че я бях пренебрегнала напоследък.
Препоръчай филм, който ти е направил добро впечатление! Амии. "Jeux d'enfants", въпреки че е малко шашав- един от любимите ми е. Пък и е с Марион Котияр :р Inception също е готин, аз го схванах след втория път ;D Пак е с Марион ^^ Chocolat със Жулиет Бинош и Джони Деп, The Premonition със Сандра Бълок. 500 Days of Summer също беше готин, друг мой любим е Lost and Delirious.
Препоръчай книга/автор! Напоследък все тези три препоръчвам: "1984" на Джордж Оруел, "Английският пациент" на Майкъл Ондатжи и "Портретът на Дориан Грей" на Оскар Уайлд
Любимата ти книга е? Същите. =]
Имаш ли животинче? Вече не.
Ходила ли си на срещи с непознати, с които си се запознала в ? Предполагам, че липсващата думичка е "интepнет"
Да, ходила съм.
Била ли си разочарована от такива срещи? Не.
Колко потребителки познаваш реално от този сайт? Май четири.
Кои съфорумки ти допадат най-много тук, и би искала да се запознаеш с тях реално? Би ми било интересно да се запозная с повечето.
В компания си по-скоро мълчалива, или си душата на компанията? Зависи от компанията.
Когато ти е тъжно какво правиш? Пиша, излизам навън, намирам си нещо за разсейване.
Имала ли си гадже-мъж? Ако онези детски глупости се броят- да, имала съм xD
Мнението ти за секса с мъж? Не практикувам такъв. =]
Би ли забременяла? Да.
Влюбена ли си в момента? Да.
Споделена ли е любовта ти? Не е, ама аз продължавам да си се надявам.
Колко пъти си се влюбвала? Не знам, не много.
Най-дългата ти връзка? Неудобно ми е да отговарям ;D Пълен провал съм във взаимоотношенията си с хората, особено в романтичните взаимоотношения. Социопатска работа. Истинска връзка съм нямала.
Ревнива ли си? Странното е, че рядко ревнувам човека, с който съм. Ревнувам си приятелите и то много, развивам някакви ужасни coбственически чувства. Но гледам да не го показвам.
В колко държави си била? Пет- шест.
Скачала ли си с бънджи, ако "НЕ", искаш ли? Не съм скачала, а и в момента нямам мерак.
Нещото, което искаш да ти се случи в най-скоро време е? Да си постигна целите. И да се влюбя споделено.
Вярваш ли на интуицията си? Да.
Ако си осиновена, би ли потърсила биологичната си майка? По-скоро да.
Набожна ли си, вярваш ли в Бог? Вярвам, че тези неща са отвъд нашето поле на разбиране и възприятие. Според мен има нещо, но то не е Исус, Аллах или Буда.
Любима религия? Не харесвам религиите.
Гримираш ли се? Да.
Била ли си някога с много къса коса? Не.
Имаш ли обувки с токчета? Имам, но ги нося само като има специален повод.
А рокли, поли? Имам.
С какво си облечена в момента? Дългата размъкната тениска, с която спя xD
Имаш ли татуировка? Не, все става нещо и не си я правя, това сигурно е някакъв знак ;д
Спортуваш ли, какво? Ох, надявах се да няма такъв въпрос. xD Не.
Вземала ли си наркотици, какви? Вземала съм.
Пиеш ли алкохол, какъв? Да. Сега, откакто ми е , ще е бира, мента и разни такива неща... ^^
Напивала ли си се някога, какво правиш като се напиеш? Какво мога да правя, глупости правя ;D
Злопаметна ли си? Не.
Пушиш ли? Ако "ДА", каква марка ? Да, предимно Camel.
Какво най-много харесваш в себе си? Че съм прекрасна, невероятна и скромна ^^
А какво не харесваш в себе си? Нерешителността.
Какви жени харесваш? Не мога да ги облека в някакъв типаж и да кажа "тъмнооки, тъмнокоси, знаещи какво искат". Просто се случва и някоя ми харесва... толкоз =)
Какъв ти е , имаш ли лаптоп? hp
Каква марка ти е GSM-a , а с каква мелодия звъни? Сони Ериксон, не звъни. В смисъл, винаги е на вибрация, не обичам да ми звъни телефонът.
Ако има среща (на този сайт), ще дойдеш ли? Ако мога- да.
Пишеш ли стихове, разкази? Да.
Ще напишеш нещо твое тук? Не.
