BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Подходяща възраст за по-сериозна връзка с жена 5 5 3

Подходяща възраст за по-сериозна връзка с жена

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Подходяща възраст за по-сериозна връзка с жена

Писане by gia on Сря Окт 12, 2011 9:30 pm

Lolly написа:
smile_m написа:15-16-17 колкото по малки, толкова по добре. Веднъж да им завъртите главите и са ваши, особено ако сте над 23-24 да изпитват респект към вас.
(мале какви глупости пиша :X )

15-17 е най-прекрасната възраст за всичко другоTwisted Evil , но не и за сериозна връзка Neutral

ще трябва да призная, че Lolly е права! А иначе, че е лесно да завъртиш главата едно 16 годишно момиче - лесно е, но обикновено на тях им се купонясва и ако не си готов да правиш лудории - по-добре не се захващай... Smile

gia

Брой мнения: 21
Местожителство: Някъде много на запад..

http://lesikon.ning.com/profile/GabrielaIvanova

Върнете се в началото Go down

Писане by just_do_it on Сря Окт 12, 2011 10:10 pm

ее айде и аз да кажа са Smile аз лично си падам по какички Very Happy и напоследък аз им завъртам главите Very Happy

just_do_it

Брой мнения: 54
Местожителство: Sofia

Писане by БлатнаФея on Пет Окт 21, 2011 9:25 am

gia написа:
Lolly написа:
smile_m написа:15-16-17 колкото по малки, толкова по добре. Веднъж да им завъртите главите и са ваши, особено ако сте над 23-24 да изпитват респект към вас.
(мале какви глупости пиша :X )

15-17 е най-прекрасната възраст за всичко другоTwisted Evil , но не и за сериозна връзка Neutral

ще трябва да призная, че Lolly е права! А иначе, че е лесно да завъртиш главата едно 16 годишно момиче - лесно е, но обикновено на тях им се купонясва и ако не си готов да правиш лудории - по-добре не се захващай... Smile

Аз като една 16-годишна да кажа, че не на всички 16-годишни им се купонясва. Аз лично нямам търпение по-скоро да завърша гимназия, университет, да си намеря работа и да си имам семейство. Имам и други планове, естествено, но те са напълно съвместими със семейството, което искам. А и на много от приятелките и съученичките ми също не им се купонясва - повечето мислят само за училище, за разни състезания (както училищни, така и спортни) и като цяло са много отговорни за възрастта си. То първоначално и аз си мислех, че като чукна 16, ще се почне с разните му купони, гаджета, излизания... нищо подобно. Едно, че нямам време за такива неща и друго, че не искам.
А да питам какво имате предвид под "опит"? Ами ако въпросното момиче не иска да има "опит"? Защото някак си останах с впечатлението, че опитът би трябвало да е предимно в романтично отношение... ами ако утре-други ден във вас се влюби някое по-младо момиче и реши, че не иска да преживее 10-15 други любови преди вас, а иска точно и само вас (да сте първата и последната, както се казва), ще я "отрежете" ли само защото е малка и неопитна?

БлатнаФея

Брой мнения: 191

Писане by lira on Пет Окт 21, 2011 1:58 pm

като чета тази тема от самото й начало...ме хваща носталгия, хаххаха, сещате се по кого!
но сега ще закоментирам последната й част, защото съм покоментирала доста и в началото. като цяло, продължавам да не смятам, че има някакви рецепти, а и е добре да дефинираме "по-сериозна връзка" Wink.
sunlight, това че на 16 не ти се купонясва, не означава, че на 20 или на 30 няма да ти се докупонясва. НО, лично аз, нямам нищо против "малките и неопитните", въпреки че в днешно време това звучи като оксиморон. на 16? малка и неопитна? да съм "първата и последната"? ОК, нямам проблем с всичко това, дори напротив!

lira

Брой мнения: 868

Писане by mimok on Вто Ное 01, 2011 2:27 pm

Smile Според мен зависи от вътрешната нагласа и разбирания за живот - какво ти трябва и къде да го търсиш.
Затова за мен добре би ми дошло малко над мойте някъде 12 -14 г. и не повече /рано или късно човек уляга сам по себе си с времето/. С по - малки щестоки трябва да си хабиш нервите и времето.

mimok

Брой мнения: 163

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics