Подходяща възраст за по-сериозна връзка с жена
Страница 4 от 4 •
1, 2, 3, 4
Re: Подходяща възраст за по-сериозна връзка с жена
Lolly написа:smile_m написа:15-16-17 колкото по малки, толкова по добре. Веднъж да им завъртите главите и са ваши, особено ако сте над 23-24 да изпитват респект към вас.
(мале какви глупости пиша :X )
15-17 е най-прекрасната възраст за всичко друго, но не и за сериозна връзка
![]()
ще трябва да призная, че Lolly е права! А иначе, че е лесно да завъртиш главата едно 16 годишно момиче - лесно е, но обикновено на тях им се купонясва и ако не си готов да правиш лудории - по-добре не се захващай...
ее айде и аз да кажа са
аз лично си падам по какички
и напоследък аз им завъртам главите
аз лично си падам по какички
и напоследък аз им завъртам главите

just_do_it- Брой мнения: 54
Местожителство: Sofia
gia написа:Lolly написа:smile_m написа:15-16-17 колкото по малки, толкова по добре. Веднъж да им завъртите главите и са ваши, особено ако сте над 23-24 да изпитват респект към вас.
(мале какви глупости пиша :X )
15-17 е най-прекрасната възраст за всичко друго, но не и за сериозна връзка
![]()
ще трябва да призная, че Lolly е права! А иначе, че е лесно да завъртиш главата едно 16 годишно момиче - лесно е, но обикновено на тях им се купонясва и ако не си готов да правиш лудории - по-добре не се захващай...![]()
Аз като една 16-годишна да кажа, че не на всички 16-годишни им се купонясва. Аз лично нямам търпение по-скоро да завърша гимназия, университет, да си намеря работа и да си имам семейство. Имам и други планове, естествено, но те са напълно съвместими със семейството, което искам. А и на много от приятелките и съученичките ми също не им се купонясва - повечето мислят само за училище, за разни състезания (както училищни, така и спортни) и като цяло са много отговорни за възрастта си. То първоначално и аз си мислех, че като чукна 16, ще се почне с разните му купони, гаджета, излизания... нищо подобно. Едно, че нямам време за такива неща и друго, че не искам.
А да питам какво имате предвид под "опит"? Ами ако въпросното момиче не иска да има "опит"? Защото някак си останах с впечатлението, че опитът би трябвало да е предимно в романтично отношение... ами ако утре-други ден във вас се влюби някое по-младо момиче и реши, че не иска да преживее 10-15 други любови преди вас, а иска точно и само вас (да сте първата и последната, както се казва), ще я "отрежете" ли само защото е малка и неопитна?

БлатнаФея- Брой мнения: 191
като чета тази тема от самото й начало...ме хваща носталгия, хаххаха, сещате се по кого!
но сега ще закоментирам последната й част, защото съм покоментирала доста и в началото. като цяло, продължавам да не смятам, че има някакви рецепти, а и е добре да дефинираме "по-сериозна връзка"
.
sunlight, това че на 16 не ти се купонясва, не означава, че на 20 или на 30 няма да ти се докупонясва. НО, лично аз, нямам нищо против "малките и неопитните", въпреки че в днешно време това звучи като оксиморон. на 16? малка и неопитна? да съм "първата и последната"? ОК, нямам проблем с всичко това, дори напротив!
но сега ще закоментирам последната й част, защото съм покоментирала доста и в началото. като цяло, продължавам да не смятам, че има някакви рецепти, а и е добре да дефинираме "по-сериозна връзка"
. sunlight, това че на 16 не ти се купонясва, не означава, че на 20 или на 30 няма да ти се докупонясва. НО, лично аз, нямам нищо против "малките и неопитните", въпреки че в днешно време това звучи като оксиморон. на 16? малка и неопитна? да съм "първата и последната"? ОК, нямам проблем с всичко това, дори напротив!

lira- Брой мнения: 868
Според мен зависи от вътрешната нагласа и разбирания за живот - какво ти трябва и къде да го търсиш.Затова за мен добре би ми дошло малко над мойте някъде 12 -14 г. и не повече /рано или късно човек уляга сам по себе си с времето/. С по - малки щестоки трябва да си хабиш нервите и времето.

mimok- Брой мнения: 163
Страница 4 от 4 •
1, 2, 3, 4
Similar topics» Важна ли е разликата във възрастта за една връзка?
» От значение ли е ръстът в една връзка?
» В любовта трябва да сме смели
» Затлъстяване в детска възраст!
» Имунитета на бремената жена!
» От значение ли е ръстът в една връзка?
» В любовта трябва да сме смели
» Затлъстяване в детска възраст!
» Имунитета на бремената жена!