Можеш ли да рисуваш? Не знам дали мога, опитвам се от време на време.
Излизала ли си със скицник из природата да твориш? Да, в началното училище ;д
От какво те е страх? Този въпрос го пропускам, че става доста лично =)
Като малка каква искаше да станеш? Актриса и палеонтолог ;Д
Добро дете ли беше, или зло? Добро, ама много щуро.
С кукли ли си играеше, или? И с кукли си играех, ама предпочитах да се катерим по дърветата с братовчед ми и да вършим зулуми xD
Чупила ли си крак, ръка? Не.
Караш ли кънки, ролери, ски? Миналата зима се зарибих по ски, тази- пропуснах, но ще гледам догодина да наваксам.
Можеш ли да свириш на някой инструмент? Не, опитах се да свиря на китара, изкарах няколко измъчени мелодии и в един тъжен момент стигнах до жестокото прозрение, че съм музикален инвалид.
Най-големия композитор-депресант за теб е? Как така "депресант"?
Можеш ли да пееш? Не и това ми е много болна тема ;д
Изпей нещо, което ти хрумва в момента? А, сакън. Не ме карайте да пея ;D
Ако се загубиш в гората, можеш ли да се ориентираш по звездите? Абсурд, ако се загубя в гората и разчитам на звездите, ще си остана изядена от нещо. Иначе напоследък съм се зарибила да търся съзвездия, откривам Малка мечка и Голяма мечка, защото ми приличат на тигани, а с повечко дзверене в нощното небе май намирам и Близнаци.
Можеш ли да запалиш огън като търкаш две пръчки? Не става и упорито вярвам, че това е мит xD
Била ли си на лов, риболов? На лов- не, на риболов дядо ми ме води в предучилищната и аз се разревах, защото ми стана жал за горкия рибок. Повече никъде не ме е водил :Д
Би ли убила животно? А човек? Животно- не, човек- не знам.
Според теб, какво престъпление трябва да е направил човек, че да заслужава да му се отнеме живота Убийство, изнасилване, малтретиране на дете, измъчване на животни. И все пак съм против смъртната присъда.
Самоубийството за теб е? Личен избор и право на всеки.
Любимият ти цвят? Зелен, син.
Можеш ли да плетеш с куки? Преди баба ме беше научила на някаква елементарна плетка, сега най-много да заколя някого, най-вероятно себе си.
Ходиш ли на нуди плажове? Не.
Миналото лято къде беше на ? Предполагам, че за море идва реч, след тия плажове... бях в Албена.
А къде би отишла това лято? Несебър, Китен, Созопол, Равда...
Посещавала ли си някога офиса на "Джемини"? Не.
Познаваш ли някои от тамошните гей-активисти? Не.
Беше ли на последния гей-парад? Не.
Някой обиждал ли те е заради сексуалната ти ориентация? Да.
Носиш ли пръстен на палеца си? Да. :Д
Обичаш ли обиколките по молове и ? Не, не обичам обиколките "по моловете и". :Д Ужасно ми е изнервящо.
Последното нещо, което си купи? Сборник с тестове по английски език за СУ. xD
Задай ми въпрос! Пролет или лято?
Мáгно, как си днес? Ами, екстра, тъкмо се излюпвам. ^^ Навън е валяло (много обичам дъжд), неделно мързеливо ми е и хората ми честитят във Фейсбук имения ден, който нямам ;D
Как изглеждаш? Среден ръст, кафяви очи, овално лице, светла кожа, червеникава (в момента) коса.
Опиши се с няколко думи! Ох, този въпрос го пропускам...
На колко си години? 18
Колко си висока? 163 см май бях...
Колко тежиш? Еее... не се пита така ;D 53 кг
Цвят на очите? Кафяви, както отговорих по-нагоре :р
Колко ти е дълга косата в момента и цвят на косата? Отпред дължината е до раменете, а отзад- около педя под тях. Води се червена, но косата ми никога не е само един цвят ;D
С кой живееш в момента? Засега с родителите и братЪТ.
Какво учиш/работиш? Завършвам гимназия другия месец и се надявам в края на годината да съм студентка вече.
Любим сезон? Пролет. И лято.
Можеш ли да плуваш, какъв стил? Да. Стил "ютия". ;D Е, не, мога да плувам всъщност, ама не знам кой стил как се казва...
Имаш ли колело, караш ли? Нямам колело, като се намира- карам ;D
А кола, и имаш ли шофьорска книжка? Ох, не, от кога се каня да започвам шофьорски, ама все отлагам и все ги почвам "от другия месец"- след рождения ден, след изпитите...
Какъв автомобил би искала да имаш? Аз първо да взема книжка, пък после ще му мисля..
Каква музика ще си пускаш в колата? Моята си.
Любимият ти стил музика? Никак не обичам да отговарям на въпроси, свързани с музиката, не знам защо. Но сушам предимно рок.
Любими групи, наши и чужди? Наша любима група- Ревю. За чужда- любима нямам.
Коя музика ти е противна? Чалга. Знам, че чак звучи банално, ама...
Ако зависи от теб, би ли забранила чалгата? Не.
Ходиш ли на концерти? Ходя, ама рядко.
Последния концерт, на който си била? Не помня, ще да е било на грийн рок фест-а лятото...
А на театър? Да, обожавам театъра. =)
Познаваш ли известни личности, кои? И как се запознахте? Ами, сега се сещам как се запознах с Милена Славова. Беше 16 юли 2010 и тя имаше концерт в Русе, та аз и една дружка сме излезли доста по-рано и чакаме, оглеждайки се навсякъде за нея. Беше адска жега и ние, като пълни селяни, влязохме в шадравана ;D Аз стискам едно кактусче с панделка, което исках да ѝ подаря, а в саксийката беше боднато и писмо за нея. По някое време виждам Милена и се затичвам с все сила към нея, обаче сандалите ми са мокри, подхлъзвам се (няколко пъти! :д ) и, приплъзвайки се, стигам до нея ;Д И така. Тя ми се разсмя, поприказвахме си, даде ми и-мейла си да ѝ изпратя едни неща и концертът започна =)
За какво се ядоса последно? Не помня.
А, заради какво се усмихна? Не знам. Усмихвам се доста често и не ми прави впечатление всеки един път =)
Опиши един твой ден? Хм. Ако е делничен ден, съм си навила алармата за половин час по-рано, за да мога да натискам snooze докато ми писне и се разсъня. Довличам се в банята, където вися около вечност- веченост и половина, след което се обличам, пия кафе и отивам на училище. Връщам се, ям, спя, чета нещо, вися пред кoмпютъpa за друга една вечност и ако не ме мързи много, излизам. За почивните дни има два сутрешни варианта: или ставам рано, приготвям термос с кафе и излизам (обожавам изгреви и като цяло много обичам сутрини, стига да не ме карат да ходя някъде по задължение ;д ), или спя до късно и си правя закускообяд. Правя всичко, което ми хрумне и за което не съм имала време през седмицата, понякога се качвам на някой покрив и чета. Вечер се запиляваме някъде с компанията.
Опиши стаята си? Разхвърляна, боядисана в синьо и зелено, пълна с разни щуротии =)
Последния филм, който гледа? Sid and Nancy
Коя книга четеш в момента? "Всички утрини на света" на Паскал Киняр и "Тютюн". И пак започнах "Театър" на Съмърсет Моъм, че я бях пренебрегнала напоследък.
Препоръчай филм, който ти е направил добро впечатление! Амии. "Jeux d'enfants", въпреки че е малко шашав- един от любимите ми е. Пък и е с Марион Котияр :р Inception също е готин, аз го схванах след втория път ;D Пак е с Марион ^^ Chocolat със Жулиет Бинош и Джони Деп, The Premonition със Сандра Бълок. 500 Days of Summer също беше готин, друг мой любим е Lost and Delirious.
Препоръчай книга/автор! Напоследък все тези три препоръчвам: "1984" на Джордж Оруел, "Английският пациент" на Майкъл Ондатжи и "Портретът на Дориан Грей" на Оскар Уайлд
Любимата ти книга е? Същите. =]
Имаш ли животинче? Вече не.
Ходила ли си на срещи с непознати, с които си се запознала в ? Предполагам, че липсващата думичка е "интepнет"
Да, ходила съм.Била ли си разочарована от такива срещи? Не.
Колко потребителки познаваш реално от този сайт? Май четири.
Кои съфорумки ти допадат най-много тук, и би искала да се запознаеш с тях реално? Би ми било интересно да се запозная с повечето.
В компания си по-скоро мълчалива, или си душата на компанията? Зависи от компанията.
Когато ти е тъжно какво правиш? Пиша, излизам навън, намирам си нещо за разсейване.
Имала ли си гадже-мъж? Ако онези детски глупости се броят- да, имала съм xD
Мнението ти за секса с мъж? Не практикувам такъв. =]
Би ли забременяла? Да.
Влюбена ли си в момента? Да.
Споделена ли е любовта ти? Не е, ама аз продължавам да си се надявам.
Колко пъти си се влюбвала? Не знам, не много.
Най-дългата ти връзка? Неудобно ми е да отговарям ;D Пълен провал съм във взаимоотношенията си с хората, особено в романтичните взаимоотношения. Социопатска работа. Истинска връзка съм нямала.
Ревнива ли си? Странното е, че рядко ревнувам човека, с който съм. Ревнувам си приятелите и то много, развивам някакви ужасни coбственически чувства. Но гледам да не го показвам.
В колко държави си била? Пет- шест.
Скачала ли си с бънджи, ако "НЕ", искаш ли? Не съм скачала, а и в момента нямам мерак.
Нещото, което искаш да ти се случи в най-скоро време е? Да си постигна целите. И да се влюбя споделено.
Вярваш ли на интуицията си? Да.
Ако си осиновена, би ли потърсила биологичната си майка? По-скоро да.
Набожна ли си, вярваш ли в Бог? Вярвам, че тези неща са отвъд нашето поле на разбиране и възприятие. Според мен има нещо, но то не е Исус, Аллах или Буда.
Любима религия? Не харесвам религиите.
Гримираш ли се? Да.
Била ли си някога с много къса коса? Не.
Имаш ли обувки с токчета? Имам, но ги нося само като има специален повод.
А рокли, поли? Имам.
С какво си облечена в момента? Дългата размъкната тениска, с която спя xD
Имаш ли татуировка? Не, все става нещо и не си я правя, това сигурно е някакъв знак ;д
Спортуваш ли, какво? Ох, надявах се да няма такъв въпрос. xD Не.
Вземала ли си наркотици, какви? Вземала съм.
Пиеш ли алкохол, какъв? Да. Сега, откакто ми е , ще е бира, мента и разни такива неща... ^^
Напивала ли си се някога, какво правиш като се напиеш? Какво мога да правя, глупости правя ;D
Злопаметна ли си? Не.
Пушиш ли? Ако "ДА", каква марка ? Да, предимно Camel.
Какво най-много харесваш в себе си? Че съм прекрасна, невероятна и скромна ^^
А какво не харесваш в себе си? Нерешителността.
Какви жени харесваш? Не мога да ги облека в някакъв типаж и да кажа "тъмнооки, тъмнокоси, знаещи какво искат". Просто се случва и някоя ми харесва... толкоз =)
Какъв ти е , имаш ли лаптоп? hp
Каква марка ти е GSM-a , а с каква мелодия звъни? Сони Ериксон, не звъни. В смисъл, винаги е на вибрация, не обичам да ми звъни телефонът.
Ако има среща (на този сайт), ще дойдеш ли? Ако мога- да.
Пишеш ли стихове, разкази? Да.
Ще напишеш нещо твое тук? Не.
Можеш ли да рисуваш? Не знам дали мога, опитвам се от време на време.
Излизала ли си със скицник из природата да твориш? Да, в началното училище ;д
От какво те е страх? Този въпрос го пропускам, че става доста лично =)
Като малка каква искаше да станеш? Актриса и палеонтолог ;Д
Добро дете ли беше, или зло? Добро, ама много щуро.
С кукли ли си играеше, или? И с кукли си играех, ама предпочитах да се катерим по дърветата с братовчед ми и да вършим зулуми xD
Чупила ли си крак, ръка? Не.
Караш ли кънки, ролери, ски? Миналата зима се зарибих по ски, тази- пропуснах, но ще гледам догодина да наваксам.
Можеш ли да свириш на някой инструмент? Не, опитах се да свиря на китара, изкарах няколко измъчени мелодии и в един тъжен момент стигнах до жестокото прозрение, че съм музикален инвалид.
Най-големия композитор-депресант за теб е? Как така "депресант"?
Можеш ли да пееш? Не и това ми е много болна тема ;д
Изпей нещо, което ти хрумва в момента? А, сакън. Не ме карайте да пея ;D
Ако се загубиш в гората, можеш ли да се ориентираш по звездите? Абсурд, ако се загубя в гората и разчитам на звездите, ще си остана изядена от нещо. Иначе напоследък съм се зарибила да търся съзвездия, откривам Малка мечка и Голяма мечка, защото ми приличат на тигани, а с повечко дзверене в нощното небе май намирам и Близнаци.
