Какво правите в момента?
:: Развлекателни :: Игри
Страница 10 от 18 • Share •
Страница 10 от 18 •
1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18 
Re: Какво правите в момента?
Опитвам се да не заспя, чудя се какво от всички свалени неща да изгледам, мисля си за нея, мисля си за мотора, който се надявам да успея да си купя и за добър, сериозен мото-курс в София, който да изкарам, за скъпата мото екипировка /якета, протектори, ботуши, каска/, мисля си за нея, чудя се дали да хапна нещо, или да се правя, че не съм гладна, а то и не съм всъщност, ама се опитвам да се убедя, че съм, за да се чудя дали да ям, мисля си за нея... Абе забелязвате тенденцията май и главно около какво се въртят мислите ми

Ihina- Брой мнения: 662
Местожителство: София
Седя и се замислям за това,както искам от себе си..как искам да отслабна,да спра да преяждам ид а ям каквото ми падна и как да спортувам повече лятото,да ходя на плаж,да се пека,че да имам малко тен,че съм като призрак едва ли не..Как много искам да съм "готин пич" и само с поглед да свалям жените.. ех.. защо съм такъв чревоугодник,дето не мога без да не опитам от всичко на масата..Дори и да няма място..винаги си намирам.. НО... Съм решена това лято най накрая да го направя..Да изпълня това си желание вече от няколко готини.. и рока ще ми помогне за което.
Когато много искаш нещо,все някога ще се случи,или поне нещо близко до това
Надявам се.. 
Когато много искаш нещо,все някога ще се случи,или поне нещо близко до това
Надявам се.. 
Гост- Гост
Откривам си странни синини по тялото 

Divz- Брой мнения: 1217
Играя покер, ядосвам се на тия, с които играя и се друсам с аулин 

Хах, играеш моята игра, очевидно с моите емоции по време на играта и определено ползваш моята дрога 
Иначе аз се готвя да си лягам

Иначе аз се готвя да си лягам

schizophrenic- Брой мнения: 586
Местожителство: Пловдив
Слушам една песен от 1 час вече и ме мързи да стана от компютъра...

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Сладко, сладко си похапвам прасковкии

Luxe/- Брой мнения: 374
Местожителство: софия
хахах аз пък черешки 

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
мисля си за нея и линея, а всъщност дебелея щот ще ми идва...
мисля за нея и изчезвам ...
мисля си за нея и ми се иска да съм перфектна...и рискувам и ставам все по-добър човек, а знам, че тя никога няма да го узнае... и ми е мъчно за мен и се гордея с това... и се старая да не ми личи и да продължавам с живота си, а мисля за нея... и така всеки ден с множество усложнения от личният ми живот - а трябва да я срещам всяка седмица и да бъда пич, за да не разбере и доста често успявам или поне се старая beyond...
и така...всеки ден и всяка седмица...я обичам все по-силно, защото виждам, че го заслужава...и се чудя аз какво заслужавам... адът може би?!?!
мисля за нея и изчезвам ...
мисля си за нея и ми се иска да съм перфектна...и рискувам и ставам все по-добър човек, а знам, че тя никога няма да го узнае... и ми е мъчно за мен и се гордея с това... и се старая да не ми личи и да продължавам с живота си, а мисля за нея... и така всеки ден с множество усложнения от личният ми живот - а трябва да я срещам всяка седмица и да бъда пич, за да не разбере и доста често успявам или поне се старая beyond...
и така...всеки ден и всяка седмица...я обичам все по-силно, защото виждам, че го заслужава...и се чудя аз какво заслужавам... адът може би?!?!

feet of clay- Брой мнения: 640
В момента си почивам от ученето за изпита по зоология на безгръбначните, слушайки песни на руски и на италиански 

ровя се из facebook-a

nikita_83- Брой мнения: 69
Местожителство: планета Земя
спя с отворени очи върху клавиатурата

faith- Брой мнения: 12
Местожителство: somewhere
Цъкам готин роулплей с детективски мотив и слушам супер песни!

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
старата песен на нов глас...
мисля за нея и се ядосвам, а не мога да си я избия от мислите, мамка ми.. просто ме е обсебила и не пуска, щото е велика?!?!
що за магическо-вълшебна дама ми се падна, баси?!?! не искам да съм "срам за лесбийките", по дяволите!!!
мисля за нея и се ядосвам, а не мога да си я избия от мислите, мамка ми.. просто ме е обсебила и не пуска, щото е велика?!?!
що за магическо-вълшебна дама ми се падна, баси?!?! не искам да съм "срам за лесбийките", по дяволите!!!

feet of clay- Брой мнения: 640
Гледам старите филмчета на Дисни и се спуквам от смях! Ей, не ги правят вече такива!

Страница 10 от 18 •
1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18 
Similar topics» Какво обичате да правите след секс?
» Годишнини от сватбата- кога какво празнуваме? Идеи за подаръци, за всяка от годишнините.
» Какво цвете си?
» Какво говорят частите на тялото за характера ни?
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» Годишнини от сватбата- кога какво празнуваме? Идеи за подаръци, за всяка от годишнините.
» Какво цвете си?
» Какво говорят частите на тялото за характера ни?
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
:: Развлекателни :: Игри
Страница 10 от 18