Можеш ли да запалиш огън като търкаш две пръчки? Не става и упорито вярвам, че това е мит xD
Била ли си на лов, риболов? На лов- не, на риболов дядо ми ме води в предучилищната и аз се разревах, защото ми стана жал за горкия рибок. Повече никъде не ме е водил :Д
Би ли убила животно? А човек? Животно- не, човек- не знам.
Според теб, какво престъпление трябва да е направил човек, че да заслужава да му се отнеме живота Убийство, изнасилване, малтретиране на дете, измъчване на животни. И все пак съм против смъртната присъда.
Самоубийството за теб е? Личен избор и право на всеки.
Любимият ти цвят? Зелен, син.
Можеш ли да плетеш с куки? Преди баба ме беше научила на някаква елементарна плетка, сега най-много да заколя някого, най-вероятно себе си.
Ходиш ли на нуди плажове? Не.
Миналото лято къде беше на ? Предполагам, че за море идва реч, след тия плажове... бях в Албена.
А къде би отишла това лято? Несебър, Китен, Созопол, Равда...
Посещавала ли си някога офиса на "Джемини"? Не.
Познаваш ли някои от тамошните гей-активисти? Не.
Беше ли на последния гей-парад? Не.
Някой обиждал ли те е заради сексуалната ти ориентация? Да.
Носиш ли пръстен на палеца си? Да. :Д
Обичаш ли обиколките по молове и ? Не, не обичам обиколките "по моловете и". :Д Ужасно ми е изнервящо.
Последното нещо, което си купи? Сборник с тестове по английски език за СУ. xD
Задай ми въпрос! Пролет или лято?
Последната промяна е направена от Мáгно на Нед Апр 08, 2012 10:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път

А, и другата порция въпросчета.... Добре, вече пих кафе, прочетох си опаковката от зърнена закуска- готова съм ;D
1.Най-близката забележителност до твоето жилище е? Пантеона на възрожденците.
2. Някога вземала ли си наркотици? Вече отговорих на този въпрос.
3. Какво е предателството за теб? Нещо, към което предпочитам да не се връщам.
4. При какви обстоятелства би излъгала? Гледам да не лъжа, но понякога се налага.
5. Сентенция, която харесваш? *пас*
6. Какво криеш на тавана? Онази част от детството си, която не съм запазила в себе си.
7. За какво съжаляваш? За пропуснатите шансове.
8. Какво би те накарало да намразиш някого? Човек трябва доста да се постарае, за да го намразя.
9. Твоята дума? Някоя, която би те описала. Моята дума- "Ренета". Дума, която би ме описала- няма такава.
10. Какво би променила в себе си? Това, че съм нерешителна.
11. Какво не би променила в себе си за нищо на света? Мирогледа си относно доста неща.
12. Каква жена би спечелила сърцето ти? И аз вече не знам... като се има предвид, че се влюбих в момиче, в което никога не съм си и помисляла, че бих могла да се влюбя ;D
13. Хвърлила ли си око на някоя тукашна мадама? Не. И не защото няма страхотни "мадами", просто в момента виждам само една, колкото и смотано да звучи.
14. Място, което задължително искаш да посетиш? Припят. И Емпайър Стейт Билдинг.
15. Кои са 5-те неща, в които най-силно вярваш? Любовта, изкуството, душата, разума, себе си.
16. Многото пари/власт, променят ли хората? Да.
17. Отворена ли си за нови приятелства? Да.
18. Плачеш ли безпричинно? Ако да, колко често? Да, рядко.
19. "Пипвала" ли си кoмпютъpен вирус? Какво правиш? Пипвала съм, мрънках на един съученик да го оправи xD
20. До колко часа спиш през почивните дни? Както отговорих в предишните въпроси, понякога ставам много рано, за да изляза, а понякога спя и до следобед xD
21. Вярваш ли в тълкуването на сънищата? Да, но не в онези тълкувания тип "ако ти падне зъб, някой ще умре, ако сънуваш гроб е на късмет", според мен сънищата са отражение на подсъзнателното, от което могат да се правят разни изводи.
22. Имаш ли тайна, която знаеш само ти? Да.
23. Истината се крие в много и дебели книги или в едно кратичко изречение? Може да се крие и в двете.
24. Какъв е вкусът на разочарованието? А звукът му? Вкусът е горчив, а звукът е въздишка или изпукване от счупена кост.
25. Наранявала ли си умишлено човек, когото обичаш? Да.
26. Как си представяш идеалната хомо-връзка? Аз и Тя.
27. Как връщаш надеждата при себе си? Тя сама се връща.
28. Вярваш ли в предопределението на съдбата? Не искам да вярвам в това, би било ужасно.
29. Имаш ли гадже? Не.
30. Имаш ли дете? Ако да, разкажи ми какво е да си майка?! Ако не, как си го представяш? Нямам. Представям си го като едно от най-истинските и красиви неща, но и като огромна отговорност и като нужда от запас железни нерви.
31. Кое заздравява любовта? Кое я унищожава? И на двата въпроса- скандалите.
33. Първата целувка с жена? Не си спомням. Помня с коя беше, но кога- не знам. Май беше на една Нова година преди доооста време.
34. Защо си този псевдоним? "Магно" идва от стария ми ник- "Магнолия", а за него предпочитам да не разказвам.
35. Романтична ли си? Не особено.
36. Мечтаната професия? Актриса. Искам да играя и никога да не губя магията на театъра.
37. В коя историческа епоха ти се иска да живееш? Защо? Напоследък се опитвам да си внуша, че искам да живея точно в епохата, в която живея. И ми се получава доста добре. =)
38. Ходила ли си боса под дъжда? А в снега? Под дъжда- да, страхотно усещане. В снега- абсурд.
40. Била ли си арестувана някога? Не, ама няколко пъти беше на "ей, замалко"
41. За или против хомосексуалните семейства да могат да си осиновяват деца в България? Разбира се, че "за", що за въпрос...
42. Ако имаш нужната власт, какво би направила за гей хора? Равни права.
43. Ако някога напишеш книга, какво ще е нейното заглавие? Защо? Е, зависи от книгата. Няма да я напиша според заглавието, а обратното.
44. Любимо питие? От два дни ми е много , затова ми идва наум "ягодово дайкири", не че ми е любимо наистина xD
46. Последна шопинг-придобивка? Сборник с тестове и кутия цигари :Д
48. А най-язвителните?
За двата въпроса ще отговоря само, че са били от един и същи човек.
49. Можеш ли да отстояваш гледната си точка? Мога и в мноого редки случаи не го правя.
50. Тежка ли е отговорността? Леко ли е безгрижието? Отговорността невинаги е тежка, безгрижието понякога е.
51. За или против легализирането на платената любов? За.
52. България е? Прекрасна страна, гадна държава. Надявам се второто да се промени.
53. Кога за последно ходи на гинеколог? По какъв повод?:р Профилактичен преглед миналия месец.
54. Пяла ли си на караоке? Помниш ли парчето/мн. ч.? Ох, защо ми напомняш такива травмиращи неща ;D "Елмаз и стъкло" на БТР беше парчето, после "Истина" на Милена Славова.
55. Уволнявали ли са те от работа? Не.
56. Насочвала ли си оръжие към някого? Да, на сцена обаче.
58. Бутали ли са те в басейн с дрехите? Да, тяхната кожа
59. Яла ли си насекоми? Съзнателно- не съм. Надявам се, че и иначе не съм ;D
60. Ходиш ли на сън/бълнуваш ли? Да.
61. Бойкотирала ли си сериозно и целенасочено нещо или някого? Да.
62. Показвали ли са те по ? Да.
63. Вярваш ли в любовта? Да. (колко оригинални и изчерпателни стават отговорите ми xD )
64. Обичаш ли някой, който не е редно да обичаш? Не.
65. Дарявала ли си кръв? Не, но много искам, а досега не са ми разрешавали заради и разни такива неща.
66. Какво означава семейството за теб? Изключително важно нещо.
67. Била ли си регистрирана във форумите на Елия? Да.
68. Ако да, те липсват ли ти? Ако не, смяташ ли, че си била ощетена? Бяха готини, но да ми липсват чак- не.
69. Каква е твоята сексуална ориентация? Лесбийка съм.
70. Ще посетиш ли Прайд 2011? Да? Не? По какви причини? Прайд 2011 го пропуснах, но на 2012 може би ще отида, живот и здраве.
71. Рокля или пола? Защо? Зависи.
72. Харесаха ли ти въпросите ми? Мноого въпроси, цяла сутрин отговарям, заболя ме главата :д
1.Най-близката забележителност до твоето жилище е? Пантеона на възрожденците.
2. Някога вземала ли си наркотици? Вече отговорих на този въпрос.
3. Какво е предателството за теб? Нещо, към което предпочитам да не се връщам.
4. При какви обстоятелства би излъгала? Гледам да не лъжа, но понякога се налага.
5. Сентенция, която харесваш? *пас*
6. Какво криеш на тавана? Онази част от детството си, която не съм запазила в себе си.
7. За какво съжаляваш? За пропуснатите шансове.
8. Какво би те накарало да намразиш някого? Човек трябва доста да се постарае, за да го намразя.
9. Твоята дума? Някоя, която би те описала. Моята дума- "Ренета". Дума, която би ме описала- няма такава.
10. Какво би променила в себе си? Това, че съм нерешителна.
11. Какво не би променила в себе си за нищо на света? Мирогледа си относно доста неща.
12. Каква жена би спечелила сърцето ти? И аз вече не знам... като се има предвид, че се влюбих в момиче, в което никога не съм си и помисляла, че бих могла да се влюбя ;D
13. Хвърлила ли си око на някоя тукашна мадама? Не. И не защото няма страхотни "мадами", просто в момента виждам само една, колкото и смотано да звучи.
14. Място, което задължително искаш да посетиш? Припят. И Емпайър Стейт Билдинг.
15. Кои са 5-те неща, в които най-силно вярваш? Любовта, изкуството, душата, разума, себе си.
16. Многото пари/власт, променят ли хората? Да.
17. Отворена ли си за нови приятелства? Да.
18. Плачеш ли безпричинно? Ако да, колко често? Да, рядко.
19. "Пипвала" ли си кoмпютъpен вирус? Какво правиш? Пипвала съм, мрънках на един съученик да го оправи xD
20. До колко часа спиш през почивните дни? Както отговорих в предишните въпроси, понякога ставам много рано, за да изляза, а понякога спя и до следобед xD
21. Вярваш ли в тълкуването на сънищата? Да, но не в онези тълкувания тип "ако ти падне зъб, някой ще умре, ако сънуваш гроб е на късмет", според мен сънищата са отражение на подсъзнателното, от което могат да се правят разни изводи.
22. Имаш ли тайна, която знаеш само ти? Да.
23. Истината се крие в много и дебели книги или в едно кратичко изречение? Може да се крие и в двете.
24. Какъв е вкусът на разочарованието? А звукът му? Вкусът е горчив, а звукът е въздишка или изпукване от счупена кост.
25. Наранявала ли си умишлено човек, когото обичаш? Да.
26. Как си представяш идеалната хомо-връзка? Аз и Тя.
27. Как връщаш надеждата при себе си? Тя сама се връща.
28. Вярваш ли в предопределението на съдбата? Не искам да вярвам в това, би било ужасно.
29. Имаш ли гадже? Не.
30. Имаш ли дете? Ако да, разкажи ми какво е да си майка?! Ако не, как си го представяш? Нямам. Представям си го като едно от най-истинските и красиви неща, но и като огромна отговорност и като нужда от запас железни нерви.
31. Кое заздравява любовта? Кое я унищожава? И на двата въпроса- скандалите.
33. Първата целувка с жена? Не си спомням. Помня с коя беше, но кога- не знам. Май беше на една Нова година преди доооста време.
34. Защо си този псевдоним? "Магно" идва от стария ми ник- "Магнолия", а за него предпочитам да не разказвам.
35. Романтична ли си? Не особено.
36. Мечтаната професия? Актриса. Искам да играя и никога да не губя магията на театъра.
37. В коя историческа епоха ти се иска да живееш? Защо? Напоследък се опитвам да си внуша, че искам да живея точно в епохата, в която живея. И ми се получава доста добре. =)
38. Ходила ли си боса под дъжда? А в снега? Под дъжда- да, страхотно усещане. В снега- абсурд.
40. Била ли си арестувана някога? Не, ама няколко пъти беше на "ей, замалко"
41. За или против хомосексуалните семейства да могат да си осиновяват деца в България? Разбира се, че "за", що за въпрос...
42. Ако имаш нужната власт, какво би направила за гей хора? Равни права.
43. Ако някога напишеш книга, какво ще е нейното заглавие? Защо? Е, зависи от книгата. Няма да я напиша според заглавието, а обратното.
44. Любимо питие? От два дни ми е много , затова ми идва наум "ягодово дайкири", не че ми е любимо наистина xD
46. Последна шопинг-придобивка? Сборник с тестове и кутия цигари :Д
48. А най-язвителните?
За двата въпроса ще отговоря само, че са били от един и същи човек.
49. Можеш ли да отстояваш гледната си точка? Мога и в мноого редки случаи не го правя.
50. Тежка ли е отговорността? Леко ли е безгрижието? Отговорността невинаги е тежка, безгрижието понякога е.
51. За или против легализирането на платената любов? За.
52. България е? Прекрасна страна, гадна държава. Надявам се второто да се промени.
53. Кога за последно ходи на гинеколог? По какъв повод?:р Профилактичен преглед миналия месец.
54. Пяла ли си на караоке? Помниш ли парчето/мн. ч.? Ох, защо ми напомняш такива травмиращи неща ;D "Елмаз и стъкло" на БТР беше парчето, после "Истина" на Милена Славова.
55. Уволнявали ли са те от работа? Не.
56. Насочвала ли си оръжие към някого? Да, на сцена обаче.
58. Бутали ли са те в басейн с дрехите? Да, тяхната кожа
59. Яла ли си насекоми? Съзнателно- не съм. Надявам се, че и иначе не съм ;D
60. Ходиш ли на сън/бълнуваш ли? Да.
61. Бойкотирала ли си сериозно и целенасочено нещо или някого? Да.
62. Показвали ли са те по ? Да.
63. Вярваш ли в любовта? Да. (колко оригинални и изчерпателни стават отговорите ми xD )
64. Обичаш ли някой, който не е редно да обичаш? Не.
65. Дарявала ли си кръв? Не, но много искам, а досега не са ми разрешавали заради и разни такива неща.
66. Какво означава семейството за теб? Изключително важно нещо.
67. Била ли си регистрирана във форумите на Елия? Да.
68. Ако да, те липсват ли ти? Ако не, смяташ ли, че си била ощетена? Бяха готини, но да ми липсват чак- не.
69. Каква е твоята сексуална ориентация? Лесбийка съм.
70. Ще посетиш ли Прайд 2011? Да? Не? По какви причини? Прайд 2011 го пропуснах, но на 2012 може би ще отида, живот и здраве.
71. Рокля или пола? Защо? Зависи.
72. Харесаха ли ти въпросите ми? Мноого въпроси, цяла сутрин отговарям, заболя ме главата :д

О, Магнолийке, не се тревожи, сега ще имаш да отговаряш на още...
1. Имала ли си повтарящи се сънища или такива с продължение?
2. Какво правиш след като си сънувала кошмар?
3. Какво най-много обичаш да си похапваш?
4. Поезия или проза?
5. Кое от стихотворенията на Яворов чувстваш най-близко?
6. Коя от думите е изписана грешно: преддверие, ефемизъм, реторика, въстание?
7. Манипулирала ли си някого съзнателно или несъзнателно?
8. Какво ти е мнението за секса без любов?
9. Ако някога сключиш брак, каква сватба би организирала?
10. Ако имаш деца, колко би искала, колко от тях би родила ти и как би ги кръстила?
11. Мислиш ли, че Хумберт наистина обичаше Лолита? А тя какво изпитваше към него?
12. Чела ли си Достоевски? Струва ли си да го почвам?
13. Ако имаш деца, кое е най-важното, на което искаш да ги научиш?
14. Вярваш ли, че има неща, които са били писани да се случат без значение как точно?
15. Какво ти е мнението за риалити форматите?
1. Имала ли си повтарящи се сънища или такива с продължение?
2. Какво правиш след като си сънувала кошмар?
3. Какво най-много обичаш да си похапваш?
4. Поезия или проза?
5. Кое от стихотворенията на Яворов чувстваш най-близко?
6. Коя от думите е изписана грешно: преддверие, ефемизъм, реторика, въстание?
7. Манипулирала ли си някого съзнателно или несъзнателно?
8. Какво ти е мнението за секса без любов?
9. Ако някога сключиш брак, каква сватба би организирала?
10. Ако имаш деца, колко би искала, колко от тях би родила ти и как би ги кръстила?
11. Мислиш ли, че Хумберт наистина обичаше Лолита? А тя какво изпитваше към него?
12. Чела ли си Достоевски? Струва ли си да го почвам?
13. Ако имаш деца, кое е най-важното, на което искаш да ги научиш?
14. Вярваш ли, че има неща, които са били писани да се случат без значение как точно?
15. Какво ти е мнението за риалити форматите?

БлатнаФея- Брой мнения: 191
Страница 25 от 26 •
1 ... 14 ... 24, 25, 26 
:: Развлекателни :: Игри
Страница 25 от 26